Sziasztok!
Szeretném elkérni
Yim Da Young és
Xuan Yi adatlapját.
Im Da Young életrajza
Amit tudni kell róla
Im Da Young egy dél-koreai énekesnő. A Starship Entertainment alatt megalakult Cosmic Girls (WJSN) nevezetű 12 tagú lány banda tagja. A csapat 2016 februárjában debütált Mo Mo Mo címet viselő kislemezükkel. Da Young pedig, mint 4. főénekes és a csapat maknaeja foglal helyet a csapatban.
Életrajz
Da Young 1999. május 14-én született a dél-koreai Jeju-szigeten.
2011-ben Do Young mindössze 12 évesen benevezett a Kpop Star első évadjába, ahol végül a legjobb tízbe már nem került be.
Ezt követően került be gyakornoknak a Starship Entertainmenthez, ahol 2015. december 10-én hivatalosan is bemutatták, mint a cég készülő új lánycsapatának egyik tagja. Végül 2016. február 25-én debütált Da Young a 12 fős Cosmic Girls tagjaként. Csapaton belül ő a 4. főénekes, illetve legfiatalabbként ő viseli a maknae címet is. Illetve a főcsapat mellett a lányokat 4 különböző alegységbe osztották szét. DaYoung a Wonder Unit tagja, melynek Cheng Xiao és Bona még a tagja.
Érdekességek
- A szobáját Yeo Reum-el osztja meg.
- Kínai neve: Duo Rong (多榮)
- Vércsoport: A
- Kínai csillagjegy: Nyúl
- Kedvenc színe a fehér.
Filmográfia
Show műsorok
2016: Would You Like Girls „My Cosmic Diary”
2016: Uzzu Tape
2016: Weekly Idol (03.23.)
2016: Bros (03.19.)
2016: After School Club (03.15.)
2011-2012: Kpop Star 1
Diszkográfia
Cosmic Girls (WJSN) kiadások
Mini albumok
2016: Would You Like?
Xuan életrajza
Amit tudni kell róla
Wu Xuan Yi egy kínai énekesnő. A Starship Entertainment alatt álló Cosmic Girls (WJSN) 12 tagot számláló lánybanda tagja. A lányok 2016. február 25-én debütáltak Mo Mo Mo címet viselő kislemezükkel. Xuan Yi a csapatban énekesi és táncosi posztot tölt be. Valamint a főcsapaton kívül a Joy Unit alegység tagja.
Életrajz
Wu Xuan Yi 1995. január 26-án született a kínai Hunanban.
Xuan Yi 11 másik szerencsés lánnyal karöltve tagja lett az összesen 12 tagú Cosmis Girls-nek. A csapatot Dél-Koreában a Starship Entertainment, míg Kínában a Yuehua ügynökség kezeli. Xuan Yi-t 2015 december 17-én mutattak be hivatalosan, majd 2016. február 25-én debütált a csapat első dalával a Mo Mo Mo-val. Xuan Yi csapaton belül énekesi és táncosi posztot tölt be. Illetve a főcsapaton kívül őt is besorolták a négy készülő alegység egyikébe. Így ő most EunSeo-val és YeoReum-el alkotják a Joy Unit-ot.
Filmográfia
Show műsorok
2016: Would You Like Girls „My Cosmic Diary”
2016: Uzzu Tape
2016: Weekly Idol (03.23.)
2016: Bros (03.19.)
2016: After School Club (03.15.)
Videó klipekben való megjelenései
2015: UNIQ – Happy New Year
Diszkográfia
Cosmic Girls (WJSN) kiadások
Mini albumok
Cosmic Girls (mivel ez a rész közös az életrajzukban, gondoltam nem másolom be még egyszer)
A csapatnak több hivatalos neve is van, ugyanis nemzetközi szinten a Socmic Girls-t használják, ám mint sok csapatnak az ő nevüknek is vannak „helyi átiratai”. Így koreai nevük a Woo Joo So Nyeo vagyis rövidítve WJSN. Valamint a csapat rendelkezik kínai névvel is, mely a Yǔzhòu shàonǚ és ennek rövidítése a YZSN.
Cosmic Girls nevüket pedig azzal magyarázta az ügynökség, hogy a kozmosz túl mutat időn és téren, ezzel is azt sugallva, hogy szeretnék ha a Cosmic Girls lenne minden idők legjobb lánycsapata.
A csapatot dél-koreai részről a Starshiphez, míg kínai részről a YueHua Entertainmenthez tartozik.
A csapat tagjainak profiljai 2015 decemberében kerültek nyilvánosságra, valamint ekkor fedték fel, hogy a főcsapat mellett a lányokat hármasával négy alegységbe osztották szét. A négy alegység a Wonder Unit, Joy Unit, Sweet Unit és a Natural Unit nevet kapták. Ennek köszönhetően pedig a későbbiekben a lányok triókban is debütálni fognak.
Debütálásuk előtt viszont december 21-én felkerült YouTube-oldalukra egy videóklip, melyben Mariah Carey – All Is Want For Christmas Is You című dalát énekelték. Az ügynökség ezzel is szerette volna hangsúlyozni a lányok remek vokális teljesítményét.
Ezt követően viszont néhány nappal később 29-én felkerült a happy New Year karácsonyi videó is, melyben a Starship egy másik csapatával a UNIQ-al láthatóak.
2016. február közepén jelentették be, hogy február 25-én végre debütál a 12 tagot számláló lány csoport. Február 18-án meg is jelent a trailer, majd szintén ezen a napon kiderült, hogy a lányok debütáló mini albuma a Would You Like? címet kapta és a vezér dalként megjelenő Mo Mo Mo-t nem csak koreai, hanem kínai verzióban is kiadnak.
Végül koreai idő szerint február 25-én pontban délben elérhetővé vált a lányok első mini albuma, illetve a vezér dalhoz készült videó klip is megjelent.
Március 9-én pedig az album egy másik számához a Catch Me-hez kiadtak egy klipet.
Előre is köszönöm!