Megjelent Leiner Laura legújabb regénye
2014. október 26. 11:16
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Nekem eddig ez a kedvenc könyvem tőle. A többit is imádom, de ez igazán nagyon megfogott, és alig várom a folytatást.
2014. október 26. 13:22
|
|
ariana001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 440 Csatolások: 13 Azonosító: 227309 offline
|
imádom a könyveit nem vagyok egy nagyolvassó de kényszerittek hogy olvassam ki és nagyon jó kiolvastam szent johanna gimit is a bábelt is az akkkor szakitsunkot is most ez jön
2014. október 26. 21:04
|
|
petruskaa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 224743 offline
|
Most akarom olvasni a Bábelt szóval még várok vele de nagyon remélem hogy jó lesz es tetszeni fog! Ő a kedvenc írónőm és már nagyon vartam a Késtél-t!!!!!!!!!!!!!
2014. október 27. 09:35
|
|
Directioner 5SOSFAMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 232742 offline
|
Imádom Laurát, alig várom, hogy megkapjam a Késtélt
2014. október 28. 13:25
|
|
WayerDirectionerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.17. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 233484 offline
|
Már kiolvasva <3 Imádom ezt a könyvet is, mitn az összes többit
2014. október 28. 23:03
|
|
Yesayaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 211447 offline
|
Én már elolvastam, és nagyon tetszett egyenesen imádtam! Lehet, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de én úgy érzem, hogy a Késtél jóval másabb, mint az eddigi regényei. Nincs az a cukormáz benne (amit egyébként imádok!!), és valahogy sokkal inkább realisztikusabb, mint a többi története. Az SzJG, a Bábel és az ASZ sokkal inkább a humorra és a romantikára épített. Ez nem
De ismétlem, ez szigorúan csak az én véleményem!
2014. december 21. 17:09
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Már olvastam. Mielőtt elkezdtem, nem igazán tudtam elképzelni, hogy ugyanúgy el tud ez a könyv is varázsolni, mint az SzJG. Szerencsémre kellemesen kellett csalódnom. Egyszerűen tökéletes könyv, várom a többi részt is. <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: