Demi Lovato: „Nem vagyok One Direction-rajongó!”
2014. október 22. 16:56
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Igen, itt a tökéletes példa, hogy nem csak imádni lehet őket. Félre ne essék, én nagyon szeretem Demit is és a 1 Direction-t. És én most nem fogok itt "háborúskodni" senkivel sem, és Demivel sem.
2014. október 22. 17:28
|
|
Directioner 5SOSFAMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 232742 offline
|
Én Directioner vagyok (de erre gondolom rájöttetek), de Demit is nagyon imádom, ő az egyik példaképem. Azt nagyon sajnálom, hogy a Directionerek idiótábbik része megint megharagudott most éppen Demire azért, mert nem mindenki szereti az 1D-t és az ő zenéjüket. És akkor mi van ha ő nem szereti?
Egy dolgot viszont nagyon sajnálok az egészben vagyis többet is. Az egyik az az, hogy megint az összes Directionert egy kalap alá veszzitek és az össze egy bunkó paraszt elvakukt hülye p*csának fogjátok hívni. A másik meg az, hogy Demit szidják azért, hogy nem szeretik az 1D-t.
Na és a végére. Én is Directioner vagyok, de tisztában tartom mindenki véleményét, nem mindenkinek kell, hogy tetszen az 1D zenéje.
Ennyit akartam mondani.
Egy dolgot viszont nagyon sajnálok az egészben vagyis többet is. Az egyik az az, hogy megint az összes Directionert egy kalap alá veszzitek és az össze egy bunkó paraszt elvakukt hülye p*csának fogjátok hívni. A másik meg az, hogy Demit szidják azért, hogy nem szeretik az 1D-t.
Na és a végére. Én is Directioner vagyok, de tisztában tartom mindenki véleményét, nem mindenkinek kell, hogy tetszen az 1D zenéje.
Ennyit akartam mondani.
2014. október 22. 17:52
Most ezen miért kellett leakadniuk? Nem mindenkinek ugyanaz a stílusa. Demi nem szidta a srácokat, szimplán annyit mondott, hogy nem rajong értük.
2014. október 22. 18:52
Demi amúgy tök jófej, és mostanában már nem is adja a mézes madzagot az embereknek. Abban meg teljesen igaza van, hogy ha egyszer nem szereti, akkor nem csinál vele közös dalt, hogy majd utána keverje a sz@*t hogy ő nem szereti őket. Ami azt illeti, én sem szeretem őket, de ha nem tukmálják rám, addig nincs velük nagy bajom. :/
2014. október 22. 19:32
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Én megértem Demit de azért a The Vamps is ugyan olyan "nyálas", mint az 1D! És az 1D vagy ezerszer jobb! Nem értem még mindig mi a baja az 1D vel! One Direction forever!
:* <3
2014. október 22. 20:11
|
|
Letti1324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 230395 offline
|
Nem értem miért húzták fel magukat a Directionerek(tisztelet a kivételnek). Ennyi erővel bármelyik sztár fanja(i) csinálhatnák ugyanezt, ha valaki nem szereti a kedvencüket. Demi egyáltalán nem szidta őket, csak annyit mondott, hogy nem az ő stílusa.
2014. október 23. 08:58
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Letti1324
Teljesen igazad van
Nem kérhetjük mindenkitől, hogy szeresd az 1D-t. Ő teljesen normálisan megfogalmazta, hogy nem kér a One Directionnal való duettből. Pont. Nem értem miért kéne ezen magam felhúznom. Ez Demi stílusa.
Teljesen igazad van
Nem kérhetjük mindenkitől, hogy szeresd az 1D-t. Ő teljesen normálisan megfogalmazta, hogy nem kér a One Directionnal való duettből. Pont. Nem értem miért kéne ezen magam felhúznom. Ez Demi stílusa.
2014. október 23. 09:33
Igaza van Demi-nek!!Én sem kedvelem ezt az együttest..
Csillla írta:
Óóóó... Hogy dögölnélmeg ott ahol vagy te semmirekellő kis p*csa!!!!!! 1D 4ever
Ezt szoktad mondani a szüleidnek is?Mert gondolom ők sem kedvelik ezt az együttest..Neked milyen lenne ha én mondanám az egyik kedvenc sztárodra,hogy dögöljön meg?!
Csillla írta:
Óóóó... Hogy dögölnélmeg ott ahol vagy te semmirekellő kis p*csa!!!!!! 1D 4ever
Ezt szoktad mondani a szüleidnek is?Mert gondolom ők sem kedvelik ezt az együttest..Neked milyen lenne ha én mondanám az egyik kedvenc sztárodra,hogy dögöljön meg?!
2014. október 23. 10:22
Miért forog a one direction körül a világ?
Demi jol tudja
Demi jol tudja
2014. október 23. 12:47
|
|
Donna1111visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 142 Csatolások: 8 Azonosító: 181379 offline
|
Egyik kedvenc énekesnőm Demi, bár magát a lányt jobban szeretem, mint a zenéjét, de emellett az 1D-vel sincs semmi bajom, csak az elvakult "álomvilágban" élő rajongóikkal, akik azt hiszik, hogy csak az 1D létezik, és minden más banda, vagy énekes szar. Néhány számukat bírom, de ennyi. Demi viszont egy csodálatos énekesnő, és külön csodálom benne azt, hogy ki meri nyilvánítani a véleményét. Annyit mondott, hogy nem szeretne velük duettet mert nem tartozik a kedvencei közé. Semmi sértőt nem mondott, sőt azt mondta, hogy az 1D is nagyszerű. Más a stílusuk. Nem lehet mindenkit szeretni. Erről ennyit...
Ha megnézitek Csillla oldalán a bemutatkozást, ott a kedvenc énekesei közt szerepel Demi is, úgyhogy akkor most én ezt nem igazán értem. Ha szeretsz valakit nem fogsz rá olyanokat mondani, amit ő. Vagy nincs igazam? o.O
Ha megnézitek Csillla oldalán a bemutatkozást, ott a kedvenc énekesei közt szerepel Demi is, úgyhogy akkor most én ezt nem igazán értem. Ha szeretsz valakit nem fogsz rá olyanokat mondani, amit ő. Vagy nincs igazam? o.O
2014. október 23. 12:58
Idézet (Anna323 @ 2014.10.23. 12:54)
En se vaok oda ertük
Miért forog a one direction körül a világ?
Demi jol gondolja,amúgy meg utalom,hogy mindig kiadja az 1D-ről a cikket!
2014. október 23. 15:15
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
úristen. most valaki(k)ben egy álomvilág dőlt össze. hát bennem nem. deminek csak a dalait kedvelem a 1Dt meg sehogy sem kedvelem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: