Szeretném elkérni őt és őt,mivel már több mint 6 hónapja nem lettek frissítve.Előre is köszönöm szépen!
Adatlapos topik 2.
2015. február 13. 10:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az összes lapja lejárt elég régen.
A tag maga viszont aktív...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. február 13. 11:57
Üdv, Starity csapat!
Szeretnék a szerkesztője lenni a következő adatlapnak: Danielle Evans
Szeretnék a szerkesztője lenni a következő adatlapnak: Danielle Evans
_ToTo_
2015. február 13. 18:12
Sziasztok!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Olivia Holt adatlapjáról lenne szó. Tudom hogy nem kérhetek ilyet, de azért megpróblom. Tudom hogy egy adatlap kezelése nem arról szól, hogy cseréljük a képeket, de énerre a képre gondoltam, mint a lap profilképe. Meg persze lecserélném Paloma Sirvén adatlapját, mert igazából semmit sem foglalkoztam még vele, de remélem hogy egy jobb emberhez kerülne, aki foglalkozna is vele. Csak a kép csere lett volna a kérésem, és tudom hogy nem történhet meg, de a remény hal meg utoljára!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Olivia Holt adatlapjáról lenne szó. Tudom hogy nem kérhetek ilyet, de azért megpróblom. Tudom hogy egy adatlap kezelése nem arról szól, hogy cseréljük a képeket, de énerre a képre gondoltam, mint a lap profilképe. Meg persze lecserélném Paloma Sirvén adatlapját, mert igazából semmit sem foglalkoztam még vele, de remélem hogy egy jobb emberhez kerülne, aki foglalkozna is vele. Csak a kép csere lett volna a kérésem, és tudom hogy nem történhet meg, de a remény hal meg utoljára!
_ToTo_
2015. február 13. 19:59
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
_ToTo_
2015. február 13. 20:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (niiikiii @ 2015.02.11. 16:24)
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok őt őt és őt a Starity profilra. Őt és őtpedig szeretném elkérni mert a szerkesztő egy ideje inaktív. Köszönöm szépen!
Kérlek csatoljátok őt őt és őt a Starity profilra. Őt és őtpedig szeretném elkérni mert a szerkesztő egy ideje inaktív. Köszönöm szépen!
Február 28.-án jár le a 3 hónap, csak az után számít valaki inaktívnak.
Idézet (Gabcs-Gabi-Göbesz @ 2015.02.13. 18:12)
Sziasztok!
A profilképeknek színes arcképnek, azon belül stidióképnek (photoshoot) képnek kell lennie. Ha ilyen nem található, akkor lehet egyéb kép. Az általad belinkelt kép semmiben nem felel meg ezeknek a kitételeknek - ami viszont jelenleg a lapon van, az megfelelő.
Tettem be az előző (60.) oldalra egy új csomagot, két részre bontva, melyet visszamondtak. Így ezeket is lehet választani, illetve Muri Enikő lapja is visszekerült a listába.
2015. február 13. 21:17
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Kedves ToTo!
Szeretném elvállalni a
68 c;) Szepesi Ivett, Kerekes Éva
csomagot Muri Enikő lapjáért.
Előre is köszönöm szépen!
Szeretném elvállalni a
68 c;) Szepesi Ivett, Kerekes Éva
csomagot Muri Enikő lapjáért.
Előre is köszönöm szépen!
_ToTo_
2015. február 13. 23:01
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (allinone @ 2015.02.13. 22:26)
Mivel nincs életrajza, írj neki egy rövidet, úgy lehet elkérni. A szabályok az első oldalon vannak!
_ToTo_
2015. február 14. 10:40
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni az alábbi lapot rendbetételre, ugyanis a szerkesztője 2013 óta inaktív. Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
Andreea Diaconu román származású modell. 1991. március 28-án született Románia fővárosában, Bukarestben. Jelenleg az IMG Modelsszel van szerződése, amely a szakma egyik legjobbja. Pályafutása korán kezdődött, mindössze 11 évesen fedezték fel, ezután pedig otthagyta az iskolát és a modellkedésre kezdett el fókuszálni. 2013-ban szerepelt először a Vogue magazinban, majd olyan divatmárkáktól kapott felkéréseket, mint a Gucci, a Dolce & Gabbana és a Belstaff, az utóbbiban David Beckham oldalán láthattuk. Ő lett a második legkeresettebb romániai modell Diana Moldovan mögött, miután a Victoria's Secret 2012-ben leszerződtette fürdőruha katalógusába. Jelenleg is a VS-nek dolgozik, valamint 2015-ben a H&M és a Next reklámarca.
Szeretném elkérni az alábbi lapot rendbetételre, ugyanis a szerkesztője 2013 óta inaktív. Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
Andreea Diaconu román származású modell. 1991. március 28-án született Románia fővárosában, Bukarestben. Jelenleg az IMG Modelsszel van szerződése, amely a szakma egyik legjobbja. Pályafutása korán kezdődött, mindössze 11 évesen fedezték fel, ezután pedig otthagyta az iskolát és a modellkedésre kezdett el fókuszálni. 2013-ban szerepelt először a Vogue magazinban, majd olyan divatmárkáktól kapott felkéréseket, mint a Gucci, a Dolce & Gabbana és a Belstaff, az utóbbiban David Beckham oldalán láthattuk. Ő lett a második legkeresettebb romániai modell Diana Moldovan mögött, miután a Victoria's Secret 2012-ben leszerződtette fürdőruha katalógusába. Jelenleg is a VS-nek dolgozik, valamint 2015-ben a H&M és a Next reklámarca.
2015. február 14. 13:23
Sziasztok!
Hozzám létszíves csatoljátok Gina Rodriguez lapját,hozzá pedig Vanessa Morgan lapját,mert cseréltünk!
Hozzám létszíves csatoljátok Gina Rodriguez lapját,hozzá pedig Vanessa Morgan lapját,mert cseréltünk!
_ToTo_
2015. február 14. 16:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
átcsatolnák hozzám légyszíves az ő lapját? Úgyis nálam van még másik két abndatag lapja is, semmi bio és a fél év is lejárt
_ToTo_
2015. február 14. 16:33
Jó napot kívánok.Azt szeretném kérni,hogy át legyen csatolva hozzám Cristian Tello,mert a képe szürke,és ezt az oldal szabályai tiltják,meg rossz a bemutatása és az évről évre képei!Köszöntem.
2015. február 14. 18:20
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Hello! Nem tudom hogy ezt a kérdés jó helyen rakom e fel, de van egy adatlapom akit most szeretnék szerkeszteni és nem igazán találtam róla információt. IMDb-n nincs róla sok infó és Wikipédián nem találtam meg...szóval valakinek ötlete?
_ToTo_
2015. február 15. 10:14
Idézet (Liz k @ 2015.02.15. 02:22)
Elszeretném kérni Elizabeth Gillies sztáradatlapját mert nagy rajongója vagyok és a szerkesztóje nem foglalkozik vele.
Mivel a lap 1000 alatti sorszámát tekintve így ha el is veszik a szerkesztőtől nem kérhető el azonnal. Jelenleg folynak a lapok rendbetételei,csomagok vállalásával kérhető el egy-egy hasonló sorszámú lap. Úgylátom ez a lap még nincs áthelyezve az erre kijelölt profilra így vélhetőleg még nincs az elkérhető lapok között(de lehet hogy tévedek,nem ismerem pontról pontra azt a listát amiben a nevek vannak
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.