Sziasztok. Kérlek Wade Barett és Antonio Cesaro lapját csatoljátok Fanny46-hoz. Köszönöm szépen. ( Még vannak lapok amikért lehet jelentkezni,a szerkesztő nélküli adatlapok topikban megtalálja őket bárki )
Én is hasonló jellegű kéréssel fordulnék hozzád, mint duracell. Egy-két hónapja írtam, hogy készen leszek az adatlapcsomaggal, ami sajnos nem jött össze. A beosztásom borult, heti 4-6 napot töltök a munkahelyemen napi 12 órában, végig dolgoztam a karácsonyt, a szilvesztert és a két ünnep közötti napokat is. Most úgy néz ki, hogy 12 órázás után meg fogják adni a 24-et, így lenne elég időm a csomagra is, és kb. egy nap alatt be is tudnám fejezni. Max még egy hetet kérek, és ha akkor sem sikerül, akkor visszalépek a csomagtól. Sz*r ez így, hogy 210-220 órákat dolgozok havonta. A belem kivan és időm is max aludni és enni van, de sokszor azokra sincs.
Sziasztok! Elszeretném kérni Anna Rudenko adatlapját mivel nincs szerkesztője ha nem gond magamra válalom! Előre is köszönöm! http://starity.hu/sztarok/anna-rudenko/
Szia.
Csak ra kell kattintanod a "szerkesztonek jelentkezem" gombra, es maris tied a lap.
Elszeretném kérni az Ő adatlapját(mivel már rég volt szerkesztve), illetve még ő adatlapját is (igaz még nem telt le a 6hónap mivel "szerkesztve" volt, viszont nincs semmi 2015-ös adat az életrajzában és még néhány 2014-es adat is hiányzik) Előre is köszönöm
Sziasztok!! Elkészítettem kb 5-6 adatlapot a napokban. Tisztában vagyok azzal, hogy van, ahonnan hiányzik 1 link!! Minden egyéb adat, és a megadott link is pontos. Kaptam már adatlapot, ahol utólag tudtam - szerkesztésben - pótolni egy linket, Facebook oldalt. A szerveretek nem enged 2 linket - egyszerre - megadni,ezért a - fontosabb linkkel küldöm el a sztáradatlapot. Megkaphatom a sztáradatlapjaimat?? Kinek szólhatok?----------köszönöm a választ!!
Idézet (ScreamQueens @ 2015.12.27. 12:29)
Szia _ToTo_.
Sara Canning ért el vállalnám a CS 128 csomagot mert PezzLady írta már régebben hogy nem tudja meg csinálni a csomagot.
Idézet (ScreamQueens @ 2016.01.03. 15:48)
Inkább érte vállalnám a csomagot:Linkelt szöveg mert le járt a szerkesztési ideje.
Mivel meg szerkesztették lapot ezért Vanessa Morgan ért vállalnám a csomagot.