Sziasztok!
Átvenném Ryan Ross lapját, mert már elég régóta nem volt szerkesztve.
Előre is köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2016. október 04. 08:46
|
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline
|
Sziasztok!
És esetleg ezt a lapot el lehetne kérni? Nem soká lejár a határideje, de tudom, hogy emiatt nem lehet elkérni, de nincs filmográfia sem benne, igazából hiányoznak a 2015-ös adatok is nem hogy a 2016-osok. Szeretném kicsit rendbe tenni.
Előre is köszönöm ha megkapom!
És esetleg ezt a lapot el lehetne kérni? Nem soká lejár a határideje, de tudom, hogy emiatt nem lehet elkérni, de nincs filmográfia sem benne, igazából hiányoznak a 2015-ös adatok is nem hogy a 2016-osok. Szeretném kicsit rendbe tenni.
Előre is köszönöm ha megkapom!
2016. október 04. 14:05
Sziasztok!
Ha jól olvastam akkor el lehet kérni háromtól több lapot is,ha írok nekik életrajzot. Elkérhető Park JiSung és Na Jae Min lapja?Mert egyiküknek sincs megírva és én írnék nekik szívesen.
Ha jól olvastam akkor el lehet kérni háromtól több lapot is,ha írok nekik életrajzot. Elkérhető Park JiSung és Na Jae Min lapja?Mert egyiküknek sincs megírva és én írnék nekik szívesen.
2016. október 04. 14:16
Idézet (szintike2k @ 2016.10.04. 14:05)
Sziasztok!
Szia!
Igen, de az elkért lapokhoz az életrajzot előre megírva ide a topikba kell bemásolnod. Életrajz nélküli lapokat csak is így tudsz elkérni, illetve megkapni.
2016. október 04. 16:12
Köszönöm!
Mivel egy csapatban vannak,így ha nem probléma nem írtam meg kétszer a csapat infóját.
Előre is köszönöm!!
Park JiSung:
Név: Park Ji Sung ( 박지성 )
Foglalkozás: Táncos, énekes,modell
Magasság: 165 cm
Súly: 50 kg
Vércsoport: 0
Érdekességek
- Korábban gyermek modellkedett különböző márkáknak
- Legjobb barátja a csapatból Mark
- Táncban szakterülete a "Poppin" és a "Locking"
- Ideálja Seo Hyun (Girls' Generation)
- Az NCT-ben és a SMROOKIES-ben is ő volt a legfiatalabb
- Legnagyobb álma az,hogy legalább a fél világ ismerje az NCT Dream-et.
- Hasonlít Yoon San Ha-ra (Astro)
NCT Dream (엔시티 드림)
Adatok:
Adatok
tagok száma: 7
ügynökség: SM Entertainment
debütálás: 2016.08.24
Tagok:
-Mark (vokalista,főrapper,leader,visual)
-RenJun (vokalista)
-Jeno (vezető táncos,vokalista,visual)
-HaeChan (vezető vokalista,vezető táncos)
-JaeMin (vezető táncos,vokalista)
-ChenLee (fővokál
-JiSung (főtáncos,vokalista,maknae)
SMROOKIES - Debütálás előtt:
14 tagból állt: Tae Yong, Seul Gi, Jeno, Irene, Lami, Jae Hyun, Mark, Han Sol, Ji Sung, Yuta, Johnny, Ten, Wendy és Dong Hyuk.
Számos NCT tag részese volt a SMROOKIES nevű projektben ,köztük JiSung is.Az SM Rookies egy előre ledebütált képzési csapat, amely 2013-ban alakult ki az SM Entertainment által.A csapat olyan fiatal gyakornokokból állt,akik még nem debütáltak más csapatban vagy önálló előadóként.
Seulgi,Wendy és Irene végül debütáltak 2014-ben Red Velvet néven,majd hozzájuk külön csatlakozott plusz két tag így mára már öt tagból áll a lánycsapat.
2016 januárjában az SM ügynökséget alakító Lee Soo Man bejelentette,hogy új fiúcsapat debütál még az évben NCT néven.Áprilisban hivatalosan is megerősítették,hogy biztos tagja lesz az NCT alcsapatának,az NCT U-nak Mark,Taeil, Taeyong, Doyoung, Ten és Jaehyun. Júliusban bejelentették,hogy lesz egy második alcsapata is az NCT-nek,amely az NCT 127 nevet kapta.Ennek tagjai Donghyuk (új nevén Haechan),Yuta,WinWin,Taeyong,Taeil,Mark és Jaehyun lett. Augusztusban az ügynökség megerősítette,hogy lesz egy harmadik alcsapata is NCT Dream néven.
Debütálásuk:
Augusztus 19-én az SM Entertainment feltöltött egy képet az NCT új alcsapatának nevéről az NCT,NCT Fream nevet kapta. Az első előzetes kép felfedi,hogy az első tagja a csapatnak Jisung és Chenle. Egy napra rá az SM feltöltött újabb képeket a hivatalos honlapján,amelyen megtudhattuk,hogy a következő két tag az Jeno és Haechan.Augusztus 21-én még egy képet feltöltött az ötödik tagról,aki nem más mint Mark. Később fény derült az utolsó két és egyben az utolsó tagra is,aki Ren és Jaemin volt. Nem sokkal a csapat tagjainak bemutatására rá debütáltak a Chewing Gum című dalukkal. A dal és maga a klip is tükrözi az erőt és a fiatalságot
Filmográfia:
Videoklipek:
-TVXQ - Champagne (2015)
TV műsorok:
-The Mickey Mouse Club (Disney Channel Korea, 2015)
-EXO 90:2014 (Mnet, 2014)
MV-k:
-Chewing Gum (2016)
Diszkográfia:
Single:
-Chewing Gum (2016.08.24.)
Na Jae Min
Név:Na Jae Min (나재민)
Foglalkozás: Énekes,táncos
Magasság: 175 cm
Súly: 45 kg
Vércsoport: AB
Érdekességek:
- Játszik zongorán
- Nagy rajongója Girls Generation lány csapatnak, a kedvenc tagja Tiffany, Yoona és Sooyoung.
- Kedvenc szuperhőse Vasember
- Régen gyorskorcsolyázó volt
- Ő volt az utolsó tag akit bemutattak az NCT Dream-ben.
- Debütálás előtt annyira ideges volt,hogy nem tudott aludni.
- Őt tartják a leghelyesebb NCT Dream tagnak
- Elalvás előtt szeret tejet inni
- Kedvenc színe a fehér
- Mielőtt gyakornok lett volna orvos akart lenni
- Kedvenc étele: Ramen,burgonyás pizza,gyorséttermi ételek,zselé,csokoládé,barack,sült csirke
- Nagyon szeret enni
- Ha TV-t néz hajlamos nyitva tartani a száját
- Kedvenc koreográfiája az EXO-tól a Love Me Right
NCT Dream (엔시티 드림)
Adatok:
Adatok
Tagok:
-RenJun (vokalista)
-ChenLee (fővokál
14 tagból állt: Tae Yong, Seul Gi, Jeno, Irene, Lami, Jae Hyun, Mark, Han Sol, Ji Sung, Yuta, Johnny, Ten, Wendy és Dong Hyuk.
Számos NCT tag részese volt a SMROOKIES nevű projektben. is.Az SM Rookies egy előre ledebütált képzési csapat, amely 2013-ban alakult ki az SM Entertainment által.A csapat olyan fiatal gyakornokokból állt,akik még nem debütáltak más csapatban vagy önálló előadóként.
Seulgi,Wendy és Irene végül debütáltak 2014-ben Red Velvet néven,majd hozzájuk külön csatlakozott plusz két tag így mára már öt tagból áll a lánycsapat.
2016 januárjában az SM ügynökséget alakító Lee Soo Man bejelentette,hogy új fiúcsapat debütál még az évben NCT néven.Áprilisban hivatalosan is megerősítették,hogy biztos tagja lesz az NCT alcsapatának,az NCT U-nak Mark,Taeil, Taeyong, Doyoung, Ten és Jaehyun. Júliusban bejelentették,hogy lesz egy második alcsapata is az NCT-nek,amely az NCT 127 nevet kapta.Ennek tagjai Donghyuk (új nevén Haechan),Yuta,WinWin,Taeyong,Taeil,Mark és Jaehyun lett. Augusztusban az ügynökség megerősítette,hogy lesz egy harmadik alcsapata is NCT Dream néven.
NCT Dream
Debütálásuk:
Augusztus 19-én az SM Entertainment feltöltött egy képet az NCT új alcsapatának nevéről az NCT,NCT Fream nevet kapta. Az első előzetes kép felfedi,hogy az első tagja a csapatnak Jisung és Chenle. Egy napra rá az SM feltöltött újabb képeket a hivatalos honlapján,amelyen megtudhattuk,hogy a következő két tag az Jeno és Haechan.Augusztus 21-én még egy képet feltöltött az ötödik tagról,aki nem más mint Mark. Később fény derült az utolsó két és egyben az utolsó tagra is,aki Ren és Jaemin volt. Nem sokkal a csapat tagjainak bemutatására rá debütáltak a Chewing Gum című dalukkal. A dal és maga a klip is tükrözi az erőt és a fiatalságot
Filmográfia:
TV műsorok:
-EXO 90:2014 (Mnet, 24.10.2014, Ep. 9-10)
Diszkográfia:
Single:
Mivel egy csapatban vannak,így ha nem probléma nem írtam meg kétszer a csapat infóját.
Előre is köszönöm!!
Park JiSung:
Név: Park Ji Sung ( 박지성 )
Foglalkozás: Táncos, énekes,modell
Magasság: 165 cm
Súly: 50 kg
Vércsoport: 0
Érdekességek
- Korábban gyermek modellkedett különböző márkáknak
- Legjobb barátja a csapatból Mark
- Táncban szakterülete a "Poppin" és a "Locking"
- Ideálja Seo Hyun (Girls' Generation)
- Az NCT-ben és a SMROOKIES-ben is ő volt a legfiatalabb
- Legnagyobb álma az,hogy legalább a fél világ ismerje az NCT Dream-et.
- Hasonlít Yoon San Ha-ra (Astro)
NCT Dream (엔시티 드림)
Adatok:
Adatok
Tagok:
-RenJun (vokalista)
-ChenLee (fővokál
Számos NCT tag részese volt a SMROOKIES nevű projektben ,köztük JiSung is.Az SM Rookies egy előre ledebütált képzési csapat, amely 2013-ban alakult ki az SM Entertainment által.A csapat olyan fiatal gyakornokokból állt,akik még nem debütáltak más csapatban vagy önálló előadóként.
Debütálásuk:
Filmográfia:
Videoklipek:
-TVXQ - Champagne (2015)
TV műsorok:
-EXO 90:2014 (Mnet, 2014)
MV-k:
-Chewing Gum (2016)
Diszkográfia:
Single:
Na Jae Min
Név:Na Jae Min (나재민)
Foglalkozás: Énekes,táncos
Magasság: 175 cm
Súly: 45 kg
Vércsoport: AB
Érdekességek:
- Játszik zongorán
- Nagy rajongója Girls Generation lány csapatnak, a kedvenc tagja Tiffany, Yoona és Sooyoung.
- Kedvenc szuperhőse Vasember
- Régen gyorskorcsolyázó volt
- Ő volt az utolsó tag akit bemutattak az NCT Dream-ben.
- Debütálás előtt annyira ideges volt,hogy nem tudott aludni.
- Őt tartják a leghelyesebb NCT Dream tagnak
- Elalvás előtt szeret tejet inni
- Kedvenc színe a fehér
- Mielőtt gyakornok lett volna orvos akart lenni
- Kedvenc étele: Ramen,burgonyás pizza,gyorséttermi ételek,zselé,csokoládé,barack,sült csirke
- Nagyon szeret enni
- Ha TV-t néz hajlamos nyitva tartani a száját
- Kedvenc koreográfiája az EXO-tól a Love Me Right
NCT Dream (엔시티 드림)
Adatok:
Adatok
Tagok:
-RenJun (vokalista)
-ChenLee (fővokál
Számos NCT tag részese volt a SMROOKIES nevű projektben. is.Az SM Rookies egy előre ledebütált képzési csapat, amely 2013-ban alakult ki az SM Entertainment által.A csapat olyan fiatal gyakornokokból állt,akik még nem debütáltak más csapatban vagy önálló előadóként.
NCT Dream
Debütálásuk:
Filmográfia:
TV műsorok:
-EXO 90:2014 (Mnet, 24.10.2014, Ep. 9-10)
Diszkográfia:
Single:
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. október 04. 16:57
|
|
TrixiYuukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 240473 offline
|
Sziasztok!
Szeretném elkérni Caversaccio Aurelio adatlapját mert már 2 éve nem volt szerkesztve.
Szeretném elkérni Caversaccio Aurelio adatlapját mert már 2 éve nem volt szerkesztve.
duracell
2016. október 04. 20:28
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Sziasztok!
Szeretném elkérni Shin Hye Sung és Kim Dong Wan lapját. (hogy mind a 6 tag együtt legyen...
)
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Shin Hye Sung és Kim Dong Wan lapját. (hogy mind a 6 tag együtt legyen...
Előre is köszönöm!
2016. október 05. 16:45
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Üdv! Angelnek adtam a következő lapokat:
Seungjun
Jihun
Inseong
Heejun
Youjin
Kérem csatoljátok át a lapokat hozzá. Köszönöm!
Seungjun
Jihun
Inseong
Heejun
Youjin
Kérem csatoljátok át a lapokat hozzá. Köszönöm!
duracell
2016. október 06. 13:51
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az ő lapja elkérhető-e. Az életrajz a debütálásnál szinte véget ér, és a szöveg nagy részét a kép teszi ki. (Az angol wikipédiás oldalból is kiindulva, azért többet tettek a lányok.) Emellett az életrajz egy része a magyar wikipédiáról származik. (Bár nem tudhatjuk, hogy ő írta-e)
Köszönöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy az ő lapja elkérhető-e. Az életrajz a debütálásnál szinte véget ér, és a szöveg nagy részét a kép teszi ki. (Az angol wikipédiás oldalból is kiindulva, azért többet tettek a lányok.) Emellett az életrajz egy része a magyar wikipédiáról származik. (Bár nem tudhatjuk, hogy ő írta-e)
Köszönöm!
2016. október 06. 18:09
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
Sziasztok!
Kérlek ezeket a lapokat csatoljátok.
AliceLiza: Amanda Righetti, John DeLuca, Angus T. Jones
Melon.: Dani Cimorelli, Amber Montana, Dani Thorne
Starity profil: Aly Raisman, Steele Stebbins, Cindy Crawford, Ed Helms, Aaron Jakubenko
Köszönöm!
Kérlek ezeket a lapokat csatoljátok.
AliceLiza: Amanda Righetti, John DeLuca, Angus T. Jones
Melon.: Dani Cimorelli, Amber Montana, Dani Thorne
Starity profil: Aly Raisman, Steele Stebbins, Cindy Crawford, Ed Helms, Aaron Jakubenko
Köszönöm!
Glamster
2016. október 07. 01:04
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (FruFruChan @ 2016.10.06. 13:51)
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Syasztok, ilyen alapon, ha lehetséges én is szeretnék elkérni két adatlapot, őt és őt.
Mindkettejüknél szintén csak a debütálásig vannak feltüntetve az információk, pedig azóta is aktívak a lányok csapat szinten és szólóban is.
Ha megkaphatom a lapokat, azt előre is nagyon szépen megköszönöm
[és hét végéig most felszabadult egy kis időm, így remélhetőleg most meg tudom csinálni az előzőleg kapott lapomat, és őket is
2016. október 07. 09:51
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Sziasztok! Lejárt lap, szeretném elkérni! Köszi előre is!
Glamster
2016. október 07. 11:54
|
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2016.10.07. 01:04)
Syasztok, ilyen alapon, ha lehetséges én is szeretnék elkérni két adatlapot, őt és őt.
Mindkettejüknél szintén csak a debütálásig vannak feltüntetve az információk, pedig azóta is aktívak a lányok csapat szinten és szólóban is.
[és hét végéig most felszabadult egy kis időm, így remélhetőleg most meg tudom csinálni az előzőleg kapott lapomat, és őket is
]
Akkor őt is el lehetne kérni, mert akkor én szívesen rendbe tenném.
2016. október 08. 09:41
Kedves Moderátorok!
Elkérhetném a Starity profilról Cindy Crawford és Linda Evangelista lapját?
Előre is köszönöm!
Elkérhetném a Starity profilról Cindy Crawford és Linda Evangelista lapját?
Előre is köszönöm!
2016. október 08. 10:39
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Kedves Moderátorok!
Érdeklődnék e lap iránt. A szerkesztő inaktív, ráadásul régen volt szerkesztve. Igényt tarthatok rá, vagy esetleg meg kell várni amíg a szerkesztő visszatér? Köszönöm előre is a választ.
Érdeklődnék e lap iránt. A szerkesztő inaktív, ráadásul régen volt szerkesztve. Igényt tarthatok rá, vagy esetleg meg kell várni amíg a szerkesztő visszatér? Köszönöm előre is a választ.
duracell
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.