Új dallal jelentkezik Taylor Swift
2014. október 22. 23:59
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ugye Taylor azt mondta, hogy a 80-as évek inspirálták. Hát, szerintem nagyon eltalálta. Igazából nem is tudok dönteni, hogy melyik a kedvencem az eddigi 3 megjelent dalból, mindegyiket szeretem valamiért. És nemsoká itt az új album, már csak pár nap. Hűűű, gondban leszek.
2014. október 23. 09:06
Ugyebár Taylor azt mondta,hogy a '80-as éveket akrja elő varázsolni.Hát mindegyik dalával elérte ezt a hatást.Nagyon szuperül csinálja ezt is.S már csak pár nap s kijön az új albuma.Asszem tudom mit kérek a névnapomra ami hamarosan itt is van!
2014. október 23. 09:47
Szerintem nagyon is jól tette, hogy elszakadt a countryzenétől, hiszen ez a műfaj is passzol hozzá. Nem rossz a dal, bár tényleg lehet hallani, hogy át van szerkesztve a hangja... Feleslegesen. Ettől függetlenül felkeltette érdeklődésem az albuma, mindenképp bele fogok hallgatni.
2014. október 23. 10:54
fúj!
Nekem nagyon nem jön be, Taylor is tömegpopot követi már! Szánalmas
Nekem nagyon nem jön be, Taylor is tömegpopot követi már! Szánalmas
2014. október 23. 14:11
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Biztosan nagy sláger lesz ez is, habár nekem nem nagyon jön be első hallásra. Fura, elektronikus az egész...
2014. október 23. 14:25
|
|
Bogikaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 234746 offline
|
Nagyon jó dall :-)
2014. október 23. 17:39
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
jó szám,de tuti nem taylor hangja ebben a feldolgozásban
2014. október 24. 20:56
|
|
Maggie.3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.11. Hozzászólás: 343 Csatolások: 0 Azonosító: 216656 offline
|
Vissza régi Taylor!!
Ez nagyon rossz... Mi lett vele? Régen sokkal jobb dalai voltak. Ez egy kalap szar, de már szegény kalapot is kihagynám belőle. Régen nagyon szerettem Taylort, ő volt a leg-leg énekes. Nem bírtam volna elképzelni hogy valaha nem fogom már kedvelni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: