Megjelent Leiner Laura legújabb regénye
2014. október 22. 06:01
|
|
West 187új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 227960 offline
|
Nem vagyok kiváncsi rá,mert vagy két ilyen hasonló könyvet olvastam,és tudom milyen szappanoperák az ezek hasonlók,és nem ő az egyetlen.Pld.:Natalie Somers,vagy Marie Desplechin vagy mi a bánat.Fogalmam nincs mit bírnak benne az osztálytársaim.Nem kellene olyanokat olvasni,mint például A vadon szava,vagy A kétévi vakáció,na azok igazán szép,és jó könyvek.
2014. október 22. 07:49
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Azt tény nem a legszebb Laura de ha nem érdekel ez a cikk akkor miért olvasod ???
ÉN kifejezeten örülök a könyvének .
ÉN kifejezeten örülök a könyvének .
2014. október 22. 13:35
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (West 187 @ 2014.10.22. 06:03)
Ja,és a csajnak eléggé kutyapofija van.
Eléggé gerinctelen dolog belekötni mások kinézetébe, ha már a munkásságába nem tudsz.
2014. október 22. 14:30
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Nos, én már 90%-át olvastam, mert előre megrendeltem és azt kell mondanom, hogy nem csalódtam.
Laura hozta a szokott formáját és készítette egy nagyon jó könyvet - bár tény, hogy olvastam már jobb regényt is. Már csak annyi kell, hogy siessen a második résszel. ^^
2014. október 22. 14:40
Hú de jó.Olyan szívesen kiolvasnám.
ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!♥♥♥♥
Sikítani tudnék.Sajonos én még az Szjg-t olvasom de ezt is kifogom.Biztos jó könyv!!!!!
ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!♥♥♥♥
Sikítani tudnék.Sajonos én még az Szjg-t olvasom de ezt is kifogom.Biztos jó könyv!!!!!
2014. október 22. 14:42
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
SzJG- Bábel - Akkor szakítsunk- Mind ugyanaz a stílus. mindet olvastam elejátől a végéig, utbbit leszámítva mind tetszett, bár az SzJG-ben sok sablonos dolog volt, vegyük azt hogy a nyomi csaj belezúg a Szépfiúba és happy end. Most valahogy nem vagyok kiváncs egy 4. ugyanilyenre, de lehet hogy egyszer majd elolvasom, de nem most!
2014. október 22. 15:14
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Oké, a Szent Johanna és a Bábelt olvastam. Onnantól viszont meguntam az egészet. Mindig ugyanabban a stílusban ír és mindig ugyanaz a sablonos sztori. Szerintem ez sem kivétel, d eki tudja? Lehet, hogy egyzser elolvasom.
2014. október 22. 18:08
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Juj de jó már nagyon vártam,alig várom,hogy a kezeimben tartsam a könyvet!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: