Adatlapos topik 2.
2016. december 13. 22:15
Szeretném elkérni ezt a lapot, - de ha már nem fér bele a szabályba, akkor kérlek csatoljátok ahová kell.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2016. december 15. 16:27
|
|
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3047 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline
|
Sziasztok, kedves moderátorok Szeretném elkérni egy dél-koreai lány adat lapját Son Soyi-t lapját New.F.O csapatból, mert semmit nem írtak még neki és a szerzője már 2012-óta nem aktív és három társa nálam van
2016. december 15. 16:42
Idézet (hmzoli @ 2016.12.15. 16:27)
Sziasztok, kedves moderátorok Szeretném elkérni egy dél-koreai lány adat lapját Son Soyi-t lapját New.F.O csapatból, mert semmit nem írtak még neki és a szerzője már 2012-óta nem aktív és három társa nálam van
A kitöltetlen lapok továbbra is csak életrajz ellenében vihetők. Megírod, bemásolod ide és már viheted is a lapot.
Angel
2016. december 15. 17:45
Lindsay019
2016. december 15. 19:36
|
|
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3047 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline
|
Idézet (hmzoli @ 2016.12.15. 16:27)
Név: 소이 / soyi
Valódi neve: Son Tehát Yi
Születési idő:1991 december 14,
Pozíció: énekes / táncos Hip-Hop
Magasság: 161cm
Súly: 46kg
Vércsoport: A
Ügynökség: Enterarts Global és 6Theory
Son Soyi 1991 december 14, születet Szöul-ban
két tanár második gyermeke ként van egy bátya kis korában színésznő szeretet volna leni végül is a színpad marat csak a zenei oldalon 2011. november 25 én csatlakozóz az akkor induló ötágú New.FO csapatához
New.FO
Név: New.FO (뉴 에프오)
Miért?: Gyorsírás New Order Öt
Tagok száma: 5 lány
Debut: november 25, 2011
Származási hely: Dél-Korea
Hivatalos fanclub neve:
Hivatalos Szín: Piros
Ügynökség: 6Theory és Enter Global Arts Entertainment
Pre-Debut
6Theory és EnterArts Global kezdte feltárni teaser képek a csoport, hiszen november 16-án, szerintük ez egy szigorúan titkos projekt kezdődött évvel ezelőtt, hogy hozzon létre egy csoport lány 5 tagból áll. A tagok a JN (ex-tagja Lányok napja), Mima, soyi, Narae és DANA csoport, amelynek célja, hogy megváltoztassa a világot a szórakozás, mint tudjuk, ma.
A hivatal is bejelentette, hogy a tagok nagyon vesz részt a termelési, tervezési, koreográfia és a zene az ő egyetlen. Október végén, a lányok utazott Kaliforniában és New Yorkban a folyamat befejezéséhez a keverés és a mastering az első kislemez.
bemutatkozás
New.FO kiadta első single november 24-én, 2011, míg a lányok tették színpadi debütálása után egy nappal elvégzése a debütáló dal ugrál a SBS Inkigayo .
FRISSÍTÉS
Ma a csoport inaktív, mert az általuk több mint 3 éve nem elősegítése vagy kiadja az új egységes, album vagy mini album, ezért úgy gondoljuk, hogy a csoport csendben feloszlott, a hivatal nem adott nyilatkozatot az ügyben, de a csoport is létezik, mert a számlák Facebook, Twitter és Youtube nem letiltott, valamint saját honlapján.
Diszkográfia
digitális Singles
[2011/11/25] BOUNCE
2016. december 15. 20:55
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
Hello. Szeretném elkérni ezt az adatlapot, köszönöm
Lindsay019
2016. december 15. 22:02
|
|
hmzoli |
|
Sziasztok, kedves moderátorok Szeretném elkérni egy dél-koreai lány adat lapját Kim JiYoon lapját New.F.O csapatból, mert szintén semmit nem írtak még neki és a szerzője már 2012-óta nem aktív és három társa nálam van
Név: 성민 / Mima
Valódi neve: Kim Ji Yoon
Születési dátum: február 23, 1990
Pozíció: Fő énekes
Magasság: 160 cm
Súly: 44kg
Vércsoport: B
Mima dél-koreai Énekesnő tagja az öttagú New.F.O 1990. február 23.született Szöul-ban két lány testvére van ő a középső gyermek miután megszűnt a csapat azután szólóban próbálkozik és mellette a színészkedéssel is kacérkodik volt egy amerikai barátja de egyévi kapcsolat után szétváltak Mima azzal indokolta a szakítást hogy a barátja szerette volna ha vele megy Amerikába de Mima nem akart menni azzal indokolta,hogy egyenlőre a karrierje fontosabb főleg miután a csapat feloszlott és úgy véli,hogy Amerikában nem lenne olyan sikeres mint otthon meg egyenlőre még ennyire nem akarja magát el kötelezni
New.FO
Hivatalos fanclub neve:
Pre-Debut
6Theory és EnterArts Global kezdte feltárni teaser képek a csoport, hiszen november 16, szerintük ez egy szigorúan titkos projekt kezdődött évvel ezelőtt, hogy hozzon létre egy csoport lány 5 tagból áll. A tagok a JN (ex-tagja Lányok napja), Mima, soyi, Narae és DANA csoport, amelynek célja, hogy megváltoztassa a világot a szórakozás, mint tudjuk, ma.
A hivatal is bejelentette, hogy a tagok nagyon vesz részt a termelési, tervezési, koreográfia és a zene az ő egyetlen. Október végén, a lányok utazott Kaliforniában és New Yorkban a folyamat befejezéséhez a keverés és a mastering az első kislemez.
bemutatkozás
New.FO kiadta első single november 24-én, 2011, míg a lányok tették színpadi debütálása után egy nappal elvégzése a debütáló dal ugrál a SBS Inkigayo .
FRISSÍTÉS
Ma a csoport inaktív, mert az általuk több mint 3 éve nem elősegítése vagy kiadja az új egységes, album vagy mini album, ezért úgy gondoljuk, hogy a csoport csendben feloszlott, a hivatal nem adott nyilatkozatot az ügyben, de a csoport is létezik, mert a számlák Facebook, Twitter és Youtube nem letiltott, valamint saját honlapján.
Diszkográfia
singles
"Ugrál" (2011)
Mima dél-koreai Énekesnő tagja az öttagú New.F.O 1990. február 23.született Szöul-ban két lány testvére van ő a középső gyermek miután megszűnt a csapat azután szólóban próbálkozik és mellette a színészkedéssel is kacérkodik volt egy amerikai barátja de egyévi kapcsolat után szétváltak Mima azzal indokolta a szakítást hogy a barátja szerette volna ha vele megy Amerikába de Mima nem akart menni azzal indokolta,hogy egyenlőre a karrierje fontosabb főleg miután a csapat feloszlott és úgy véli,hogy Amerikában nem lenne olyan sikeres mint otthon meg egyenlőre még ennyire nem akarja magát el kötelezni
New.FO
Hivatalos fanclub neve:
Pre-Debut
6Theory és EnterArts Global kezdte feltárni teaser képek a csoport, hiszen november 16, szerintük ez egy szigorúan titkos projekt kezdődött évvel ezelőtt, hogy hozzon létre egy csoport lány 5 tagból áll. A tagok a JN (ex-tagja Lányok napja), Mima, soyi, Narae és DANA csoport, amelynek célja, hogy megváltoztassa a világot a szórakozás, mint tudjuk, ma.
bemutatkozás
FRISSÍTÉS
Diszkográfia
singles
"Ugrál" (2011)
2016. december 16. 12:08
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (hmzoli @ 2016.12.15. 22:02)
Sziasztok, kedves moderátorok Szeretném elkérni egy dél-koreai lány adat lapját Kim JiYoon lapját New.F.O csapatból, mert szintén semmit nem írtak még neki és a szerzője már 2012-óta nem aktív és három társa nálam van.
Ne haragudj, nem szeretnék gonosz lenni, de ez az életrajz nem éppen elfogadható.
2016. december 17. 01:09
|
|
hmzoli |
|
Idézet (Lindsay019 @ 2016.12.16. 12:08)
Ne haragudj, nem szeretnék gonosz lenni, de ez az életrajz nem éppen elfogadható.
Tele van helyesírási hibával, és eléggé webfordító-gyanús. Semmi gond nincs azzal, ha ilyesmit használsz, de azért illik értelmes magyar mondatokat összetenni. A lapokat egyelőre a Starity profilra raktam, amennyiben kijavítod az életrajzokat, megkapod őket. 
Bocsánat át írtam
Név: 소이 / soyi
Valódi neve: Son Tehát Yi
Születési idő:1991 december 14,
Pozíció: énekes / táncos Hip-Hop
Magasság: 161cm
Súly: 46kg
Vércsoport: A
Son Soyi 1991 december 14, születet Szöul-ban
két tanár második gyermeke ként van egy bátya kis korában színésznő szeretet volna leni végül is a színpad marat csak a zenei oldalon 2011. november 25 én csatlakozóz az akkor induló ötágú New.FO csapatához
New.FO
Hivatalos fanclub neve:
Pre-Debut
6Theory és EnterArts Global kezdte be mutatni a csoportról a képeket, amelyeket eddig titokban tartottak, hiszen 2010. november 16-án. egy szigorúan titkos projekt kezdődött 1 évvel ezelőtt, hogy létre hozzon egy csoportot, amely lány csoport és 5 tagból áll. a tagok a JN (ex-tagja Lányok napja), Mima, soyi, Narae és DANA csoport, amelynek célja, hogy megváltoztassa a világ szórakozását,
A hivatal is bejelentette, hogy a tagok nagyrészt vesznek ki a tervezési, koreográfia és a zene terén Október végén, a lányok elutaztak Kaliforniában és New Yorkban a folyamat finomítása és befejezéséhez a keverés és a mastering az első kislemezt már otthon Koreában fejezték be
Bemutatkozás
New.FO kiadta első single című kislemezüket 2011. november 24-én, míg a lányok színpadi debütálása után egy nappal az album debütált a sláger listán
Ma a csoport inaktív, mert az általuk több mint 3 éve alatt nem adtak ki új albumot vagy mini albumot, ezért úgy gondoljuk, hogy a csoport csendben feloszlott, a hivatal nem adott nyilatkozatot az ügyben, de a csoport is létezik, mert a Facebook, Twitter és Youtube nincsenek letiltva, valamint elérhető saját honlapjuk is.
Egyelőre nem megerősítet hírek szerint 2017 –re tervezik az esetleges visszatérésüket, de csak négyen és ez még nem megerősítet tény
Diszkográfia
digitális Singles
[2011/11/25] BOUNCE
New.FO
Hivatalos fanclub neve:
Pre-Debut
6Theory és EnterArts Global kezdte be mutatni a csoportról a képeket, amelyeket eddig titokban tartottak, hiszen 2010. november 16-án. egy szigorúan titkos projekt kezdődött 1 évvel ezelőtt, hogy létre hozzon egy csoportot, amely lány csoport és 5 tagból áll. a tagok a JN (ex-tagja Lányok napja), Mima, soyi, Narae és DANA csoport, amelynek célja, hogy megváltoztassa a világ szórakozását,
A hivatal is bejelentette, hogy a tagok nagyrészt vesznek ki a tervezési, koreográfia és a zene terén Október végén, a lányok elutaztak Kaliforniában és New Yorkban a folyamat finomítása és befejezéséhez a keverés és a mastering az első kislemezt már otthon Koreában fejezték be
Bemutatkozás
New.FO kiadta első single című kislemezüket 2011. november 24-én, míg a lányok színpadi debütálása után egy nappal az album debütált a sláger listán
Ma a csoport inaktív, mert az általuk több mint 3 éve alatt nem adtak ki új albumot vagy mini albumot, ezért úgy gondoljuk, hogy a csoport csendben feloszlott, a hivatal nem adott nyilatkozatot az ügyben, de a csoport is létezik, mert a Facebook, Twitter és Youtube nincsenek letiltva, valamint elérhető saját honlapjuk is.
Egyelőre nem megerősítet hírek szerint 2017 –re tervezik az esetleges visszatérésüket, de csak négyen és ez még nem megerősítet tény
Diszkográfia
digitális Singles
[2011/11/25] BOUNCE
És előre is köszönöm és még egyszer bocs
Lindsay019
2016. december 17. 16:54
Sziasztok!
Tudom, hogy még nem járt le, de elkérném, mert még az előző szerkesztő által írt életrajz van még az adatlapján és ha kell az életrajzot is beküldöm Bertók Maya Marianna lapjához. A születési neve is hibás.
Ha elkérhetem köszönöm!
További szép napot!
Tudom, hogy még nem járt le, de elkérném, mert még az előző szerkesztő által írt életrajz van még az adatlapján és ha kell az életrajzot is beküldöm Bertók Maya Marianna lapjához. A születési neve is hibás.
Ha elkérhetem köszönöm!
További szép napot!
2016. december 17. 18:00
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Lindsay019
2016. december 17. 21:01
Sziasztok!
Szeretném elkérni ezt és ezt az adatlapot, mert lejártak és találtam frissíteni valót is róluk.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom őket!
Szeretném elkérni ezt és ezt az adatlapot, mert lejártak és találtam frissíteni valót is róluk.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom őket!
Lindsay019
2016. december 17. 23:45
Halihóó
szeretném Őt mivel lejárt a szerkesztési ideje.. Köszönöm.
Lindsay019
2016. december 18. 09:00
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Lindsay019
2016. december 18. 10:16
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Sziasztok,
Szeretném elkérni Jeon So Min adatlapját, mivel lejárt a szerkesztése és a szerkesztője nekem adta.
Valamint most vettem észre, hogy Jeon Ji Woo-nak két adatlap is készült, és nem tudom, hogy melyik adatlap lett hamarabb létre hozva és, hogy így melyik a törlendő.
http://starity.hu/sztarok/jeon-jiwoo/
http://starity.hu/sztarok/jeon-ji-woo-/
Szeretném elkérni Jeon So Min adatlapját, mivel lejárt a szerkesztése és a szerkesztője nekem adta.
Valamint most vettem észre, hogy Jeon Ji Woo-nak két adatlap is készült, és nem tudom, hogy melyik adatlap lett hamarabb létre hozva és, hogy így melyik a törlendő.
http://starity.hu/sztarok/jeon-jiwoo/
http://starity.hu/sztarok/jeon-ji-woo-/
Lindsay019
2016. december 18. 10:32
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (ariana gra de @ 2016.12.17. 16:54)
Sziasztok!
Ha elkérhetem köszönöm!
További szép napot!
Ha elkérhetem köszönöm!
További szép napot!
Szia! Igen, kérlek írj neki egy új életrajzot, mert a mostani sajnos nem éppen nevezhető annak.
2016. december 18. 11:54
Idézet (Lindsay019 @ 2016.12.18. 10:32)
Szia! Igen, kérlek írj neki egy új életrajzot, mert a mostani sajnos nem éppen nevezhető annak. 
Rendben.
Bertók Marianna
Bertók Maya Marianna magyar tanuló, modell és szépségkirálynő. 1988. március 18-án született, Magyarországban. Van két testvére: Bertók Frizsina (modell), és Bertók Péter. Anyja Dr. Bertókné Marianna, apja Bertók Péter. 2013-ban ittas vezetés végett elvették jogosítványát.
Iskolák:
- Zsigmond Király Főiskola
- II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium
- Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakközépiskola
Karrier:
2011-ben jelentkezett a Miss Hungary szépségversenyre, amit sikeresen meg is nyert. Az év végén pedig Miss Winter Hungary lett. 2013-ban A címlaplány realityben is részt vett, amit hazánkban a Viasat3 sugározott, de barátja kérésére kiszállt a negyedik adásban(cikk), ezzel milliókat vesztett. A Címlaplány versenyben húga, Bertók Frizsina Mayát tartotta legnagyobb ellenfelének. 2011-ben a Miss World Hungary / A szépségkirálynő szépségversenyen a legszebb 20 lány közé került. A 2012-es Miss Winter Face szépségversenyen Ő volt az egyik zsűri (mivelhogy akkor volt a tavalyi győztes). 2012. február 23-án a Fashion aukció divatbemutatón is részt vett. Szerepelt már többször is a CKM Magzin címlapján. 2011-ben a Viva Comet Gálán is feltűnt. 2012-ben a Hell naptárban is szerepeltek képei. 2011 júniusában a Gyöngy magazin címlapján szerepelt. 2012-ben bíróságon volt. Ugyanabban az évben a Kiskegyedben, mint szépségápolási arc is feltűnt. 2013-ban készült Róla "Ádám és Éva" fotósorozat.
Lindsay019
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.