Idézet (Kareast @ 2015.09.19. 16:07)
Kedves Moderátorok!
Ha van rá lehetőség szeretném elkérni ezt és ezt a lapot! Korábban (még nyáron, de már előtte is) beszéltem a szerkesztőjével, hogy tudnánk-e cserélni vagy esetleg ingyen is elkérhetném, ezt a két lapot. Akkor sajnos nem tudtunk megegyezni egyik ajánlatnál sem, de megígérte hogy átgondolja és ha már úgy érzi, hogy nincs szüksége rájuk, akkor talán még csere nélkül is lemond róluk.
Viszont mind a két lap az elmúlt napokban lejárt és 1000 fölöttiek, így ha van rá esély, akkor megköszönném, ha elkérhetném őket.
Nagyon tisztelem a szerkesztőt és tudom, mennyire vigyáz a lapjaira, ezért is mégha nem is úgy tűnik nem szeretném, ha olyan emberhez kerülnének, akik nem gondoznák őket úgy, mint brigicyy.
Tisztában vagyok vele, hogy én sem vagyok valami jó, hisz elég szépen elmaradtam és jelenleg még egy csomagon is dolgozom, de minden igyekezetemmel avval vagyok, hogy utolérjem magam.
Végezetül előre is szeretném megköszönni, ha esteleg megkaphatnám őket!

Ha van rá lehetőség szeretném elkérni ezt és ezt a lapot! Korábban (még nyáron, de már előtte is) beszéltem a szerkesztőjével, hogy tudnánk-e cserélni vagy esetleg ingyen is elkérhetném, ezt a két lapot. Akkor sajnos nem tudtunk megegyezni egyik ajánlatnál sem, de megígérte hogy átgondolja és ha már úgy érzi, hogy nincs szüksége rájuk, akkor talán még csere nélkül is lemond róluk.
Viszont mind a két lap az elmúlt napokban lejárt és 1000 fölöttiek, így ha van rá esély, akkor megköszönném, ha elkérhetném őket.
Végezetül előre is szeretném megköszönni, ha esteleg megkaphatnám őket!
A 139.-ik oldalon írta ki Bessie, hogy brigicyy-től miért nem csatolnak át egyetlen lapot sem, hiába járnak le, így szerintem nem hiszem, hogy kaphatnál tőle lapot :/

5 felhasználónak tetszik: