10 megoldatlan rejtély
2014. október 28. 09:59
Jó kis cikk lett,nagyon érdekes,szerintem a Hasfelmetsző Jack a legjobb!
2014. október 28. 10:02
Szerintem a legdurvább Hasfelmetsző Jack és Fekete Dália története. Hasfelmetsző Jacknél arra lennék kíváncsi, hogy miért pont a hasfelmetsző nevet kapta?
Amúgy nagyon érdekes cikk lett az egész, gratulálok hozzá!
2014. október 28. 11:56
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett, nekem tetszik. Persze, hátborzongató is egyben.
2014. október 28. 15:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Kareast @ 2014.10.28. 10:02)
Szerintem a legdurvább Hasfelmetsző Jack és Fekete Dália története. Hasfelmetsző Jacknél arra lennék kíváncsi, hogy miért pont a hasfelmetsző nevet kapta?
Amúgy nagyon érdekes cikk lett az egész, gratulálok hozzá!

Hasfelmetsző Jack onnan kapta a nevét, hogy nem csak a prostik nyakát vágta át, de sebészi pontossággal vágta fel a hasukat és metszett ki különböző testrészeket - egy vesét még a zsaruknak is elküldött, sőt, állítólag szívet és méhet is távolított el.
2014. október 28. 15:50
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hasfelmetszőt és a Zodiákust olyan sztoriknak tartom, amikre ha eddig nem találták meg a válaszokat, ezután sem fogják, bár az amatőr nyomozó sztorija Jack-ről számomra hihetőnek tűnik. Nem szívesen éltem volna Londonban ezekben az években, az biztos...
2014. október 28. 20:46
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Halloween-i handulatom van.xd Jó cikk lett! A Zodiákus Gyilkos történetét részletesebben is hallottam már. És hát ki ne ismerné a hasfelmetszőt?
Viszont nem értem a Gradner Múzeumi lopásnál, hogy az őrök miért nem tudtak személyleírást adni a rablókról? Mert rendőrnek öltöztek és akkor az arcuk valószínüleg az arcuk is látszott.
Viszont nem értem a Gradner Múzeumi lopásnál, hogy az őrök miért nem tudtak személyleírást adni a rablókról? Mert rendőrnek öltöztek és akkor az arcuk valószínüleg az arcuk is látszott.
2014. október 28. 23:44
Idézet (Beyla @ 2014.10.28. 15:39)
Hasfelmetsző Jack onnan kapta a nevét, hogy nem csak a prostik nyakát vágta át, de sebészi pontossággal vágta fel a hasukat és metszett ki különböző testrészeket - egy vesét még a zsaruknak is elküldött, sőt, állítólag szívet és méhet is távolított el.
Ó, értem.
Köszönöm szépen Beyla, hogy elmagyaráztad!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. október 29. 08:47
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
2014. október 29. 11:14
|
|
dorka02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 252 Csatolások: 0 Azonosító: 193017 offline
|
nagyon jó cikk
hasfelmetsző jack áldozatai az általános ötös abból az utolsót az otthonában ölte meg és még vagy 7 gyilkosságot egyes emberek Jack tettei közé sorolnak...a fekete dáliának volt gyanúsítottja...a zodiákus pedig a levelei mellé a megölt emberek véres ruhadarabjait is elküldte...és LovelyBarbaraPalvin Hasfelmetsző jack már rég nem él
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. október 29. 12:07
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
egész jó kis cikk lett, nagyon durva. ezek nagyon betegek voltak:/ hasfelmetsző jack története a legdurvább. de mindemellett télleg érdekes és elgondolkodtató cikk
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.