Idézet (Niki0718 @ 2015.10.01. 22:28)
Kedves Moderátorok !!
Szeretném elkérni
ezt a lapot. Igaz, hogy nemrégen volt szerkesztve ( de szerkesztője semmit nem ír az életrajzába csak rányom a 'szerkesztem' gombra), de még mindig csak 2014 júniusig vannak az adatok.
Ha megkaphatnám én nagyon szívesen szerkeszteném!
Előre is köszönöm

Hello
Először is köszönöm szépen a csatolásokat _ToTo_-nak
Másodszor is láttam, hogy Mark Tuan lapját elcsatolták frissítés hiányában LeeQri szerkesztőtől.
Korábban már érdeklődtem egy lapja iránt, de akkor még senki sem mondott biztosat az ügyben. Viszont most, hogy Mark lapját elcsatolták tőle úgy, hogy júliusban nyomott rá a szerkesztem gombra, úgy hogy nem írt bele semmit, ez későbbi időpont, mint
Hani lapjának esetében, ami még régebb óta volt frissítve, és ugyanúgy nem kerültek bele friss információk, mióta megkapta.
Így kérdem én, ha Mark lapját el lehetett már csatolni, Hani-ét miért nem?
Oké, tény, hogy Mark életrajzában 2014-es adat volt az utolsó, Hani-énál pedig 2015. januári az adat, amit értelemszerűen nem a jelenlegi szerkesztő írt még bele, de még ha így is lett volna, és a januári adatot beleírja, január óta megint csak lejártnak számítana már a lap, miután most októbert írunk. Január óta pedig Hani tevékenykedett: műsorokban szerepelt, illetve a csapata is adott ki új albumot, ráadásul nem is most a napokban, így ha a szerkesztője akarná szerkeszteni, ezeket már beleírta volna. De mint látjuk, egyik lapjának sorsa sem izgatja különösebben, ezért is lett Mark lapja is elcsatolva végül, és ezért csinálnak Taeyang lapjára is tudtommal csomagot, ezen lapja pedig szintén később volt "frissítve", mint Hani-é, így nem látom bármi okát, ami ellene szólna a kérésemnek, de ha mégis így van, ésszerű érv mellett egyenlőre felhagyok a témával