Összegyűjtöttem az eddigi kéréseimet.
Idézet (Violet Shadow @ 2016.01.12. 21:21)
Kedves moderátorok!
Ha még nem tette meg előttem senki,
Dev Patel adatlapját szeretném elvállalni, ugyanis úgy vettem észre, hogy évek óta nem nyúlt hozzá a szerkesztője. Előre is köszönöm!

Idézet (Violet Shadow @ 2016.01.19. 13:31)
Kedves moderátorok!
Ezúttal
Grimes adatlapja érdekelne, ugyanis nagy kedvencemről van szó, viszont eléggé hiányosnak találtam, a biográfia és a diszkográfia is hiányzik, emellett a szerkesztési ideje is lejárt. Előre is köszönöm.
Életrajz:
Claire Elise Boucher, művésznevén Grimes 1988. március 17-én látta meg a napvilágot a kanadai Vancouverben. Ereiben ukrán, orosz illetve olasz vér is csörgedezik. A Lord Byng Secondary Gimnáziumban tanult, emellett 11 évig aktívan balettezett is. 18 évesen költözött a Québec tartományban fekvő nagyvárosba, Montreal-ba, hogy ott a McGill Egyetemen idegtudományt tanulhasson. Miközben a tanulmányaira koncentrált elkezdett érdeklődni a zene iránt, így felvette első dalait, és itt is választotta meg művésznevét is, mely a grime zenéből ered. Mivel azonban a zene túlságosan is lekötötte őt, így kevesebb időt kezdett hagyni az egyetemre, olyannyira, hogy már csak a vizsgákra ment be, míg végül a gyenge tanulmányi eredményei miatt kiutasították onnan.
Idézet (Violet Shadow @ 2016.02.20. 22:25)
Üdv! Szeretném elkérni a Starity profilról
Sóley adatlapját. Előre is köszönöm!