Sziasztok!
El szeretném kérni az Ő adatlapját, mert nincs szerkesztője. Előre is köszönöm! :)
Adatlapos topik 2.
2016. szeptember 11. 18:43
Kedves Moderátorok!
Szeretném, ha Go Min Soo "Kogyeol", Lee Sungjoon "Wei" és Lee Dong Yeol "Xiao" lapját exoverdose-hoz csatolnátok, mivel neki adtam.
Köszönjük!
Szeretném, ha Go Min Soo "Kogyeol", Lee Sungjoon "Wei" és Lee Dong Yeol "Xiao" lapját exoverdose-hoz csatolnátok, mivel neki adtam.
Köszönjük!
2016. szeptember 11. 19:01
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sziasztok!
Sajnos időhiány miatt nem tudom szerkeszteni az adatlapjaimat így mind egytől-egyig odaadnám valakinek.Levélben írjon akit érdekel.
UPDATE:
Jolie_77-nek csatoljátok át kérlek Lawrence Fishburne lapját (lemondtam róla a javára,de nem tudta felvenni).
Időközben Teddy Sears és Mans Zelmerlöw is gazdára talált!
Gyerünk emberek,vigyétek a többit is
Sajnos időhiány miatt nem tudom szerkeszteni az adatlapjaimat így mind egytől-egyig odaadnám valakinek.Levélben írjon akit érdekel.
UPDATE:
Jolie_77-nek csatoljátok át kérlek Lawrence Fishburne lapját (lemondtam róla a javára,de nem tudta felvenni).
Időközben Teddy Sears és Mans Zelmerlöw is gazdára talált!
Gyerünk emberek,vigyétek a többit is
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. szeptember 12. 13:19
|
|
Pasi Imádó Csajszi4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.21. Hozzászólás: 44 Csatolások: 36 Azonosító: 258230 offline
|
duracell
2016. szeptember 12. 17:35
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Csillámkecske04 @ 2016.09.11. 20:12)
Sziasztok szeretném elkérni Szabyest adatlapját szerkeszteni mert már több, mint 2 éve nem frissítették. Köszönöm!
1500 alatti, pályáznod kell rá, ha lesz nyitva neki topik.
2016. szeptember 12. 18:02
|
|
Mgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 1816 Csatolások: 3218 Azonosító: 152436 offline
|
Sziasztok!
Szeretném szerkeszteni Alina Plotnikova Boz-t. A jelenlegi szerkesztője már lassan egy hónapja nem lépett fel az oldalra, és szerintem hiányosan szerkesztette meg a lapot!
Előre is köszönöm!
Szeretném szerkeszteni Alina Plotnikova Boz-t. A jelenlegi szerkesztője már lassan egy hónapja nem lépett fel az oldalra, és szerintem hiányosan szerkesztette meg a lapot!
Előre is köszönöm!
2016. szeptember 13. 18:24
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Sziasztok!
Szeretném elkérni Harvey Cantwell profilját
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Harvey Cantwell profilját
Előre is köszönöm!
Glamster
2016. szeptember 13. 18:54
Sziasztok! ^^
Néhány taggal megbeszéltem egy-egy átcsatolást, szóval sissy0803-hoz Ahn Hyo Jin, Frenihez Heo Sol Ji, és mucika01-hez pedig Huang Ren Jun, Zhong Chenle, és Lee Jeno lapjait csatoljátok.
Köszönjük!
Néhány taggal megbeszéltem egy-egy átcsatolást, szóval sissy0803-hoz Ahn Hyo Jin, Frenihez Heo Sol Ji, és mucika01-hez pedig Huang Ren Jun, Zhong Chenle, és Lee Jeno lapjait csatoljátok.
Köszönjük!
2016. szeptember 14. 19:20
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok Tyler lapját Empresshez, hozzám pedig Ellie Gouldingét, mert megbeszéltük a cserét. Előre is köszönjük!
Kérlek csatoljátok Tyler lapját Empresshez, hozzám pedig Ellie Gouldingét, mert megbeszéltük a cserét. Előre is köszönjük!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.