Idézet (Pocok2001 @ 2015.05.25. 18:41)
Heii,
rettenetesen kevés időm van mostanában, ezért még mindig nem készültem el a csomagommal, amik ráadásul ázsiai lapok és van, akiről nem találok 2 mondatnál többet és azt is koreairól, japánról vagy spanyolról fordítom, szóval nem baj, ha csak jövő hétre leszek kész?
Köszi a választ
-P
Nem baj, egyelőre nincsen határidő. Mindenki a saját tempójában csinálhatja a csomagokat.
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.05.26. 15:49)
Mary nincs is listán, ráadásul még kornátsem járt le a szerkesztési idő, hiszen januárban frissítették utoljára.
Ez igaz, de a szerkesztő már több mint 3 hónapja inaktív.
Amúgy a frissített listán már rajta van/volt Mary lapja is emiatt. Ettől függetlenül előbb a nála lévő csomagot készítse el. Utána jöhet a másik.
Idézet (Narcoleptic Dreamer @ 2015.05.26. 17:54)
Szeretném még egyszer elkérni a lapot.

Továbbá lenne egy kérdésem: van egy lap, ami engem érdekelne, el is kérném, mivel ezer feletti lapról van szó, és 2014 óta nem volt szerkesztve. Írtam a szerkesztőjének is, többször mondtam, hogy szeretném a lapot, de mindig elutasított. A szerkesztő aktív, tegnap is fent volt, de a lapok nincsenek szerkesztve. Mit lehetne tenni? Előre is köszönöm a választ!

A kért lapot már frissítették közben, azért nem tettem át.
A kérdés/kérés másik felére nem tudok általános választ adni. Meg kellene néznem a lapot. Ha 2014-es adatok vannak benne, az még elfogadható, hiszen erre van a szerkesztési határidő. Ám, ha a következő frissítéskor sem kerülnek bele az új infók (ha vannak) akkor már nagy eséllyel el lehet kérni.
Idézet (dani10 @ 2015.05.26. 18:03)
Sziasztok kedves moderátorok!Azzal kezdeném,hogy köszönöm szépen az eddigi csatolásokat!Most jön a lap kérésem:
Szeretném elkérni Ella Hendersont,mert 2014 december 25-én volt utoljára frissítve!Köszi szépen!
Akkor június 25-én fog lejárni.
Idézet (TWDBeth @ 2015.05.27. 17:14)
Hali elszeretném kérni Jake Goldberg adatlapját! Köszönöm.

Mivel nincsen életrajza, írnod kell és azzal együtt elkérni itt a topikban.
Idézet (kurrek @ 2015.05.28. 09:15)
Elkészültem a csomagból maradt egy lappal is:
http://starity.hu/sztarok/matt-kean/
Köszönöm szépen, ahogy az értük kapott lapokat is!

Azt a profilképet azért még le lehetne cserélni arcképre.
Idézet (niiikiii @ 2015.05.29. 18:12)
Sziasztok!
Szeretném elkérni
Miles lapját és
Jailapját ugyanis ma lejár a szerkesztési határidő mindkettejüknél. Nagyon nagyon szépen köszönöm!

Valóban lejártak, de benne van minden ismert fontos infó, amit tudni lehet róluk. Új infó nincs róluk az utolsó frissítáés óta. Bele vannak írva az új filmjeik is, amiket mág csak nyáron fognak bemutatni.
Idézet (Juanita @ 2015.05.29. 20:47)
Kedves Moderátorok!
Az alábbi lapokat szeretném elkérni. Nem járt le a határidejük azonban az életrajza mindegyiknek 2011/2012-es évvel véget ér.
David Giuntoli
Silas Weir Mitchell
Bitsie Tulloch
Előre is köszönöm ha megkaphatom!
u.i.: a többi lapjaimon folyamatosan dolgozom
Az elsőt átraktam, a másik kettő rendben van szerintem, mert a Grimm-ben játszanak a mai napig, az meg benne van.
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2015.05.30. 12:10)
Sziasztok
Szeretném elkérni az
ő lapját,igaz,nem járt le a szerkesztési határidő,és a filmográfia és pótolva van,de az életrajza 2011-nél megáll.
Előre is köszönöm,ha megkaphatom.
Benne vannak 2014-ig az életrajzban az új filmek is, csak évszám nem lett odaaírva, de a filmográfiánál már látszik az évszám is azok mellett a filmek mellett.