Szeretném elkérni és rendbe tenni Aamir Khan, Ranbir Kapoor és Salman Khan lapját.
Aamir Khan 1965. március 14.-én született az indiai Maharashtra-ban. Édesapja Tahir Hussain (1938-2010) indiai producer, rendező, forgatókönyvíró és színész, édesanyja Zeenat Hussain. Egy öccse van a szintén színész Faisal, és két nővére, a színész-producer Nikhat és Farhat.
FILMEK
Aamir 1973-ban kapta első szerepét a Yaadon Ki Baaraat című filmben, ezt követte 1974-ben a Madhosh.
[...]
2012-ben Kareena Kapoor volt a partnere A nyomozás - Egy rejtély részletei című filmben, majd 2013-ban kettős szerepet alakított a Dhoom: 3-ban, Katrina Kaif mellett.
MAGÁNÉLETE
Aamir 1986-ban nősült először, Reena Duttát vette feleségül. A házasságból két gyermek született egy fiú Junaid és egy lány Ira. 2002 decemberében a színész beadta a válókeresetet.
2005. december 28.-án Aamir újranősült, Kiran Rao indiai színész és rendezőnőt vette el. 2011. december 5.-én megszületett közös fiúk, Azad Rao Khan.
-------------------------------------------------------------
Salman Khan 1965. december 27.-én született Indiában.
FILMEK
1988-ban kezdődött színészi karrierje a Biwi Ho To Aisi című produkcióban. Ezt követte 1989-ben a Maine Pyar Kiya, 1990-ben a Baaghi: A Rebel for Love, 1991-ben a Sanam Bewafa illetve a Kurbaan.
[...]
1999-ben Aishwarya Rai mellett alakította a Már másé a szívem főszerepét. A 2007-es évben a Sonam Kapoor és Ranbir Kapoor főszereplésével készült Örök szerelem című romantikus drámában alakította Imaan szerepét.
[...]
MAGÁNÉLETE
1999-ben randevúzgatott Aishwarya Rai-jal, kapcsolatuk 2002-ig tartott. 2003-tól hét évig, 2010-ig Katrina Kaif színésznővel élt kapcsolatban.
Köszönöm!

1 felhasználónak tetszik: