Megvan az X-faktor első kiesője
2014. október 20. 15:56
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Én eddig minden X faktor évadot megnéztem, de ennek az évadnak már semmi értelme sincsen. Emlékszem mindig este siettem a TV-hez, hogy láthassam elejétől a végéig. De nekem már elegem van az egész X Faktorból. Gabika a mellével hódít, esküszöm, ennek már 18 karikásnak kéne lenni.... meg amúgy is... :/
2014. október 20. 17:28
Én szerettem a Pálinka Republic- ot. Sokszínű csapat volt, de szerintem bennük se dőlt össze a világ, mert szeretik azt, amit csinálnak, és tovább is fogják csinálni (szerintem). Sokszínű csapat, és rajtuk aztán tényleg látszik, hogy mennyire szeretnek zenélni!!! Nem volt semmi műmájer...
2014. október 21. 14:00
|
|
BeyonceRihannaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 184332 offline
|
Örülök,hogy Benji végül bekerült.Gwendolint pedig szerintem majd megkapjuk jövőre,mint Muri Enikőt,Danics Dórát és Nagy Ricsit.
2014. október 21. 14:52
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Én őket nem szerettem.
2014. október 21. 19:37
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Sajnálom, hogy pont csapat esett ki rögtön elsőnek. Ez az ország túlságosan is utálja a csapatokat.
Benji az egyetlen jó versenyző jelenleg a műsorban számomra.
Benji az egyetlen jó versenyző jelenleg a műsorban számomra.
2014. október 22. 14:58
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (Sarah96 @ 2014.10.19. 13:02)
Na és a Danics Dóra előadásáról csak annyit, hogy ismét felmerült bennem a kérdés, hogy hogy a fenébe lehettek ilyen süketek azok az emberek, akik őt juttatták ki tavalyi győztesnek.
+még azt is tegyük hozzá,hogy Danics Dórika ha idén indult volna még a mentorházig sem jutott volna el,pláne nem az élő show-ba,a győzelemről meg már ne is beszéljünk
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: