Demi Lovato közös halloweeni jelmezt tervez párjával
2014. október 23. 21:50
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem is gondoltam,hogy barátok csak azt hittem jóban vannak és kész
na a páros beöltözés tök aranyos
2014. október 24. 08:46
Érdekes elsőnek Demi meg Selena nagyra szóló barátságát hallottuk mindenhol..aztán Selena Taylor.. majd most Pedig Taylor Demi... érdekes, érdekes
)
2014. október 24. 09:56
Biztos jó lesz
Egyébként Selena és Demi barátsága a médiának 'köszönhető'. Mivel közösen szerepeltek filmekben/sorozatokban a Disneyn, és a rajongók szerették ezt a párost, ezért lehet el tudták viselni egymás jelenlétét. Viszont nagyon kevés az olyan barátság a sztárvilágban, mint Demié és Tayloré.
Egyébként Selena és Demi barátsága a médiának 'köszönhető'. Mivel közösen szerepeltek filmekben/sorozatokban a Disneyn, és a rajongók szerették ezt a párost, ezért lehet el tudták viselni egymás jelenlétét. Viszont nagyon kevés az olyan barátság a sztárvilágban, mint Demié és Tayloré.
2014. október 24. 13:31
Úúú,én annyira imádom Demit!És a kapcsolatukat is nagyon szeretem..!
)
2014. október 24. 14:46
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Micsoda hír.
2014. október 24. 14:51
Alig várom
Lorde dala nem igazán tetszik, mármint a ritmusa. A szövege szerintem a filmhez nagyon illik.
2014. október 24. 15:34
A jelmezre kíváncsi leszek, mert a tavalyi is nagyon tetszett
Örülök, hogy jóban vannak. Nekem a Delena barátság mindig is erőltetettnek tűnt, de szerintem a Taylorral való barátsága őszinte.
Örülök, hogy jóban vannak. Nekem a Delena barátság mindig is erőltetettnek tűnt, de szerintem a Taylorral való barátsága őszinte.
2014. október 25. 12:26
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Na, kiváncsi leszek a jelmezükre.
2014. október 25. 13:36
|
MichaelMyersúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 230982 offline
|
Szuper! Halloween
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: