Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. december 18. 17:39 #5341
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Új profilt hoztam létre, így a jelenlegi profilomról kérlek csatoljátok át a lapjaimat az új profilomra: http://starity.hu/profil/261400-bejoyful/
(természetesen utána ez a profilom törlésre kerül)

Előre is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2016. december 18. 21:58 #5342
- törölt felhasználó -    
Sziasztok
Nem tudom mennyire lehetséges, de szeretném elkérni az ő lapját mert az utolsó információ 2014-es róla és azt is az előző szerkesztő írta. Az ő lapját is nagyon szívesen szerkeszteném mivel az utolsó információ 2013-as. És az ő lapját szeretném még elkérni, 2014-es az utolsó adat ami az életrajzban található és még azt is az előző szerkesztője írta. A jelenlegi szerkesztője a lapoknak már több mint egy éve mondogatja, hogy mindegyik lapját rendbe teszi, de sok változást még nem láttam. Ha valakinek ennyire nincs ideje lapokat szerkeszteni akkor ne sajátítsa ki őket,(több mint) egy év alatt ha akarta volna akkor ha nem is ír teljesen új életrajzot nekik,de legalább frissíti őket. Sokan tisztességesen frissítenék a nála található lapokat,de nem tudják, mert egy olyan kezében van aki kb semmit se csinál rajtuk. Ha pedig elcsatolhatóak tőle a lapok akkor a többi nála található lapot is nézzétek át kérlek és csatoljátok a megfelelő helyekre, mert sok 1500 alatti is elég rondán van szerkesztve és szeretném, ha rendes szerkesztőkhöz kerülnének.
Köszönöm! smileeee.gif
2016. december 19. 10:10 #5343
- törölt felhasználó -    
Idézet (KanekiChan @ 2016.12.18. 21:58)
Sziasztok
Nem tudom mennyire lehetséges, de szeretném elkérni az ő lapját mert az utolsó információ 2014-es róla és azt is az előző szerkesztő írta. Az ő lapját is nagyon szívesen szerkeszteném mivel az utolsó információ 2013-as. És az ő lapját szeretném még elkérni, 2014-es az utolsó adat ami az életrajzban található és még azt is az előző szerkesztője írta. A jelenlegi szerkesztője a lapoknak már több mint egy éve mondogatja, hogy mindegyik lapját rendbe teszi, de sok változást még nem láttam. Ha valakinek ennyire nincs ideje lapokat szerkeszteni akkor ne sajátítsa ki őket,(több mint) egy év alatt ha akarta volna akkor ha nem is ír teljesen új életrajzot nekik,de legalább frissíti őket. Sokan tisztességesen frissítenék a nála található lapokat,de nem tudják, mert egy olyan kezében van aki kb semmit se csinál rajtuk. Ha pedig elcsatolhatóak tőle a lapok akkor a többi nála található lapot is nézzétek át kérlek és csatoljátok a megfelelő helyekre, mert sok 1500 alatti is elég rondán van szerkesztve és szeretném, ha rendes szerkesztőkhöz kerülnének. 
Köszönöm! smileeee.gif

Teljesen meg tudlak érteni, tényleg rendesen elmaradtam velük. unsure.gif Attól tartok nagy fába vágtam a fejszét. De attól még ne mondj ilyeneket rólam kérlek! Egyrészt, mert nem is ismersz! Másrészt igyekszem úgy összeszedni magam,ha másként nem is sikerült, több lapomról is lemondok, épp azért hogy ne legyen még nagyobb káosz. Ezt te is tudnád, ha legalább írtál volna nekem, hogy érdekelnének téged. Egyébként Hyomin nagy részét már én írtam, de a csomagok miatt még nem sikerült befejeznem. Dasom is nem rég került vissza hozzám, ezért kell majd őt is újraírnom, csak úgy mint Lunát.
Tudod régóta vagyok már itt Starity-n és sok mindent tapasztaltam. Találkoztam is olyan emberekkel, akikhez te most hasonlítasz. Én szeretem a lapjaim, így természetesen én is jót szeretnék nekik. Biztosíthatlak róla, hogy akikről lemondok, mind jó szerkesztőkhöz kerülnek! happy.gif Tudod, rengeteget dolgoztam és szenvedtem a lapjaimért, hidd el én is voltam kezdő (tán még mindig az vagyok), így teljesen meg tudlak érteni.
Úgy gondolom sok más szerkesztőnek is lehet egy hosszabb időszaka, mikor eléggé nagy lemaradással kell szembenéznie. Hát én most igyekszem ezzel boldogulni, hogy minél hamarabb utolérjem magam. happy.gif
És kérlek szépen legközelebb előbb nekem szólj, úgy gondolom velem rendesen is meg lehet beszélni ezeket az ügyeket, minthogy hátba támadsz!

A moderátoroktól pedig szeretnék elnézést kérni, amiért mostanság valóban ennyi gondot okozok. Egy jó darabig nem is szeretnék lapokat vállalni, amíg tényleg ezt a lemaradásomat be nem hozom! Egyedül csak annyit szeretnék kérni, hogy ne vegyétek el tőlem őket kérlek! unsure.gif Az egyik legjobb barátnőmmel is beszéltünk erről és szerencsére rengeteg hasznos tanácsot adott, hogy hogyan tudnám rendbe rakni és válogatni őket. smileeee.gif
Ha kérhetem ezt az üzenetem majd töröljétek, hogy ne zavarjon! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Lindsay019, Bae Hee Yeon
2016. december 19. 12:18 #5344
- törölt felhasználó -    
Helló. Szeretném elkérni ezt a lapot. Illetve a szerkesztője már nem aktív felhasználó, így a lapjait lehetne csatolni az egyik Starity profilra.
2016. december 19. 14:52 #5345
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Aki-chan @ 2016.12.19. 12:18)
Helló. Szeretném elkérni ezt a lapot. Illetve a szerkesztője már nem aktív felhasználó, így a lapjait lehetne csatolni az egyik Starity profilra.

A lap teljes életrajz ellenében kérhető el, mert jelenleg sajnos nincs neki. blush.gif

Az előbbi kis "szóváltáshoz" kapcsolódóan: az nem baj, ha egy lapon a részben előző szerkesztő(k) által írt életrajz van, hiszen a lényeg, hogy megfelelően legyen kitöltve, és a friss információkkal mindig kiegészítésre kerüljön. (Volt már példa rá, hogy megkértem az új szerkesztőt, ne törölje ki az általam írt életrajzot, ha lehet, mert anno sokat vesződtem vele, hanem inkább azt bővítse. Ő ennek még örült is, kicsit átformázta, de a szöveg megmaradt, neki csak kiegészítenie kellett mindig az új infókkal.)
Aki pedig haladékot szeretne, az kérem jelezze külön az arra kijelölt topikban, mert itt a sok kérés között elveszik az infó. meghajolo.gif beer.gif
5 felhasználónak tetszik: duracell, lucymharding, FruFruChan, BeJoyful, Szandi0820
2016. december 19. 22:46 #5346
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni az Ő adatlapját, mert nincs szerkesztője. Köszönöm^^
2016. december 20. 07:42 #5347
MezeiVirág
MezeiVirág
visszatérő vendég

Státusz"Minden mérgesen eltöltött perccel,60 másodpercnyi lelki nyugalomról mondasz le"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 113
Csatolások: 77
Azonosító: 192858
Üdv! Elszeretném kérni Gábor Zsazsa adatlapját.Elhunyt hírességek adatlapjait szerkesztem főleg. És ezután is szeretném.A szerkesztője már 6 hónapja nem aktív.A halálhírét is más írta át és nincs életrajza.
Előre is köszönöm.
-----Kellemes ünnepi napokat mindenkinek!-----
2016. december 20. 13:08 #5348
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Kedves Moderátorok!

Kérem hozzá csatoljátok őt, őt és őt.
Hozzám pedig őt, őt és őt.

Mert cseréltünk smileeee.gif Előre is köszönöm smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2016. december 20. 17:50 #5349
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
El szeretném kérni Kristina Pimenova adatlapját, mert régóta van adatlapja, de életrajza még nincs. Szívesen beküldöm, ha kell, amit írtam. smileeee.gif (Tudom, hogy még nem járt le a lapja)
Köszönöm!
További szép napot! smileeee.gif
2016. december 20. 18:23 #5350
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Légy szí csatoljátok hozzám Stephie lapját, mert Taissa. nekem adta.
Köszönöm!
További szép napot és Kellemes Ünnepeket! smileeee.gif
2016. december 20. 19:58 #5351
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Sziasztok! Sajnos régen jártam ezen az oldalon tanulmányi okok miatt...most pedig itt vagyok és az első amit észrevettem az pedig az hogy elcsatolták az adatlapomat azt amit én hoztam létre (Riley Voelkel adatlapjáról beszélek)...meglehet hogy letelt a 6 hónap szerkesztési idő, nem tudom...viszont eddig úgy tudtam hogy ha nincs mit frissiteni az adatlapon akkor nem vehetik el a lapot...és amint láttam egyedül csak egy dátumot változtattak az egészen.
Nem akarok senkinek sem rosszat, meg egyebet, meg semmi zür zavart, csak tudni akarom mi történt...mert még egy levelet se volt képes senki sem küldeni hogy hé te majom elvettük a lapodat biggrin.gif
Lehet e tenni valamit igy utólag..? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2016. december 21. 09:18 #5352
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26335
Csatolások: 2440609
Azonosító: 180890
Hali!

A következő lapokat kérlek csatoljátok a Starity profilra. Köszönöm meghajolo.gif

http://starity.hu/sztarok/george-mason/
http://starity.hu/sztarok/travis-burns/
http://starity.hu/sztarok/james-roday/
http://starity.hu/sztarok/kevin-quinn/
http://starity.hu/sztarok/stanislas-wawrinka/
2016. december 21. 11:20 #5353
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klauflau @ 2016.12.20. 19:58)
Sziasztok! Sajnos régen jártam ezen az oldalon tanulmányi okok miatt...

A régen, kb mit takar? Mert három hónap után egy tag inaktívnak számít és akkor el lehet kérni a lapot.
Idézet
10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára.

Forrás: http://starity.hu/forum/topik/451107-adatlapos-topik-2/#ixzz4TSzAatqX

Egyébként azt lehet tenni -ha itt a moderátorok nem találnak rá megoldást-, hogy írsz a szerkesztőnek, hogy ez a helyzet áll fent, hátha viszaadja.
2016. december 21. 16:34 #5354
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Idézet (AliceLiza @ 2016.12.21. 11:20)
A régen, kb mit takar? Mert három hónap után egy tag inaktívnak számít és akkor el lehet kérni a lapot.
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/451107-adatlapos-topik-2/#ixzz4TSzAatqX
Egyébként azt lehet tenni -ha itt a moderátorok nem találnak rá megoldást-, hogy írsz a szerkesztőnek, hogy ez a helyzet áll fent, hátha viszaadja.

Tisztában vagyok a szabályzattal s nem vagyok inaktiv tag wink.gif
Ès tudom h elöbb kelett volna gondolkoznom a szerkesztèsen de mikor szerkeszteni akartam utoljára az adatlapot semmi újat nem találtam amivel kiegèszíthettem volna s a jelenlegi szerkesztő sem irt ùjat...most komolyan csak mert nem nyomtam meg a szerkesztő gombot (amit felesleg lett volna) ezèrt elvettèk a lapot? Hol ott eddig ugy tudtam h nem vehetik el ha minden friss informàciò megvan hanem esetleg figyelmeztetést küldenek.
De elnézést az értetlenkedésemért meglehet h rosszul tudom.
És köszönök minden választ amit kapok. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2016. december 21. 17:54 #5355
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Légy szí csatoljátok hozzám Thelma-t, és hozzá pedigEmesét, mert cseréltünk.
Köszönjük! smileeee.gif
További szép napot és kellemes ünnepeket!
2016. december 22. 00:13 #5356
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (MezeiVirág @ 2016.12.20. 07:42)
Üdv! Elszeretném kérni Gábor Zsazsa adatlapját.Elhunyt hírességek adatlapjait szerkesztem főleg. És ezután is szeretném.A szerkesztője már 6 hónapja nem aktív.A halálhírét is más írta át és nincs életrajza.
Előre is köszönöm.
-----Kellemes ünnepi napokat mindenkinek!-----

Szia! Kérlek másold be ide a topikba a neki szánt életrajzot, mert életrajz nélküli lapokat csak így tudunk átadni.

Idézet (Sellőgirl @ 2016.12.20. 13:08)
Kedves Moderátorok!
Kérem hozzá csatoljátok őt, őt és őt.
Hozzám pedig őt, őt és őt
Mert cseréltünk smileeee.gif Előre is köszönöm smileeee.gif

Kedves Sellőgirl! Egyik lap sincs nálad 3 hónapja, így sajnos ezt a cserét most nem tudjátok lebonyolítani. Kb. január közepe felé telik le a 3 hónap, amíg nálad kell lennie egy lapnak, miután elkérted.

Idézet (ariana gra de @ 2016.12.20. 17:50)
Sziasztok! smileeee.gif
El szeretném kérni Kristina Pimenova adatlapját, mert régóta van adatlapja, de életrajza még nincs. Szívesen beküldöm, ha kell, amit írtam. smileeee.gif (Tudom, hogy még nem járt le a lapja)
Köszönöm!
További szép napot! smileeee.gif

Szia! Igen, kérlek küldd be, amit írtál, csak úgy tudom átcsatolni.

Idézet (Klauflau @ 2016.12.20. 19:58)
Sziasztok! Sajnos régen jártam ezen az oldalon tanulmányi okok miatt...most pedig itt vagyok és az első amit észrevettem az pedig az hogy elcsatolták az adatlapomat azt amit én hoztam létre (Riley Voelkel adatlapjáról beszélek)...meglehet hogy letelt a 6 hónap szerkesztési idő, nem tudom...viszont eddig úgy tudtam hogy ha nincs mit frissiteni az adatlapon akkor nem vehetik el a lapot...és amint láttam egyedül csak egy dátumot változtattak az egészen. 
Nem akarok senkinek sem rosszat, meg egyebet, meg semmi zür zavart, csak tudni akarom mi történt...mert még egy levelet se volt képes senki sem küldeni hogy hé te majom elvettük a lapodat biggrin.gif 

Szia! Nem én csatoltam el a lapodat, de a kérdésedre tudok válaszolni: ha 6 hónapig nem szerkeszted a lapot, akkor elkérhető. Sajnálom, hogy tanulmányi okból kifolyólag nem tudtad frissíteni, ha legközelebb ilyen fordulna elő, akkor kérlek írj a haladékos topikba, és akkor senki nem fogja tőled elcsatolni egyik lapodat sem. Sajnos maximum annyit tudsz tenni, hogy írsz az új szerkesztőnek, hátha jó fej lesz, és visszaadja. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: idone, duracell, Klauflau
2016. december 22. 09:18 #5357
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Hoztam Kristina életrajzát beer.gif
Kristina Pimenova

Kristina Pimenova Ruslanova (Kristina Rusjanja Pimenova), oroszul: Кристина Руслановна Пименова 2005. december 27-én született, Moszkvában, Oroszországban. Orosz szupermodell.

Karrier:

2014 végén megválasztották őt a Világ Legszebb Kislányának, valamint az Oroszország Szépe címet.
2009-ben kezdte pályafutását, három éves korában az édesanyja elvitte egy fotózásra, és a "President Kids" ügynökséggel alá is írt egy szerződést. Számos ügynökségnek dolgozik, mint például az Armani (Junior), Benetton, Dolce & Gabbana, Fendi, Roberto Cavalli (Junior), DSquared2, Ermanno Scervino, Replay. Az Oroszországi Kinder csokoládé reklámarca volt.
2011-ben Kristina az "Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbbször" listán a harmadik lett Ukrajnában. Később felvételizett a Breaking Dawn: Part 1 c. filmre Renesmee szerepére, de a szerepet Mackenzie Foy kapta.
Kristina ritmikus tornázik, Olimpiai világbajnok. 2015-ben szerepelt a Vogue Russia címlapján. 2016-ban leszerződött a LA Modelshez.

Család és magánélet:

Három éves korában családja Franciaországba, éltek ott egy évig, de visszaköltöztek Moszkvába. 2015-ben a család California-ba költözött, hogy Kristina folytathassa "karrierjét". Édesapja Ruslan Pimenov, orosz labdarúgó-válogatott. Édesanyja Glikeriya Shirokova, modell, kárcsak Kristina.

2016. december 22. 11:02 #5358
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Légy szí csatoljátok Kittey-hez Katja Martínezt, mert Karácsony alkalmából Neki adtam. smileeee.gif
Boldog Karácsonyt Kittey! friends.gif
2016. december 22. 11:49 #5359
- törölt felhasználó -    
Kedves és tisztelt Moderátorok!
Kérlek csatoljátok Ariana gra de-hoz Sarah Fisher adtlapját,mert karácsonyra őt kapja tőlem.
Merry Christmas Ariana gra de!
Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2016. december 22. 11:53 #5360
- törölt felhasználó -    
Idézet (ariana gra de @ 2016.12.22. 11:02)
Sziasztok! smileeee.gif
Légy szí csatoljátok Kittey-hez Katja Martínezt, mert Karácsony alkalmából Neki adtam. smileeee.gif
Boldog Karácsonyt Kittey! friends.gif

Valamint Queen Of Birds-höz Jourdan-t.
Köszönjük! smileeee.gif
Boldog Karit Dori! friends.gif
279 oldal 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!