Megvan az X-faktor első kiesője
2014. október 19. 14:40
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137778 Azonosító: 155975 offline
|
Sajnálom, hogy ők estek ki, szerintem nem nekik kellett volna. Örülök, hogy Benji lett a 13. neki drukkoltam, mivel a másik három közel sem olyan jó, mint ő
2014. október 19. 14:56
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez a kanál csapat ilyen nevet, te jó ég akárki akármit mond direksön, meg bytheway copy! Ezeket kellett volna absart kiszórni, nyáltenger csapatot!
Ezektől még ez a Pálinka is jobb volt!
Ezektől még ez a Pálinka is jobb volt!
2014. október 19. 15:18
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
A véleményem az hogy mindegy milyen hype övezi őket, évről évre megismétlődik a tendencia...amíg a műsor tart felkapottak, utána meg kikopnak.
Kizárólag a Tha Sudras és a Pálinka Republik alkot(ott) egyedi dolgot.
Mindenkinek szíve joga hogy kiért rajong, mert valakiért mindig kell!
Én konkrétan agyf**t kaptam 1,5 óra után, de oké végig néztem.
Csak tudnám, ha mindenki olyan baromi jó, őstehetség, minden porcikájából a zene árad akkor miért jut mondjuk azoknak a szintén itt feltűnt 'előadók' sorsára akiknek a magánéletével többet foglalkoznak mint az új, 'nagyszerű' albumukkal.
Ki emlékszik itt már Domokos Fannira, Tarány Tamásra, az Ikrek-re, Fehér Zolira, Szabó Mariannra, Kvaka Andreára, Lass Beára vagy a PJZ-re? Megmondom őszintén én is Wikipediáról szedtem a neveket mert fogalmam nem volt róluk, de ez csak pár név...egy szó, mint száz nem lehet mindenkiből világsztár, viszont magyar celeb még kell egy pár
Kizárólag a Tha Sudras és a Pálinka Republik alkot(ott) egyedi dolgot.
Mindenkinek szíve joga hogy kiért rajong, mert valakiért mindig kell!
Én konkrétan agyf**t kaptam 1,5 óra után, de oké végig néztem.
Csak tudnám, ha mindenki olyan baromi jó, őstehetség, minden porcikájából a zene árad akkor miért jut mondjuk azoknak a szintén itt feltűnt 'előadók' sorsára akiknek a magánéletével többet foglalkoznak mint az új, 'nagyszerű' albumukkal.
Ki emlékszik itt már Domokos Fannira, Tarány Tamásra, az Ikrek-re, Fehér Zolira, Szabó Mariannra, Kvaka Andreára, Lass Beára vagy a PJZ-re? Megmondom őszintén én is Wikipediáról szedtem a neveket mert fogalmam nem volt róluk, de ez csak pár név...egy szó, mint száz nem lehet mindenkiből világsztár, viszont magyar celeb még kell egy pár
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2014. október 19. 16:56
Én nagyon kedveltem ezt a csapatot. Színt vittek az x- faktorba. De szerintem nem dől össze nekik se a világ. Folytassák, amit csinálnak, mert zseniális. Őrajtuk még látszik is, hogy szeretik azt, amit csinálnak. És jól is csinálják!
2014. október 19. 17:30
Én szerintem is ők kellett volna kiessenek...Nagyon laposak voltak...E a csaj jó volt:))
2014. október 19. 18:05
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Jó döntés volt!
2014. október 19. 19:00
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nem nézem az x-factort , de most megnéztem őket, hogy mit "alkottak".. kár hogy kiestek... És jó csapat nevet választottak..
2014. október 19. 19:24
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Szerintem pont nekük kellett kiesni,igaz h jók voltak,de az idei mezőny nagyon erős...és ők voltak a leggyengébbek.
2014. október 19. 20:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szegények nem sok esélyük volt megvillogtatni a tehetségüket. Szerintem sokkal ellentétben én ezt nem tartom erős mezőnynek. Egyik énekes produkciója sem győzött meg sőt még a kedvencem is a szokottnál gyengébb volt. A csapatokra meg sajnos ez vár, a ByTheWay-en kívűl nem futottak nagy karriert a csapatok.
2014. október 19. 20:29
Tegnap csak őket és Izabellát láttam,szerintem a Pálinka Republik jobb volt..
2014. október 19. 20:46
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
HAJRA nagy ricsi
..hm..remelem kovinek a btw2 fog kiesni><...augy,sztem jok voltak,kar h kiestek:(
2014. október 19. 20:48
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
számomra ők voltak a legjelentéktelenebbek, de tegnap pont jók voltak...
2014. október 20. 09:44
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Valamivel jobbak vannak idén,mint az utóbbi két évadban voltak,ez igaz.De az azért túlzás,hogy ez az X-faktor eddigi legerősebb mezőnye.
2014. október 20. 09:56
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Szerintem már nézhetetlen ez az egész. Unalmas, elcsépelt, műdrámákkal telített és még sorolhatnám. Tehetségek sincsenek igazán, most őszintén, hol vannak a korábbi x-faktor versenyzők? Sehol, néhány kivételével. Nevetséges bohóckodás az egész. Most néztem az Magyar Egyen azt a virtuóz műsort, na, ott tehetségek vannak, itt meg kornyikáló amatőrök.
2014. október 20. 13:24
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Be se kellett volna jutniuk
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.