Kedves Toto!
A CS 101-es csomagot vállalnám Stella Hudgens lapjáért.
Adatlapos topik 2.
2015. szeptember 21. 11:43
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.09.20. 08:52)
Neki nincs szerkesztője és ezer alatti. Gondolom szólok, s akkor ő is bekerülhet a magyar lapok listájába, hátha valaki majd vállal érte csomagot. 
Ha nincs ra jelentkezo szerkeszthetnem en?
2015. szeptember 21. 14:55
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Idézet (Blaniic @ 2015.09.20. 17:26)
Gregg-ért már csinálnak csomagot. És a 97-es csomagot nem is vállalhatnád el érte, mert az 1000 feletti lapokra szól. Gregg meg 1000 alatti.
Rendbgen és bocsi fére néztem
2015. szeptember 21. 22:51
|
|
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3047 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline
|
Sziasztok, szeretném három Japán lány adat lapját elkérni Kana Hanazawa, Yuka Iguchi és Youko Hikasa azért szeretném, mind három lány oldalát mivel egy bandába tartoznak így könnyebb nyomon követni és szerkeszteni őket
2015. szeptember 22. 17:45
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Amint látom, Fluronak sincs szerkesztője.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. szeptember 22. 17:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (MRS.Biiersack..jacky @ 2015.09.21. 11:43)
Ha nincs ra jelentkezo szerkeszthetnem en?
Vállalhatsz érte csomagot, mivel nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb.
2015. szeptember 22. 22:28
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Sziasztok! Én Jasmine Thompson adatlapjára pályáznék, akinek az adatlapja egy éve nem volt frissítve.
Életrajzi összefoglaló:
A 14 éves londoni Jasmine Thompson karrierje feldolgozásokkal indult, amelyet a Youtube-csatornájára töltött fel. Miután az Atlantic Records felfigyelt rá, két önálló dala és három közreműködés fűződik a nevéhez. Legújabb száma, a Do It Now szeptemberben jelent meg.
Életrajzi összefoglaló:
A 14 éves londoni Jasmine Thompson karrierje feldolgozásokkal indult, amelyet a Youtube-csatornájára töltött fel. Miután az Atlantic Records felfigyelt rá, két önálló dala és három közreműködés fűződik a nevéhez. Legújabb száma, a Do It Now szeptemberben jelent meg.
_ToTo_
2015. szeptember 23. 11:34
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (Misuzu86 @ 2015.09.19. 14:16)
Kedves moderátorok, Hayame-val megbeszéltünk egy cserét, EZT a lapot csatoljátok kérlek hozzá, EZT pedig hozzám! 
Kedves Toto!
Rányomtál egy tetszik-et a kérésemre, de nem tetted át a lapokat! Elnézést, csak gondoltam szólok!
2015. szeptember 23. 12:31
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Kedves moderátorok!
El szeretném kérni Michael, Mitch és Christian adatlapját mert a szerkesztőjük törölte magát.
Köszönöm!
El szeretném kérni Michael, Mitch és Christian adatlapját mert a szerkesztőjük törölte magát.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. szeptember 25. 12:50
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Kedves _ToTo_!
Elkészültem a csomaggal amit Matthew Gray Gubler lapjáért vállaltam. Remélem megfelelőek lettek a lapok. Mehetnek is akkor starity profilra.
Ray Davies
Robby Krieger
Martin Wuttke
Donell Jones
Nate Parker
Joe Knezevich
Tom Schilling
Matt Milne
Kevin Corrigan
Frankie Delgado
Todd Haberkorn
(Ezt csak úgy megjegyzem, hogy aki így létrehoz lapokat csak hogy legyen és 0 rajongóval rendelkezik, legalább annak utána nézhetne, hogy életrajzot lehet-e hozzá találni mert egy-két lapnál vért izzadtam, hogy valami bio-ja legyen. Sokan felelőtlenül létrehoznak lapokat, még az "amit tudni kell róla" részt sem tudják kitölteni aztán magára hagyják a lapokat. Na mindegy
)
Elkészültem a csomaggal amit Matthew Gray Gubler lapjáért vállaltam. Remélem megfelelőek lettek a lapok. Mehetnek is akkor starity profilra.
Ray Davies
Robby Krieger
Martin Wuttke
Donell Jones
Nate Parker
Joe Knezevich
Tom Schilling
Matt Milne
Kevin Corrigan
Frankie Delgado
Todd Haberkorn
(Ezt csak úgy megjegyzem, hogy aki így létrehoz lapokat csak hogy legyen és 0 rajongóval rendelkezik, legalább annak utána nézhetne, hogy életrajzot lehet-e hozzá találni mert egy-két lapnál vért izzadtam, hogy valami bio-ja legyen. Sokan felelőtlenül létrehoznak lapokat, még az "amit tudni kell róla" részt sem tudják kitölteni aztán magára hagyják a lapokat. Na mindegy
2015. szeptember 25. 13:11
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2015.09.25. 12:50)
)
Ez azért van , mert , ha van egy aktuális , trendi film /sorozat , akkor hirtelen minden kis statisztának , aki egy félmondatot elböffentett a filmben csinálnak adatlapot és , ha lecseng az őrület azonnal dobják is félre. A másik "jó dolog" , amikor vért izzadsz egy bio megírásáért aztán valaki bemásolja a wikipédiára. Aztán téged vádolnak meg , hogy onnan másoltad. Én már találkoztam ott néhány mondatommal. Sőt! Volt egy oldal , aki egy az egyben átvette az írást és még a dőlt betűs részt sem változtatta meg.
Ez itt duplán van jóváhagyva:
http://starity.hu/sztarok/amy-o-neill/
http://starity.hu/sztarok/amy-oneill/
2015. szeptember 25. 13:51
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (TommyScans @ 2015.09.25. 13:11)
Ez azért van , mert , ha van egy aktuális , trendi film /sorozat , akkor hirtelen minden kis statisztának , aki egy félmondatot elböffentett a filmben csinálnak adatlapot és , ha lecseng az őrület azonnal dobják is félre. A másik "jó dolog" , amikor vért izzadsz egy bio megírásáért aztán valaki bemásolja a wikipédiára. Aztán téged vádolnak meg , hogy onnan másoltad. Én már találkoztam ott néhány mondatommal. Sőt! Volt egy oldal , aki egy az egyben átvette az írást és még a dőlt betűs részt sem változtatta meg.
Én amúgy csak úgy engednék lapot létrehozni, vagy akkor hagynám jóvá ha írt hozzá bio-t. Persze tudom, hogy ez ToTo-éknak nem lenne egyszerű megoldani, így is van elég bajuk.
_ToTo_
2015. szeptember 25. 19:07
|
|
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline
|
Kedves Moderátorok!
Szeretném, ha csatolnátok Rian Dawson adatlapját hozzám, mert jelenleg nincs szerkesztője.
Köszönöm szépen!
Szeretném, ha csatolnátok Rian Dawson adatlapját hozzám, mert jelenleg nincs szerkesztője.
Köszönöm szépen!
_ToTo_
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.