A One Direction egy lépésnyire lép fel tőlünk
2014. október 24. 09:49
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én komolyan hülyét kaptam mikor rámentem a linkre és alatta a kommentekbe az ország neveket úgy control v-ték be, hogy szerintem bolondot kap, aki elolvassa.
Jobb ,hogy ide nem jönnek, különben mindenhol hallgatnom kéne mindenhol ,hogy ,,,Hallottad? fellép itthon vandireksön". Köszönöm ,ettől megkíméltek.
Jobb ,hogy ide nem jönnek, különben mindenhol hallgatnom kéne mindenhol ,hogy ,,,Hallottad? fellép itthon vandireksön". Köszönöm ,ettől megkíméltek.
2014. október 24. 09:58
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
"16 év alatt pedig felnőtt kísérőt kell biztosítani."
Naná, hiszen a fölött nincsenek is rajongóik.
(És a plusz pénz is jól jön nekik, mert gondolom a szülőket ingyen nem engedik be)
Hányok ettől a "bandától".
Naná, hiszen a fölött nincsenek is rajongóik.
(És a plusz pénz is jól jön nekik, mert gondolom a szülőket ingyen nem engedik be)
Hányok ettől a "bandától".
2014. október 24. 10:05
Gondolom, a jegyek 3/4-e már most elkelt, de azért jó lenne megnézni őket élőben
2014. október 24. 10:32
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Jó annak akinek ki tudják fizetni a szülei a jegyeket. Én nem vagyok ebben a helyzetben
Úgy tűnik keresni kell valamilyen munkát a suli mellett, ha én koncertre akarok menni.
2014. október 24. 10:37
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
én nem vagyok nagy fan. nem azért hallagatok meg tőlük pár számot mert totál beléjük estem, hanem mert tetszik nekem ahogy egy-egy dalt előadnak. nagyon kíváncsi vagyok rá milyen hangulatú koncertjeik lesznek/ szoktak lenni. csak a jegyárak sem egy elhanyagolható kérdés...
2014. október 24. 11:00
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Mint ahogy a többi 1D fan én is elszeretnék menni Bécsbe és remélem eltudok menni.De sajnos nagyon drága a jegy valami 40 ezer. Persze mindenképp jó lenne ide a közelbe elmenni de nem szeretném hogy anyáék fele fizetése csak két db jegyre meg szállásra mennyen el
Nem mondanám hogy nem örülnék ha megvennék a jegyet de nem várhatom el tőlük hogy csak rám költsenek 100 ezer ft.
2014. október 24. 11:04
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Valahogy éreztem, hogy Magyarországra nem fognak eljönni.
2014. október 24. 11:06
Hát aki ott lakik Ausztria mellett (mint én) annak oké egy pár órás út, bár én nem nagyon akarom pont ezeket nézegetni, bár úgy is hallom majd mindehol hogy "Jaj, bárcsak elmehetnénk Bécsbe a vándireksönre!!", de aki pl. az ország másik felén lakik, annak annyira nem egyszerű oda eljutni, szóval aki ott lakik annak egy csomót kell fizetni mire elér Bécsbe, meg persze a jegyet is kikell fizetnie, de még akkor se hiszem hogy az első sorban fog csápolni, szóval szerintem nem éri meg. Igaz én nem vagyok 1D fan szóval nekem akkor se érné meg ha az udvarunkba lenne a koncert.
2014. október 24. 11:15
Hát én pont nem az Ausztriához közeli részen lakok, szóval nem csak egy köpés... Körülbelül 300000 nagy köpés.
2014. október 24. 11:26
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Igen tényleg egy köpés, ja meg egy kis pénzköpés.. Sokan nem feltétlenül azért nem mennek koncertre mert messze van, de egyes idióta emberek ezt nem fogják fel...
2014. október 24. 11:27
Ezazz végree jönnek Bécsbe! ❤❤ Úristeeen erre vártam már mióta ❤❤❤❤ Végre valóra válik a nagy álmom ❤❤❤ Elmeheteeek ❤❤
2014. október 24. 11:59
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Még ingyen se mennék el ezeknek a majmoknak a koncertjére....pedig Bécs tőlem csak 80 km, de simán meg tudom tenni h aznap kimegyek de a koncertre nem. Meg hogy 16 év alatt nem engednek be szülői kiséret nélkül az is csak kihasználás meg rablás mert a többség az alatt van és + a szülők, belőlük is jó nagyot kaszálnak. Undoritóak.
2014. október 24. 12:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.10.24. 11:59)
Még ingyen se mennék el ezeknek a majmoknak a koncertjére....pedig Bécs tőlem csak 80 km, de simán meg tudom tenni h aznap kimegyek de a koncertre nem. Meg hogy 16 év alatt nem engednek be szülői kiséret nélkül az is csak kihasználás meg rablás mert a többség az alatt van és + a szülők, belőlük is jó nagyot kaszálnak. Undoritóak.
Ez egyáltalán nem újkeletű dolog. Voltam én már olyan koncerten, ahol ugyanúgy írták, hogy 14 év alatt kell a szülői kísérlet, 14-18 között meg aláírt papír a szülőtől, hogy engedélyét adta. Ezt nem a 1D találta ki, nagyon sok helyen így van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: