10 megoldatlan rejtély
2014. október 25. 19:50
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
A szépségversenyes kislány halálát olvasva kirázott a hideg. Persze a többi sem szebb, de érdekes mindegyik. És teljesen megértem, hogy a kapitányság vezére, aki nem jött rá Hasfelmetsző Jack kilétére, lemondott. Hihetetlen, hogy sosem fejtették meg.
2014. október 26. 09:52
Wow ez aztan erdekes cikk es ezekkel a krimirejtelyekkel kapcsolatban mindent imadok!
2014. október 26. 14:59
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Idézet (Loreena0 @ 2014.10.25. 20:04)
A 4-est megoldották, Hasfelmetsző egy lengyel származású férfi volt, a neten fennt van részletesebben a kutatás végeredménye.
Nincs megoldva, attól hogy a csávó DNS-e rákerült a sálra, még simán lehetett a nő kuncsaftja, át sem vizsgálták még teljesen, és valószínű sose lehet majd 100%-ig bizonyítani bármit is.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. október 26. 17:12
|
|
LeeSungHyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 234430 offline
|
Jó lett:) Gratu! Igazi krimik
könyvet lehetne irni belőle. Loreena0 ! U, tényleg megolották? Majd rákeresek!
2014. október 26. 18:43
Csodás cikk lett! Nagyon érdekes és titokzatos történetek. Eddig még egyedül csak Hasfelmetsző Jack-ről hallottam, a többi eddig ismeretlen volt.
2014. október 26. 22:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra ez egy kifejezetten kellemes cikk volt.
Hiszitek vagy sem, de voltak köztük olyanok is, amikről most olvastam először, pedig évek óta bújom a kriminalisztikát, köztük is a legrejtélyesebb bűncselekményeket. A gyémántrablók egyébként kib*szottul okosak és agyafúrtak lehettek, hogy így sikerült a XXI.-dik században kijátszani a hatóságokat. Tudom, hogy tolvajok és a törvényt megszegték, de valamit csak jól csinálhattak, ha 118 millió dolcsi értékű drágakővel sikerült megpattanni. Hasfelmetsző Jackről és a Zodiákusról jó magam is tettem hosszabb kitérőt a Sorozatgyilkosos cikkben, és bár tudtában vagyok annak, hogy ezek az emberek degenerált őrültek voltak, mégis csak csodálkozásra tátja a száját az ember például a Zodiákus-gyilkosnál. Hülyét csinált a rendőrségből és sosem sikerült elkapni, pedig megjegyzem, kábé negyven évvel ezelőtt volt, nem is olyan régen. Fekete Dáliáról pedig nemrég küldtem be egy cikket, így az ő történetéről hamarosan kicsit hosszabb terjedelemben is olvashattok. Iszonyú, hogy azzal a nővel is mit műveltek... A cikkért pedig köszönet!
Örülök, hogy nem csak én érdeklődöm ilyen szinten a rejtélyes bűntények, gyilkosok iránt.
1 felhasználónak tetszik:
sorcery
2014. október 26. 22:50
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Fantasztikus cikk!
2014. október 27. 08:28
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Hasfelmetsző Jack esetében az egyik vádlott DNS-e miatt bizonyíték is van, de nem lehet megmondani hogy a gyilkost kapták el vagy belementek egy tökéletes elterelőhadműveletbe. szerintem az első.
2014. október 27. 09:03
Nagyon szeretem az ilyen történeteket, örülök is, hogy végre találtam ezen az oldalon egy ilyen cikket. Nem gondoltam volna.
2014. október 27. 14:30
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Azért ez a Hasfelmetsző Jack...xdddd Ilyen nevet adni valakinek. Amúgy jó cikk lett.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.