Starity

Lee Ji Eun "IU"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 26. 11:50 #1
- törölt felhasználó -    
Ha jól vettem észre IU-ról még nincs ehhez hasonló téma, így gondoltam, hogy ha már egyre több hírességnek van, Ő is megérdemel egyet. wink.gif laugh.gif Ide minden jöhet,ami csak vele kapcsolatos. angel.gif laugh.gif
2014. október 30. 14:43 #2
- törölt felhasználó -    
Igen-igen Ji Eun nagyon is megérdemel egy ilyen külön róla szóló témát wub.gif
Nekem Lee Jun Ki és a Beast mellett ő jelent a legtöbbet. Sosem voltam az a fajta, aki példaképként csodál minden hírességet, de rá nagyon is felnézek. Kicsivel több mint 3 éve, hogy először láttam a Marshmallow számának az egyik élő shows fellépését (amit eredetileg YoSeob miatt néztem meg) és habár az elején olyan kis bárgyú dalnak tűnt még is képtelen voltam nem ezt hallgatni. Ugyan pedig Ő volt az első szóló énekesnő akit megismertem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megfog.
A mai napig a Lost Child az én legnagyobb kedvenc dalom tőle, de rossz dalt nem is tudnék mondani. Engem a mai napig lenyűgöz, hogy ebben a látszólag kislányban mekkora hang van.
És hát pár hete elkezdtem nézni a You're the Best, Lee Soon Shin című drámáját és hát nem csalódtam benne. Színésznőnek is ugyan olyan kiváló, mint énekesnek így remélem ezen a fronton is hasonló népszerűségre tesz szert.
Itt az én két kedvenc dalom tőle (Lost Child, Rain Drop) egy színpadon. heart.gif
2014. október 30. 15:55 #3
- törölt felhasználó -    
Ha már felhoztad, akkor itt van az én két kedvenc fellépésem is. friends.gif laugh.gif
Hát igen, Yo Seob is nagy rajongó. rohog.gif rohog.gif (Dong Woon és Doo Joon )omg.gif _nevet.gif
2014. október 30. 16:54 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.10.30. 15:55)
Ha már felhoztad, akkor itt van az én két kedvenc fellépésem is. friends.gif laugh.gif 
Hát igen, Yo Seob is nagy rajongó. rohog.gif  rohog.gif (Dong Woon és Doo Joon )omg.gif  _nevet.gif

Na igen Son Dam Bi - Queen dalát IU előadása után imádtam meg. rolleyes.gif
Yo Seob-ról meg tudtam, hogy nagy rajongója IU-nak, de amikor először láttam ezt a videót nem akartam elhinni, hogy ilyen elvetemült fanboy.. _nevet.gif
Fogadjunk, hogy nagyon örülhetett akkor amikor megtudta, hogy az If I Have a Lover dalt IU-val adhatja elő még a 2011-es SBS Music Fesztiválon. Mondjuk tény, hogy aranyosak együtt, bár én sosem szerettem hírességeket összepárosítani.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok