Véget ért egy álom Ilyés Jenifer számára
2014. október 26. 08:40
Én végig se néztem, most a versenyzők nagy részét egyáltalán nem szeretem. És nagyon zavar, hogy olyanok kerültek be az élő show-ba, akiket szívem szerint nem vittem volna, hanem hullottak volna ki a mentorházban. De mindegy, ő döntésük... A Tha Shudrast viszont szeretem, mert hétről hétre hozzák a fantasztikus produkciókat. Nem is értem, mi volt a bajuk a mentoroknak. A másik favorit Nagy Ricsi. Sajnos a produkcióját nem néztem már meg. :/ Majd jövő héten. Egyébként engem nem zavar, hogy Jenifer esett ki.
2014. október 26. 08:41
Oké, hogy Leona Lewis + Whitney Houston - az ő dalaikkal aztán meg lehet mutatni, hogy tudsz-e igazán énekelni, de ennek a lánynak nem kicsit tört bele a foga mind2 dalba. Hónapok óta begyakorolt dalokkal és külcsínnel sodródott a műsorba, mint a többség. Ami még nem is lenne gond, viszont olyan kifejezéstelenül adta elő mindkét dalt....egy medencés partyn, karaokeval egybekötve.... Ott lett volna a helye. Úgy tűnik, hogy a Tha Shudras miatt érdemes nézni.
A műsorvezetők pedig ketten tesznek ki egy pozitív, egész számot. A 0-t. Két gyakornok.
A műsorvezetők pedig ketten tesznek ki egy pozitív, egész számot. A 0-t. Két gyakornok.
2014. október 26. 09:07
|
zsina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 205712 offline
|
Itt volt az ideje.
A többiekhez képest igen gyatra volt! Nem tudom hogy jutott idáig..
Egyébként Brittany! Megvan játszva. 2 éve már 6 hónappal mielőtt megnyerte volna Oláh Gergő a versenyt lefoglalták neki az utazást.
Egyébként Brittany! Megvan játszva. 2 éve már 6 hónappal mielőtt megnyerte volna Oláh Gergő a versenyt lefoglalták neki az utazást.
2014. október 26. 09:23
Nos én sosem szerettem igazán, nem volt rossz, de a tegnapi adásban a produkciója mind átlagon aluliak voltak (hamis hangok, illetve sosem érzem igazán a lelkét a dalokban)
Bár szerintem sokszor a mentorokon múlik mindez... hisz ha nem jó dalt választanak, vagy nem az erlőadók erősségeire építenek, könnyen dőlhet az egész..
Mindenesetre: HAJRÁ BENJII!❤️
Bár szerintem sokszor a mentorokon múlik mindez... hisz ha nem jó dalt választanak, vagy nem az erlőadók erősségeire építenek, könnyen dőlhet az egész..
Mindenesetre: HAJRÁ BENJII!❤️
2014. október 26. 09:44
Sajnálom de nem ő volt a legjobb(Bár jonatánnál sokkal jobb volt)
2014. október 26. 09:51
Végre! Most már talán figyelmesebben fogom nézni, így, hogy kiesett.
2014. október 26. 10:34
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Brittany pedig nekem egy olyan nő mesélte akit személyesen ismerek és at RTL-nél dolgozik
2014. október 26. 10:36
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Kár, hogy pont ő esett ki...
2014. október 26. 10:41
Nagyon sajnálom őt, de biztos hogy sokra fogja még vinni. Fel a fejjel Jennifer!!
2014. október 26. 10:46
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
nekem nem volt szimpatikus örülök , hogy ő esett ki nem pedig Jonathan!
2014. október 26. 11:06
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Alföldi még benn van,ez a lényeg!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: