Nem is tudtam hogy együtt vannak, de nem is baj nem kell mindent a nyilvánoságra hozni!
Am. nagyon örülök az új párosnak, remélem sokáig békésen élik együtt életüket!
Paul Wesley nem posztolgat szerelméről
2014. október 21. 18:23
Phoebe a legszebb,Paul a legszerencsésebb
Power páros
2014. október 21. 18:23
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem posztolnak ki állandóan szerelmes képeket, és nem a nyilvánosság előtt élik az életüket. Egyébként is magánügy, nincs közünk ahhoz, hogy most együtt vannak-e, avagy sem, hogy Paul Phoebe-t választotta, stb. És itt a bizonyíték arra, hogy ők nem csak érdekből vannak együtt. Nagyon aranyosak együtt, remélem, még sokáig együtt fognak maradni! ^^
2014. október 21. 18:25
Na, Szalonka és Justina, szerintem megtaláltuk azt a párt aki a példaképetek lehet. Róluk nem jelennek meg 2 naponta cikkek és mégis boldogok, elvannak. Szerintem nem ártana kicsit jobban igyekezni, mert a nyomukba se fogtok érni. Ejnye-bejnye.
2014. október 21. 18:47
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ez egy példaértékű viselkedés mindenkinek így kéne viselkednie!
2014. október 21. 19:04
Tényleg nem szeretik szétkürtölni, mert még én sem hallottam. De azért örülök nekik! Mind a ketten szerencsések. És amúgy így a legjobb. Nem kell minden 2. nap képet posztolni, mint konkrétan Selena és Justin. bleh
2014. október 21. 19:04
Szerintem ez lenne a normális. A mai világban már mindenki a közösségi oldalon éli ki az életét és még azt is kiposztolják, hogy nő a fű.
A magánélet meg szerintem semmilyen téren nem való facebookra, twitterre és hasonló közösségi oldalra. Persze 1-2 szép páros kép még jól mutat, de hogy valaki minden percét a face-en (vagy máshol) vezeti mint egy naplóban az már gáz...
Nem vagyok nagy rajongójuk, de most picit nőttek a szemeben és remélem még sokáig osztják meg egymással (és nem a nagy világgal) az életüket.
A magánélet meg szerintem semmilyen téren nem való facebookra, twitterre és hasonló közösségi oldalra. Persze 1-2 szép páros kép még jól mutat, de hogy valaki minden percét a face-en (vagy máshol) vezeti mint egy naplóban az már gáz...
Nem vagyok nagy rajongójuk, de most picit nőttek a szemeben és remélem még sokáig osztják meg egymással (és nem a nagy világgal) az életüket.
2014. október 21. 19:15
Szerintem így igazából a normális egy kapcsolatot kezelni. Nem kedvelem a dráma király-és királynőket,és Paulék kapcsolata gondolom így sokkal bensőségesebb és mélyebb,hogy nem üti bele mindenbe a képét a média
2014. október 21. 19:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Normális dolog...
2014. október 21. 19:19
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
néhány sztárral kapcsolatban néha elfogult tudok lenni, de mindenek ellenére, úgy gondolom, hogy egy sztárpár kapcsolata nem lehet olyan, mint két civilé. ez van, és szerintem ezzel minden érintett tisztában van.
egyébként, hogy a témához is hozzászóljak, mindkettőjüket kedvelem, és szurkolok nekik:)
egyébként, hogy a témához is hozzászóljak, mindkettőjüket kedvelem, és szurkolok nekik:)
2014. október 21. 19:21
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Olyan édesek együtt ♥ Csak nehogy úgy járjanak, mint Ian és Nina ők is TVD "szerelmes pár" volt és szét is mentek. Remélem ők együtt maradnak
2014. október 21. 19:26
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Mindenkinek így kéne viselkednie.
2014. október 21. 19:29
Igen, ez eddig is észrevehető volt, hogy diszkréten kezelik ezt. Szerintem ők csinálják jól.
2014. október 21. 19:53
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Örülök nekik.
De viszont.. Azért ez ténylegesen összefügghet azzal, hogy Paul az előző feleségétől ez miatt vált el...Mekkora balhék lehetnek a nyilvánosság mögött.
2014. október 21. 19:54
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Torrey-val is titokban tartották a kapcsolatukat házasságkötést is és mégis mi lett belőle.. Nem hangzik túl jól, hogy Tonkin miatt vált el. Az mindenképpen jó dolog, hogy nem üzengetnek egymásnak a szociális hálón. Az ultragáz, ha celeb, ha nem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: