Idézet (BoTommo @ 2014.10.20. 20:21)
Kivételek is vannak, ugye.
Amúgy ezt most úgy gondolta, hogy a pop stíluson belül? Mert hogy az 1D és ő is a pop iparban vannak.
Amúgy ezt most úgy gondolta, hogy a pop stíluson belül? Mert hogy az 1D és ő is a pop iparban vannak.
Ezt a 'nem az én stílusom' dolgot arra értette, hogy a magánéletében nincs a leghallgatottabb dalai között a 1D zenéje. Ő a kemény rockon át egészen a rap zenéig mindent meghallgat, de az elmúlt években az szerintem tisztán megállapítható volt, hogy a fiúbandák sosem voltak a kedvencei. [22 éves fejjel nem is várható el tőle] És ahogy Ő mondta, olyan emberekkel szeret dolgozni - tök mindegy hogy hasonlít e zenéjük, vagy sem - akiknek a zenéjét alapból imádja, persze ez nem jelenti azt, hogy a srácokat rossznak tartaná. [Nem tudom mennyire fogalmaztam értelmesen.
Idézet (Glamster @ 2014.10.20. 20:26)
Annyira vicces, hogy ugyanezt a műfajt, világot csinálja, ugyanannak a korosztálynak, de nem rajongó - azért a médiafelhajtás jól jött, amikor Niall szerelmet vallott neki. Ingyen reklám a legjobb reklám, mindig, így most is.
Gondolom a rajongóknak nem esett jól, hiszen legtöbbjük, a hasonló stílus miatt, valószínűleg Demi fam is, így ez picit csapás lehetett az arcukba, de hát ez van. Az 'álszentkedés' nem kell, a Demi rajongók ugyanezt csinálnák fordított esetben. Furcsa dolog ez a fanatizmus, ugyebár.
Gondolom a rajongóknak nem esett jól, hiszen legtöbbjük, a hasonló stílus miatt, valószínűleg Demi fam is, így ez picit csapás lehetett az arcukba, de hát ez van. Az 'álszentkedés' nem kell, a Demi rajongók ugyanezt csinálnák fordított esetben. Furcsa dolog ez a fanatizmus, ugyebár.
Továbbra sem értem az összefüggést: mért kellene szeretnie a dalaikat, csak azért mert "hasonló" zenét játszanak? Semmi összefüggés nincs a kettő között. Imádom Demit, a srácokért viszont nem rajongok, mint ahogy a fandomunk fele sem.

3 felhasználónak tetszik: