A One Direction tagjai a leggazdagabb fiatalok Nagy-Britanniában
2014. október 23. 12:07
|
|
I Love 1 Directionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 230034 offline
|
Ezen is látszik,mennyire népszerű a 1D.
2014. október 23. 12:20
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
I am so Prouf of them! <3
2014. október 23. 12:20
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
I am so Proud of them! <3
2014. október 23. 12:40
Ennek most örülni kéne? Emma jobban megérdemelné az első helyet, hiszen ő dolgozik nem csak a csini pofikáját akarja eladni. Inkább adakoznának többet...
2014. október 23. 12:48
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
hat szep kis summa.. de amugy csak is annak koszonhetik ezt az egeszet , hogy jelentkeztek az x-faktorba es a noi zsuri tag osszeallitotta oket! (nem tudom a nevet) mert amugy most sehol sem lennenek! ez csak egy rohadt nagy szerencse!!
2014. október 23. 12:49
Most komolyan, egy ember leírja, hogy el kéne osztani öttel a keresetüket, utána már minden 2. kommentelő is ezt szajkózza, gratulálok! És mi ez adakozós baromság?Gondolom, halvány sejtelmetek sincs a Ghana-ba való utazásukról, ajánlom figyelmetekbe pl a One Way Or Another c. klippjüket.Azt a Red Nose Day miatt csinálták, de persze ők semmire való kis "sztárocskák" akik elénekelnek pár dalt és hopp! -.-"
2014. október 23. 12:55
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én azon a véleményen vagyok, hogy a fiúk igen is megdolgoztak ezért a pénzért. Az már teljesen más nézőpont hogy ez az összeg 5 felé oszlik. És mi az, hogy adakozzanak többet? Attól függetlenül hogy a média nem jelent be minden adakozást, ők igen is, rengeteget adakoznak.. előbb bizonyosodjatok meg az igazságtartalmáról, még mielőtt ilyesmit írnátok...
2014. október 23. 13:05
Ezt szerintem említeni sem kell, mindenki sejtheti. Sokan szeretik őket mert tényleg tehetségesek.
Most is megemlítem nem vagyok hatalmas rajongó de nem is utálom őket, mert szeretem a zenéjüket..
Bár szerintem mégis Rupert Grint, Daniel Radcliffe, Keira és Emma azok akik legjobban megérdemlik
Most is megemlítem nem vagyok hatalmas rajongó de nem is utálom őket, mert szeretem a zenéjüket..
Bár szerintem mégis Rupert Grint, Daniel Radcliffe, Keira és Emma azok akik legjobban megérdemlik
2014. október 23. 13:07
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
a kommentelők közül soknak nincs igaza. mert az one direction igen is dolgozik pont annyit mint a tobbi sztár... az meg megint más kérdés hogy kinek milyen a managementje. persze a szenencse is közrejátszik meg egyéb más tényezők, de ők nem tehetségtelen jópofizó szárok mert amikor elindultak ők sem voltak ilyen híresek de nekik sikerült feltörekedni magukat.
teljesen megérdemlik ezt .
(+ popcorn-22 egyetértek veled )
teljesen megérdemlik ezt .
(+ popcorn-22 egyetértek veled )
2014. október 23. 13:14
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Véleményem szerint van a listán több olyan sztár is, akiknek a nyomukba sem érhetnek a vándájreksönfiúk. Gondolok itt Emma Watson-ra, Leona Lewis-re, vagy csak Alex Turner-re. Ők sokkal jobban megérdemelnék azt a sok pénzt, amit a vándájreksönfiúk holmi parfümeladásból kerestek. Véleményem szerint többet tettek le az asztalra, mint holmi x-faktorcsinált tinibanda. És hogy miért? A parfümükkel sem kerestek volna most annyit, ha nem hozták volna őket össze. A süllyesztő nevezetű helyen lennének, nem első helyeken.
2014. október 23. 13:52
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
nem birom ezt a bandát ( one direction) . Nem tudom mit lehet benne szeretni ! A többi sztár megérdemli mert ők jobbak mint ezek! Egyépként nem lepődtem meg ezen ... Ezeknek a sztároknak nyomukba sem érhetnek a vándájreksön !!
2014. október 23. 14:05
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Hát ok. Egészségükre....
ui: lassan már ezek az emberek kínjukban nem.fogják tudni mire költség a pénzüket.
viccet félre téve biztosan megdolgoztak érte...
ui: lassan már ezek az emberek kínjukban nem.fogják tudni mire költség a pénzüket.
viccet félre téve biztosan megdolgoztak érte...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: