Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. november 09. 22:38 #5141
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Glamster @ 2016.11.08. 16:29)
Szia! Teljes életrajz esetében vihető! smileeee.gif

Marie Mireille Enos amerikai színésznő 1975. szeptember 22-én született Kansas City-ben, Missouri államban.
Édesanyja, Monique, francia származású tanárnő, édesapja, Jon Goree Enos, amerikai származású, de skót ősökkel is rendelkezik. Két testvére van, nővére, Veronique és bátyja, Jongiorgi – mindketten színészek.

Mireille ötéves volt, amikor a család a texasi Houstonba költözött. A High School for the Performing and Visual Arts-on érettségizett, majd a Brigham Young University-n tanult színjátszást - ott szerzett diplomát 1997-ben. Még az egyetemi évei alatt nyerte el az Irene Ryan-díjat, mint az ország legtehetségesebb végzős színinövendéke.

1994-ben debütált a televízióban a Without Consent című filmben Naomi szerepében. Ezt két évvel később újabb kisebb szerep követte a Face of Evil című filmben, majd 1999-ben egy televíziós sorozatban is kipróbálhatta magát, amikor a népszerű Sex and the City (Szex és New York) egyik epizódjában tűnt fel.

2001-ben a filmvásznon is debütált – jógaoktatót alakított Ashley Judd mellett a Someone Like You című romantikus vígjátékban, majd a The Education of Max Bickford című sorozatban két epizódban is feltűnt.
Egy év kihagyás után a The Little Match Girl című filmmel tért vissza, valamint egy epizód erejéig megjelent a Strong Medicine című sorozatban.
2004-ben a Rescue Me egyik epizódjában kapott kisebb szerepet.
2005-ben került sor a Broadway-beli bemutatkozására, amely különösen remekül sikerült, mivel a Who’s Afraid of Virginia Woolf? című előadáson nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek járó rangos Tony-díjra jelölték. Ugyanebben az évben játszott a Chasing Leonard című filmben is.
2006-ban Isobel Walkert alakította a Falling Objects című filmben, majd a Without a Trace / Nyom nélkül, Standoff és a Shark című sorozatok egy-egy epizódjában tűnt fel.
Ezután három éven át csak sorozatokban játszott.
2007-ben az HBO saját gyártású drámasorozatában, a Big Love-ban ikerpárt alakított és a harmadik-negyedik évadban egyik állandó szereplőjévé lépett elő. A sorozat 2010-ben ért véget – ebben az évben Mireille az American Experience című dokumentumsorozat egyik epizódjában szerepelt. A Big Love mellett a Crossing Jordan egyik epizódjában is megjelent.
2008-ban olyan sorozatokban tűnt fel epizódszereplőként, mint a Numb3rs, Medium, CSI: Miami, 2009-ben pedig a Lie To Me és a Law & Order: Criminal Intent.

2010-ben őt választották a 2011-ben induló The Killing című drámasorozat főszereplőjének, Sarah Linden nyomozónő szerepére. Alakításával nemcsak a kritikusok dicséretét nyerte el, de többek között Emmy-, Golden Globe-, és Saturn-díjakra is jelölték. A sorozat, amely meghozta Mireille-nek a nagy kiugrást, 2014-ben ért véget négy évad után - ám ő ezalatt is forgatott.
2013-ban Brad Pitt oldalán játszott a World War Z című zombi-thrillerben, amely jó kritikákat és jelentős anyagi bevételt szerzett. Ugyanebben az évben Josh Brolinnal szerepelt a Gangster Squad című filmben, a Wild Horses című filmben, majd Reese Witherspoonal a Devil’s Knot című krimiben.
2014-ben a Sabotage című krimi-thrillerben, Ryan Reynolds oldalán a The Captive (A fogoly) című alkotásban, valamint az If I Stay című drámában játszott.
Egy év kihagyás után, 2015-ben ő kapta meg a The Catch / A nagy fogás nyomozónőjének, Alice Vaughan szerepét - a sorozat 2016 óta jelenleg is fut.
2016-ban még olyan filmekben játszott, mint a Behold My Heart és a Katie Says Goodbye.
2017-re várható a You Were Never Here című filmje.

Magánélete

2008. január 4-én kötött házasságot a színész Alan Ruck-kel, akitől két gyermeke is született: Vesper Vivienne Ruck (2010. szeptember 23-án) és Larkin Zouey Ruck (2014. július 23-án).
Ruck két gyereket (Emma és Sam) hozott magával az előző házasságából.
Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának hitében nőtt fel, de ma már nem gyakorolja a vallását.

Filmek

2017 You Were Never Here - Miranda Fall
2016 Behold My Heart - Nancy
2016-2017 The Catch / A nagy fogás (TV sorozat) - Alice Vaughan / Alice
2016 Katie Says Goodbye - Tracey
2014 If I Stay - Kat
2011-2014 The Killing (TV sorozat) - Sarah Linden
2014 A fogoly - Tina
2014 Sabotage - Lizzy Murray
2013 Devil's Knot - Vicki Hutcheson
2013 Wild Horses - Mills
2013 World War Z - Karin Lane
2013 Gangster Squad - Connie O'Mara
2007-2010 Big Love (TV sorozat) - JoDean Marquart / Kathy Marquart
2010 American Experience (TV dokumentumsorozat) - Grand Niece - Lucia Cutts (epizód: Dolley Madison)

2009 Law & Order: Criminal Intent (TV sorozat) - Julianna Morgan (epizód: Identity Crisis)
2009 Lie to Me (TV sorozat) - Cheryl Ambrose (epizód: The Better Half)
2008 CSI: Miami (TV sorozat) - Lucy Maddox (epizód: Down to the Wire)
2008 Medium (TV sorozat) - Kelly Winters (epizód: Drowned World)
2008 Numb3rs (TV sorozat) - Grace Ferraro (epizód: End Game)
2007 Crossing Jordan (TV sorozat) - Sandy Walsh (epizód: Crazy Little Thing Called Love)
2006 Shark (TV sorozat) - Chloe Gorman (epizód: Dial M for Monica)
2006 Standoff (TV sorozat) - Dana (epizód: Man of Steele)
2006 Without a Trace (TV sorozat) - Jessica Lawson (epizód: 911)
2006 Falling Objects - Isobel Walker
2005 Chasing Leonard - Lucinda
2004 Rescue Me (TV sorozat) - Karen (epizód: Mom)
2003 Strong Medicine (TV sorozat) - Fern (epizód: Speculum for a Heavyweight)
2003 The Little Match Girl
2001 The Education of Max Bickford (TV sorozat) - Carla Byrd / Carla (epizód: Revisionism (2001) ... Carla Byrd - Hearts and Minds (2001) ... Carla
2001 Someone Like You... – jógaoktató

1999 Sex and the City (TV sorozat) - Jenna (epizód: Shortcomings)
1998 Mireille's Audition - Mireille
1996 Face of Evil (TV film) - Brianne Dwyer
1994 Without Consent (TV film) - Naomi

1 felhasználónak tetszik: duracell
2016. november 10. 02:34 #5142
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Az ő, az ő, illetve az ő adatlapját szeretném elkérni, ha megoldható. Köszönöm szépen!
2016. november 10. 11:56 #5143
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Sziasztok!

Elszeretném kérni Jang In Tae (a szerkesztője inaktív), Park Ji Su és Lee Dongrim lapját, ha lehetséges.

Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2016. november 10. 11:59 #5144
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Sziasztok! Kérlek csatoljátok át Park Junho adatlapját Angelhöz. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2016. november 10. 17:33 #5145
LadyNory15
LadyNory15
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Csatolások: 29
Azonosító: 142061
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Tay Jardine adatlapját, sajnos nem tudom felvenni, mert nincs gombja smileeee.gif
Előre is köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2016. november 11. 13:40 #5146
- törölt felhasználó -    
Idézet
(duracell @ 2016.11.08 22:11) Szia! A lapok nincsenek kitöltve, ilyenkor úgy tudod megszerezni őket, hogy ide a topikba hozol hozzájuk teljes életrajzot. wink.gif meghajolo.gif

Kim Sungjoo

Biográfia:

Élete, kezdetek:
1994. február 16-án született, Incheonban, Dél-Koreában. Korábban a YG Entertainmentnél volt gyakornok, 1400 napos képzésen ment keresztül, miután 2014-ben végre debütálhatott a UNIQ nevű dél-koreai és kínai fiúbanda tagjaként, négy másik fiúval együtt (Zhou Yi Xuan, Wang Yi Bo, Li Wen Han, Cho Seung Yeon). A csapatban vezető és főénekes szerepet tölt be.

2014: Debütálás, Falling in Love
Október 16-án az M Countdownban tartották meg az első fellépésüket. A debütáló daluk, a "Falling in Love", október 20-án jelent meg, egyszerre Dél-Koreában és Kínában. A UNIQ-ot felkérték, hogy ők énekeljék fel a Tini Ninja Teknőcök és a Madagaszkár pingvinjei című rajzfilmek egyik betétdalát. Október 23-án jelent meg a "Born to Fight" című daluk a Tini Ninja Teknőcök kínai verziójához. A csapat kiadta a "Falling in Love" angol verzióját november 5-én. Utána öt nappal megjelent a Madagaszkár pingvinjeihez készült, feldolgozott "Celebrate" című daluk. November 25-én megtartották első fantalálkozójukat Beijingben, így a UNIQ hivatalosan is debütált Kínában. 27-én elkezdték az első promóciókat Taiwanon és december 1-én tartottak egy sajtókonferenciát. A banda valóság show-ja, a "The Best Debut", december 2-án lett sugározva a kínai online videóplatformon, az iQuiyin, három epizód erejéig.

2015: Első mini album, EOEO
2015. februárjában kezdte el a UNIQ népszerűsíteni saját szépségboltját, a Mix-Boxot. Március 7-én tartotta meg a banda első fantalálkozóját Bangkokban. Április 9-én, a Yuehua Entertainment bejelentette, hogy a UNIQ vissza fog térni egy mini albummal, az "EOEO"-val. Április 22-én megtartották az első visszatérő fellépésüket az MBC Show Championben, ahol előadták az "EOEO" és a "Listen to Me" című számaikat. Másnap hivatalosan is debültak az "EOEO"-val Kínában és ott is előadták az előző két dalt a KU Music Asian Music Awardson. Ugyanezen a napon jelölték őket a "Legjobb Új Előadó" díjra. Április 24-én megjelent az "EOEO" hivatalos videoklipje és a teljes album is. A klip harmadik helyezést ért el a YinYueTai Weekly MV Charton.
Május 22-én jelent meg a hivatalos videoklipje a "Luv Again"-nek, bejelentették, hogy megtartják első fellépésüket Japánban július 19-én és 20-án, Osakában és Tokióban. Május 23-án először léptek fel a CCTV's Global Chinese Music zenei show-ban. A UNIQ tartotta a rekordját és három nem élő és három élő szavazással győzelmet tudhatott magáénak, megdöntve az EXO-M 2014-es rekordját (Három nem élő, két élő szavazás).
Az előző évi debütálásukról megemlékezve, a csapat kiadta második digitális albumját, a "Best Friend"-et, október 16-án. December 7-én kiadták "Erase Your Little Sadness" című számukat a The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water mesefilmhez. December 28-án megjelent a "Happy New Year" címet viselő daluk, amelyben a Cosmic Girls nevű lánybanda is szerepelt. A dal negyedik lett a China V Charton.

2016: My Dream
2016 március 24-én, megjelent a "My Dream" című számuk az MBA Partners nevezetű filmhez, mely harmadik helyezést ért el a China V Charton.

Érdekességek:
180 cm, 68 kg
Vércsoportja: A
Csillagjegye: vízöntő
Specialitásai: a koreai, a japán és a kínai társalgás
Kedvenc színei: piros, fekete, szürke, kék, fehér
Kedvenc előadói: Bruno Mars, Wang Leehom
Kedvenc filmműfajai: akció, sci-fi
Kedvenc étele: sült kacsa, ramen, lazac
Kedvenc sportjai: taekwondo, gördeszkázás
Kedvenc állatai: kutya, panda
Kedvenc márkái: Adidas, Vans, Nike Jordan, Chrome Hearts, Balmain
Az ideális partnere hűséges és gyermeki.
Álma, hogy zenész legyen.
Legfelejthetetlenebb élménye, amikor először színpadra lépett.

Filmográfia:

Dorama:
2016
Magical Space-Time
Piao Liang De Li Zhen Hui
Valóság show:
2014
The Best Debut
Off to School
2015
After School Club
Happy Camp
Weekly Idol
Day Day Up
Let's Go 咱们穿越吧
2016
Let's Go 咱们穿越吧 Season 2
花样男团 (Flower God's)
Videoklipek:
2014
Falling in Love (Chinese version)
Falling in Love (Korean version)
Born To Fight
Falling In Love (English version)
Celebrate
Celebrate (Dance version)
2015
EOEO (Korean version)
EOEO (Chinese version)
EOEO (Dance version)
Luv Again (Korean version)
Luv Again (Chinese version)
Best Friend (Korean version)
Best Friend (Chinese version)
Erase Your Little Sadness
Happy New Year
Happy New Year (UNIQ version)
2016
My Dream

Diszkográfia:

Albumok:
2015. április 28.
EOEO
Single:
2014
Falling In Love
2015
EOEO
Luv Again
Best Friend
Happy New Year
Soundtrack:
2014
Born To Fight
Celebrate
2015
2016
My Dream
Egyéb:
2015
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2016. november 11. 14:27 #5147
- törölt felhasználó -    
Idézet
(duracell @ 2016.11.08 22:11) Szia! A lapok nincsenek kitöltve, ilyenkor úgy tudod megszerezni őket, hogy ide a topikba hozol hozzájuk teljes életrajzot. wink.gif meghajolo.gif 

Zhou Yixuan

Biográfia:

Élete, kezdetek:
1990. december 11-én született, Shengzhouban, Kínában. A Yunhea Entertainment egy tehetségkütatóban fedezte fel, ahol az egyik legnagyobb Ázsiai hip-hop versenyen, a Keep On Dancingen vett részt. 2014-ben debütált a UNIQ nevű dél-koreai és kínai fiúbanda tagjaként, négy másik fiúval együtt (Kim Sung Joo, Wang Yi Bo, Li Wen Han, Cho Seung Yeon). A csapatban kínai vezető és rapper szerepet tölt be.

2014: Debütálás, Falling in Love
Október 16-án az M Countdownban tartották meg az első fellépésüket. A debütáló daluk, a "Falling in Love", október 20-án jelent meg, egyszerre Dél-Koreában és Kínában. A UNIQ-ot felkérték, hogy ők énekeljék fel a Tini Ninja Teknőcök és a Madagaszkár pingvinjei című rajzfilmek egyik betétdalát. Október 23-án jelent meg a "Born to Fight" című daluk a Tini Ninja Teknőcök kínai verziójához. A csapat kiadta a "Falling in Love" angol verzióját november 5-én. Utána öt nappal megjelent a Madagaszkár pingvinjeihez készült, feldolgozott "Celebrate" című daluk. November 25-én megtartották első fantalálkozójukat Beijingben, így a UNIQ hivatalosan is debütált Kínában. 27-én elkezdték az első promóciókat Taiwanon és december 1-én tartottak egy sajtókonferenciát. A banda valóság show-ja, a "The Best Debut", december 2-án lett sugározva a kínai online videóplatformon, az iQuiyin, három epizód erejéig.

2015: Első mini album, EOEO
2015. februárjában kezdte el a UNIQ népszerűsíteni saját szépségboltját, a Mix-Boxot. Március 7-én tartotta meg a banda első fantalálkozóját Bangkokban. Április 9-én, a Yuehua Entertainment bejelentette, hogy a UNIQ vissza fog térni egy mini albummal, az "EOEO"-val. Április 22-én megtartották az első visszatérő fellépésüket az MBC Show Championben, ahol előadták az "EOEO" és a "Listen to Me" című számaikat. Másnap hivatalosan is debültak az "EOEO"-val Kínában és ott is előadták az előző két dalt a KU Music Asian Music Awardson. Ugyanezen a napon jelölték őket a "Legjobb Új Előadó" díjra. Április 24-én megjelent az "EOEO" hivatalos videoklipje és a teljes album is. A klip harmadik helyezést ért el a YinYueTai Weekly MV Charton.
Május 22-én jelent meg a hivatalos videoklipje a "Luv Again"-nek, bejelentették, hogy megtartják első fellépésüket Japánban július 19-én és 20-án, Osakában és Tokióban. Május 23-án először léptek fel a CCTV's Global Chinese Music zenei show-ban. A UNIQ tartotta a rekordját és három nem élő és három élő szavazással győzelmet tudhatott magáénak, megdöntve az EXO-M 2014-es rekordját (Három nem élő, két élő szavazás).
Az előző évi debütálásukról megemlékezve, a csapat kiadta második digitális albumját, a "Best Friend"-et, október 16-án. December 7-én kiadták "Erase Your Little Sadness" című számukat a The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water mesefilmhez. December 28-án megjelent a "Happy New Year" címet viselő daluk, amelyben a Cosmic Girls nevű lánybanda is szerepelt. A dal negyedik lett a China V Charton.

2016: My Dream
2016 március 24-én, megjelent a "My Dream" című számuk az MBA Partners nevezetű filmhez, mely harmadik helyezést ért el a China V Charton.

Érdekességek:
183 cm, 65 kg
Vércsoportja: 0
Csillagjegye: nyilas
Specialitásai: rubik kocka, beatbox, rapp, alkotás
Kedvenc színei: piros, fehér, fekete, carolina kék
Kedvenc előadói: Florida, LupeFiasco, Big Bang, Rain, Skrillex
Kedvenc filmei: X-Men, X-Files, The Legend of 1900, Rashomon
Kedvenc étele: garnéla, rák, marha, rákleves gombóc
Kedvenc sportjai: futás, úszás, kosarazás, ping pong, bowling
Kedvenc állatai: delfin, panda, kutya, hörcsög
Kedvenc márkái: Lanvin, Givenchy, Nike Air Jordan, Timberland, Dr. Martin, G-Shock
Az ideális partnere gyermeki, kedves, szeret mosolyogni és karizmatikus.
Álma, hogy a UNIQ a világ legbefolyásosabb és legtehetségesebb csapatává válljon.

Filmográfia:

Dorama:
2016
Female President/Female CEO's Protecto
Valóság show:
2014
The Best Debut
2015
After School Club
Happy Camp
Weekly Idol
Day Day Up
Videoklipek:
2014
Falling in Love (Chinese version)
Falling in Love (Korean version)
Born To Fight
Falling In Love (English version)
Celebrate
Celebrate (Dance version)
2015
EOEO (Korean version)
EOEO (Chinese version)
EOEO (Dance version)
Luv Again (Korean version)
Luv Again (Chinese version)
Best Friend (Korean version)
Best Friend (Chinese version)
Happy New Year
2016
My Dream

Diszkográfia:

Albumok:
2015. április 28.
EOEO
Single:
2014
Falling In Love
2015
EOEO
Luv Again
Best Friend
Happy New Year
Soundtrack:
2014
Born To Fight
Celebrate
2015
2016
My Dream
Egyéb:
2015
Han Geng - I Don't Give a Shit
2016. november 11. 17:14 #5148
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Egy hibát észleltem Freddie Mercury évről-évre képeiben, az 1990-est, ha lehet, törölni kéne, mivel ez a fotósorozat 1988-ban lett készítve. Köszönöm meghajolo.gif
2016. november 11. 18:33 #5149
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném elkérni Chelsey Reist adatlapját, mert június óta nincs életrajza.

Chelsey Marie Reist néven látta meg a napvilágot 1987. január 4-én, Edmonton-ban, Kanadában. Kanadai színésznő.

A színészi karrierje 2009-ben kezdődött, mikor kapott egy kissebb szerepet a The Compass című filmben. Még ugyanebben az évben megkapta Jenny szerepét, mégpedig a In The Key of Evil című filmben. 2010-ben hat epizód erejéig szerepelt a Discovering Great Towns című televíziós sorozatban. 2011-ben pedig két epizód erejéig láthattuk a True Justice-ban, majd pedig a City Lights-ban tűnt fel, amiben szintén két epizódban szerepelt.

2011-ben kapott egy kissebb szerepet a népszerű Psych (Psych - Dilis detektívek) című sorozat két epizódjában is. 2012-ben négy filmben is szerepet kapott, mégpedig a Crowsnest-ben, a Mon Ami-ban, a No Tell Motel-ben, valamint az A Bride for Christmas-ban. 2013-ban szerepet kapott a 12 Rounds 2: Reloaded című filmben, amelyben Amber szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Ezután következett az Embrace of the Vampire című film, amiben Sarah Campbell karakterét formálta meg.

Ez követően egy epizód erejéig feltűnt a The Tomorrow People című sorozatban, amelyben Krysten szerepét játszhatta el. 2014-ben három filmben is feltűnt kissebb-nagyobb szerepek erejéig, mégpedig a Arson Mom-ban, a Veiled Threats-ban. valamint az Oh Say Can You See-ben.

Még szintén 2014-ben szerepet kapott a népszerű The 100 című posztapokaliptikus sorozatban, amelyben Harper McIntyre szerepében láthatjuk. Ebben többek közt olyan színészekkel játszhat együtt, mint Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Paige Turco, valamint Isaiah Washington.

2015-ben egy epizód erejáig szerepelt a Cedar Cove című sorozatban, mint Jennifer, efgy évvel később pedig az Aftermath című sorozat egyik epizódjában tűnt fel, mint Anna. 2016-ban jelent meg a Dark Harvest című filmje, amelyben Alexis Caine karakterét formálja meg. Ebben az évben még három filmje jelent meg, mégpedig a Christmas Cookies, a Wandering Hearts, valamint a Limina.

Filmográfia

Filmek

2009 The Compass - Girl in the Red Coat
2009 In The Key of Evil - Jenny
2012 Crowsnest - Amanda
2012 Mon Ami - Crystal Halbern
2012 No Tell Motel - Rachel
2012 A Bride for Christmas - Patty
2013 12 Rounds 2: Reloaded - Amber
2013 Embrace of the Vampire - Sarah Campbell
2014 Arson Mom - Barry's Woman
2014 Veiled Threats - Dianne Parry
2014 Oh Say Can You See - Carla
2016 Wandering Hearts - Amanda
2016 Dark Harvest - Alexis Caine
2016 Christmas Cookies - Kelly
2016 Limina - Maria

Sorozatok

2010 Discovering Great Towns - önmaga
2011 True Justice - Gangster Mole / Meth Girl
2011 City Lights - önmaga
2013 The Tomorrow People - Krysten
2011–2014 Psych - Beautiful Woman
2014–napjainkig The 100 - Harper McIntyre
2015 Cedar Cove - Jennifer
2016 Aftermath - Anna

Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
2016. november 11. 22:02 #5150
- törölt felhasználó -    
Szeretném elkérni őt, köszönöm. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2016. november 12. 13:11 #5151
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Sziasztok!
Samantha Jade adatlapját átcsatolnátok hozzá?
Köszi
2 felhasználónak tetszik: Modell Fanok4, Lindsay019
2016. november 12. 13:48 #5152
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Szeretném elkérni smileeee.gif wub.gif
2016. november 12. 15:00 #5153
- törölt felhasználó -    
Sziasztok. Szeretném elkérni Taylor Atelian lapját.
2016. november 12. 16:02 #5154
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Logan lapját hozzá, mert neki adtam.
Köszönöm szépen! beer.gif
2016. november 12. 17:26 #5155
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Idézet (Suzie @ 2016.11.12. 13:48)
Szeretném elkérni  smileeee.gif  wub.gif

Azt kihagytam,hogy Jackie Evancho adatlapját biggrin.gif _nevet.gif
2016. november 12. 21:51 #5156
- törölt felhasználó -    
Sziasztok kérlek csatoljátok hozzám az ő adatlapját.
2016. november 13. 11:53 #5157
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok! smileeee.gif
El szeretném kérni az Ő sztáradatlapját. A csatolást előre is köszönöm! meghajolo.gif
További szép napot! smileeee.gif
2016. november 13. 13:42 #5158
- törölt felhasználó -    
Idézet (ariana gra de @ 2016.11.13. 11:53)
Kedves Moderátorok! smileeee.gif
El szeretném kérni az Ő sztáradatlapját. A csatolást előre is köszönöm! meghajolo.gif
További szép napot! smileeee.gif

Amennyiben lehetséges őt is: http://starity.hu/sztarok/bar-paly/
2016. november 13. 14:25 #5159
- törölt felhasználó -    
Idézet (Suzie @ 2016.11.12. 17:26)
Azt kihagytam,hogy Jackie Evancho adatlapját biggrin.gif  _nevet.gif

Idézet (ariana gra de @ 2016.11.13. 13:42)
Amennyiben lehetséges őt is: http://starity.hu/sztarok/bar-paly/

Teljes életrajz szükségeltetik! meghajolo.gif
2016. november 13. 14:40 #5160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.11.13. 14:25)
Teljes életrajz szükségeltetik!  meghajolo.gif

Rendben, dolgozom is rajta. meghajolo.gif
279 oldal 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!