Paul Wesley nem posztolgat szerelméről
2014. október 22. 19:31
Szerimtem ez nevezhező egy érett kapcsolatnak..gratulálok!! :-) ♥♥
2014. október 22. 19:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nagyon helyes, bár megjegyzem, hogy ez lenne a normális. Hánynom kell attól a szintű nyáladzástól, amit néha fészbúkon látok... mintha attól lenne nagyobb a szerelem, hogy 500235525 szerelmes számot és szívecskét teszünk ki a másik üzifalára...
2014. október 22. 19:42
Tök cukik együtt
amúgy jól teszik, hogy nem tesznek képeket magukról 5 percenként ki minden közösségi oldalra.
2014. október 22. 20:04
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Phoebe-t sohasem bírtam, annó a H2O-ban sem. A szerepe számomra semleges volt, most sem szeretem. Még kedvelni sem kedvelem. Azonban helyesnek és követendőnek tartom, hogy a magánélet fogalma nála / náluk pontosan azt jelenti, mint mindenkinél kelljen, hogy jelentsen. Nem tartom előnyösnek azokat a sztárkapcsolatokat, amelyekről minden ötödik percben újabb hírt kapunk, hogy xy és yx megcsókolták egymást, elvettek tejet venni, vagy kiléptek a házból. Rossznak, sőt, egyenesen szánalmasnak tartom ezt a hozzáállást egy párkapcsolatnál.
2014. október 23. 09:36
Nagyon aranyosak így együtt.És nagyon helyes dolog,hogy nem posztolgatnak folyvást-folyvást közös képeket a közösségi oldalakra!
2014. október 23. 11:53
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Igazuk is van! Az életüket nem a médián keresztül élik meg!
2014. október 23. 14:26
|
|
Bogikaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 234746 offline
|
Nagyon aranyosak. <3
2014. október 23. 14:59
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
nagyon arik együtt és rengeteg magamutogató híresség példát vehetne róluk.
2014. október 23. 20:40
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Szerintem nagyon szép párt alkotnak. Ha két híresség összejön, nem kell arról szólnia a kapcsolatuknak, hogy Instagramra, Facebookra, és mindenféle közösségi oldalra posztolgatnak egymásról kpeket, mindenféle 'cuki' hashtag-gel fűszerezve. Szerintem ez egy feletébb kiegyensúlyozott kapcsolat, ami jó sokáig fog tartani, ha valaki bele nem rondít.
2014. október 23. 21:14
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Igazán szép pár. Paul és Phoebe a legtökéletesebb sztárpár. Harmóniában élnek és nem posztolgatnak a neten állandóan valami baromságot, vagy épp életük minden egyes pillanatát. Szerintem egy kapcsolat az ő dolguk de tesznek róla hogy a rajongók kíváncsiságát is csillapítsák és szerintem tökéletes.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: