Közös dallal jelentkeztek az X-Faktor nyertesei
2014. október 26. 15:21
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Mind négyen megkérdőjelezhetetlenül tehetségesek, kár lenne tagadni, igaz hogy Danicstól a hideg futkos a hátamon, de tud énekelni, ahogy a három sárc is. Közülük személyes kedvencem Csabi, annyira odateszi magát a koncertjein is, annyira közvetlen, emberileg is nagyra értékelem. A másik kettőről nem tudok nyilatkozni, de egyedi hangzású zenét játszanak, nem találok kivetni valót bennük.
A dal hallgatható, tetszik a ritmusa, ahogy kiteljesedik a végére, valahogy az ilyen dallamvilág az én világom, de tény, hogy nem alkottak maradandót, viszont még mindig jobb, mint egy "hallottam rég, nem volt túl rég..." jellegű vivafosh.
Szente Vajk pedig egyszerűen egy polihisztor.
A dal hallgatható, tetszik a ritmusa, ahogy kiteljesedik a végére, valahogy az ilyen dallamvilág az én világom, de tény, hogy nem alkottak maradandót, viszont még mindig jobb, mint egy "hallottam rég, nem volt túl rég..." jellegű vivafosh.
Szente Vajk pedig egyszerűen egy polihisztor.
2014. október 26. 15:25
Idézet (Alison Lerman @ 2014.10.26. 14:23)
Csórik. Semmire sem vitték az X faktor után, bár itt nem is nagyon volt lehetőségük. Csak a lemezszerződés garantált, a jó dalok, vagy a siker korántsem. Vajkot kedvelem, viszont ez a dal középszerű, klisékkel teli, elcsépelt. Nem katasztrofálisan rossz, nem is simán rossz, csak átlagos. Fél perc után unalmában kikapcsolja az ember. 
Ez teljes mértékben így van. Bár a dalt én fél percig sem bírtam
2014. október 26. 15:28
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nem rossz dal, de magamtól nem hiszem, hogy megfogom hallgatni.
2014. október 26. 15:31
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Hagyjuk már ezeket a nagy X-faktor nyerteseket, győzelmüknek akkora ereje van, mint egy szúnyogcsípésnek.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. október 26. 15:35
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Danics Dóra,Oláh Gergő --> ezeknek van hangja. A többi két fillért sem ér.
2014. október 26. 15:42
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nekem csak a refrén tetszik,de egyébként nem egy nagy valami.Kocsis Tibort és Oláh Gergőt bírom (annó drukkoltam is nekik).Vastag Csaba nekem semleges (nem vagyok a rajongója,de nem is utálom),de ebben a dalban jó.Danicsot viszont ki nem állhatom,ritka irritáló ő maga is a hangja is.
2014. október 26. 16:09
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (RocketQueen98 @ 2014.10.26. 14:38)
Miért nem ők írták a szöveget?
Nekem kissé unalmas volt és semmi erőt nem éreztem benne.Az elöbb hallgattam de már a dallamára sem emlékszem és nem azért mert rossz a memóriám.Ez is csak egy a millióból
Nekem kissé unalmas volt és semmi erőt nem éreztem benne.Az elöbb hallgattam de már a dallamára sem emlékszem és nem azért mert rossz a memóriám.Ez is csak egy a millióból
Mintha én mondtam volna
2014. október 26. 16:18
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Először olyan érzésem volt mintha már ismerném.....ja mert ismertem is
A több tucat UGYANILYEN dalból. A refrén tetszett, és jó hangúak adták elő, de a dal annyira de annyira tucat, hogy tényleg olyan érzésem van, hogy már ezt a dalt hallottam.
2014. október 26. 16:28
Ezt a Danics Dórát nem értem minek nyomatják annyira, merthogy szerintem nincs hangja, az is biztos
2014. október 26. 16:35
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
A 4 győztes közül egyedül Danics Dóri és Vastag Csaba hangját szeretem.
2014. október 26. 16:43
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
"Fantasztikus" -,-
most komolyan, megírtak egy dalt nekik azért, hogy a legelső elé adásban elénekelhessék "mint valami nagy robbanás".... de ki gondolta egyáltalán komolyan azt, hogy ezt valaki hallgatni is fogja?
semmi mondanivaló, unalmas, üres, és TUCAT.
Borzalmas.
most komolyan, megírtak egy dalt nekik azért, hogy a legelső elé adásban elénekelhessék "mint valami nagy robbanás".... de ki gondolta egyáltalán komolyan azt, hogy ezt valaki hallgatni is fogja?
semmi mondanivaló, unalmas, üres, és TUCAT.
Borzalmas.
2014. október 26. 17:03
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
Mintha már hallottam volna valahol...
2014. október 26. 17:35
Nos egyikőjükre sem mondanám hogy tehetségtelenek, mert hazudnék. De ha mondanom kéne közülük egyet aki igazán megérdemelte a győzelmet, nagyon tehetséges, piszok jó hangja van és saját dalait is örömmel hallgatom: Kocsis Tibor ^^
Imádom őt, fantasztikus hangja van és a hangszíne is szép, valamint szimpatikus is
Vastag Csaba nekem olyan semmilyen, Danics Dóra túl erőltetett ő maga és a hangja, produdkciói is...
Oláh Gergő..hát sosem szerettem igazán, de tény jó hangja van.
Szerintem jó lett a dal, nekem különösen tetszik, viszont nem mondanám hogy ezután önszántamból hallgatnám..
Imádom őt, fantasztikus hangja van és a hangszíne is szép, valamint szimpatikus is
Vastag Csaba nekem olyan semmilyen, Danics Dóra túl erőltetett ő maga és a hangja, produdkciói is...
Oláh Gergő..hát sosem szerettem igazán, de tény jó hangja van.
Szerintem jó lett a dal, nekem különösen tetszik, viszont nem mondanám hogy ezután önszántamból hallgatnám..
2014. október 26. 17:35
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
bisztos jó lett :poop:
2014. október 26. 17:58
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
őőő. hát jó.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.