Kár, hogy kiesett a Pálinka Republic... ők jobbak voltak mint
a Bella...
Megvan az X-faktor első kiesője
2014. október 19. 11:46
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Amit ez a Tóth GAbi leművelt az egyszerüen borzasztó.Ez a nő egyre irritálób,gyerekesebb és borzasztób.Amit lemüvelt az elképesztő én már nem biírtam nézni inkább elkapcsoltam annyia irritált fúúúú.Am szerettem a pálinka republicot de Bellát jobban szeretem.
2014. október 19. 11:50
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Amúy a That Sudrasnak szurkolok mert sookkal jobbak mint ez a nyálas elkényesztettett pénzes ficsúr band a ez a spoon vagy mi a szar TS azért jobb mert nem a kinézettel vagy a helyeségükkel akarnak nyerni hanem a zenei tehetségükkel szal hajrá!!!!!!!
2014. október 19. 12:09
Bella jobb volt a párbajnál úgy hogy jogos volt hogy a Pálinka Republic eset ki!
2014. október 19. 12:13
|
|
dzsyna95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 158640 offline
|
Én még mindig Gwent sajnálom, hogy nem jutott be, ő volt az egyetlen kedvencem. Benji is jó, de Gwent valamiért jobban megkedveltem. Ja, és a Pálinka Republik most tényleg nem volt túl jó a többi előadásukhoz képest.
2014. október 19. 12:23
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Pont Jenifert, Izabellát meg a Pálinka Republicot (édesistenemezanév) mondtam utolsó háromnak, és lám igazam lett.
Nézzük akkor sorban. A már említett Pálinka Republic aranyos meg minden, hangszerek, jajdejó, csak közben olyan semmilyen az egész, hogy az emberek el is felejtik menet közben őket. Izabella dettó ilyen, totál jellegtelen.
A Tha Shudras esetében nem értem mért kell mindig kitérni arra, hogy jaj remélik nem a külső alapján ítélik meg őket, mikor nyilvánvaló, hogy az embereknek bejön, amit csinálnak.
Jenifer szintúgy semmilyen, ráadásul marhára irritáló, hogy folyton a szépségével jönnek, meg hogy ő a legszebb nő az X-Faktor történetében (őőő, nem). Megcsinált, maníros, a magyarázat meg ott van a bejátszásban erre. Tovább nem is firtatom a dolgot.
Zsófi egészegyszerűen nem szimpatikus nekem, nálam dettó ilyen jó hang, nincs lélek párosítás. Ráadásul eszméletlen szarul öltöztették fel.
Borbély Ricsi szintúgy semmilyen, jól néz ki (már akinek), de úgy egészében inkább irritáló.
Jonathan unalmas, bár a dalválasztása tetszett.
Spoon, a cukifiúkák, pontosan ennyire is emlékszem az előadásukból.
Juli... na ettől a nőtől ki tudnék futni a világból. Annyira mű ez a bájolgása, meg ez a megcsinált hippistílus, hogy valami borzalom.
Szabó Ricsi szintúgy nem fogott meg. Benji jó, de szvsz semmi különleges nincs a hangszínében, olyan átlagos. Mégis van benne valami, ami megfogott, bár lehet, hogy ez nem lesz elég a következő hetekben.
Tóth Andival kapcsolatban eléggé vegyesek az érzéseim. Nem tetszett, hogy kihangsúlyozták, hogy mennyire jódolog otthagyni az iskolát, mert így egy buta libának tűnik. A hangját se szeretem, mert rájátszva énekel, túlkombinálja. Viszont a dalválasztása jó volt. Csak a masnit nem értettem. Remélem nem csinálnak belőle minidívát, és nem lesz egy beképzelt liba. Kár lenne érte.
Nagy Ricsi meg... bevallom, először fel se ismertem a számot. Lehet, hogy nem ő találta ki ezt a változatot, de akkor is jó volt. Szeretem azt a hangszínt, ami neki van.
Sajnálom a Pálinka Republicot, én inkább szórtam volna ki a Jenifert helyettük.
Nézzük akkor sorban. A már említett Pálinka Republic aranyos meg minden, hangszerek, jajdejó, csak közben olyan semmilyen az egész, hogy az emberek el is felejtik menet közben őket. Izabella dettó ilyen, totál jellegtelen.
A Tha Shudras esetében nem értem mért kell mindig kitérni arra, hogy jaj remélik nem a külső alapján ítélik meg őket, mikor nyilvánvaló, hogy az embereknek bejön, amit csinálnak.
Jenifer szintúgy semmilyen, ráadásul marhára irritáló, hogy folyton a szépségével jönnek, meg hogy ő a legszebb nő az X-Faktor történetében (őőő, nem). Megcsinált, maníros, a magyarázat meg ott van a bejátszásban erre. Tovább nem is firtatom a dolgot.
Zsófi egészegyszerűen nem szimpatikus nekem, nálam dettó ilyen jó hang, nincs lélek párosítás. Ráadásul eszméletlen szarul öltöztették fel.
Borbély Ricsi szintúgy semmilyen, jól néz ki (már akinek), de úgy egészében inkább irritáló.
Jonathan unalmas, bár a dalválasztása tetszett.
Spoon, a cukifiúkák, pontosan ennyire is emlékszem az előadásukból.
Juli... na ettől a nőtől ki tudnék futni a világból. Annyira mű ez a bájolgása, meg ez a megcsinált hippistílus, hogy valami borzalom.
Szabó Ricsi szintúgy nem fogott meg. Benji jó, de szvsz semmi különleges nincs a hangszínében, olyan átlagos. Mégis van benne valami, ami megfogott, bár lehet, hogy ez nem lesz elég a következő hetekben.
Tóth Andival kapcsolatban eléggé vegyesek az érzéseim. Nem tetszett, hogy kihangsúlyozták, hogy mennyire jódolog otthagyni az iskolát, mert így egy buta libának tűnik. A hangját se szeretem, mert rájátszva énekel, túlkombinálja. Viszont a dalválasztása jó volt. Csak a masnit nem értettem. Remélem nem csinálnak belőle minidívát, és nem lesz egy beképzelt liba. Kár lenne érte.
Nagy Ricsi meg... bevallom, először fel se ismertem a számot. Lehet, hogy nem ő találta ki ezt a változatot, de akkor is jó volt. Szeretem azt a hangszínt, ami neki van.
Sajnálom a Pálinka Republicot, én inkább szórtam volna ki a Jenifert helyettük.
2014. október 19. 12:51
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Benji, Nagy Ricsi és Jennifer a legjbbak
♥
2014. október 19. 12:57
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Eleve annak a 15 éves kis Andinak kéne kiesnie. Még iskolában a helye. És még örül is hogy hiányozhat..Szánalmas volt a bemutatkozó videója:)
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. október 19. 13:02
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Végig néztem ezt a roppant unalmas és számomra egyhangú élő adást. Itt-ott felkaptam a fejem, hogy talán majd most valami nem megjátszott mű előadást fogok hallani, de erre egészen Nagy Ricsiig kellett várnom. Egyértelműen ő volt az, aki letett valami színvonalasat az asztalra. De Juli meg Jennifer... olyan semmilyenek, csak megjátszottak, hogy az már fáj. Na és a Danics Dóra előadásáról csak annyit, hogy ismét felmerült bennem a kérdés, hogy hogy a fenébe lehettek ilyen süketek azok az emberek, akik őt juttatták ki tavalyi győztesnek.
2014. október 19. 13:32
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Gondoltam h a bandak nem viszik sokra.
2014. október 19. 13:39
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Egyáltalán nem értek egyet a mentorok döntésével. Ez a csaj egyáltalán nem jó, tök egyhangú. Remélem a következő ő lesz aki haza megy.
2014. október 19. 13:51
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Én személy szerint örülök,hogy Benji lett a 13.Nem mondom,hogy a rajongója vagyok,de akár a Fiúk,akár a Tiszta lap felhozatalát nézzük,ő az,aki valamennyire meg tudott fogni.Gwennek valóban jó hangja van,de ő még lelkileg nem állt erre készen,még erődödnie kell,kell még neki 1-2 év.
A Pálinka Republik nekem különösebben nem jött be,de szerintem volt náluk rosszabb is. Izabella teljesen jellegtelen.A The Shudrast egyre jobban kedvelem,az egyik legjobbak az idei mezőnyben.Kállai-Kiss Zsófi= törtetsés,"én vagyok mindenség",felmagasztaltság,semmi érzelem,természetesség (pont mint a Danics barátnője,de Zsófinak legalább van hangja).Borbély Ricsi elképesztő módon irritál (nagyjából ugyanaz,mint Jenifer,csak fiúba).Jonathannak jó hangja van,de semmi extra,nekem unalmas.Ilyés Jenifer ugyanaz,mint Danics meg Muri (ezzel mindent álrultam):antipatikus,affektálós,egy őszinte gesztusa nincs és semmi szerethető nincs benne.A hangja sem egy nagy valami,tucat.A Spoon ugyanaz,mint a ByTheWay:néhány szépfiú,akikre a kislányok nyomkodják az sms-eket.Horányi Júliának jó hangja van,de szerintem ez az ártatlan lélek image már sok.Szabó Ricsi tetszett,jó a hangja és még szimpatikus is.A fiúk közül eddig Benji nyerte el leginkább a tetszésemet (és nem azért,mert cuki).Van stílusa,a hangja is jó.Egyenlőre tetszik,amit csinál,aztán majd meglátjuk.Remélem nem lapsodik el.Tóth Andival kapcsolatban nekem tetszik,amit csinál.Nem mondom,hogy a verseny legjobbja,de nekem egyenlőre tetszik.Nagy Ricsi a Belehalokkal meglepett,de valahogy akkorsem szimpatikus a srác.
Szerintem Jenifernek kellenett volna mennie.Amíg ő ki nem esik,addig számomra minden döntés igazságtalan.
Az adásban a legrosszabb produkció pedig a "sztárfellépőjé" volt
Gigalike
A Pálinka Republik nekem különösebben nem jött be,de szerintem volt náluk rosszabb is. Izabella teljesen jellegtelen.A The Shudrast egyre jobban kedvelem,az egyik legjobbak az idei mezőnyben.Kállai-Kiss Zsófi= törtetsés,"én vagyok mindenség",felmagasztaltság,semmi érzelem,természetesség (pont mint a Danics barátnője,de Zsófinak legalább van hangja).Borbély Ricsi elképesztő módon irritál (nagyjából ugyanaz,mint Jenifer,csak fiúba).Jonathannak jó hangja van,de semmi extra,nekem unalmas.Ilyés Jenifer ugyanaz,mint Danics meg Muri (ezzel mindent álrultam):antipatikus,affektálós,egy őszinte gesztusa nincs és semmi szerethető nincs benne.A hangja sem egy nagy valami,tucat.A Spoon ugyanaz,mint a ByTheWay:néhány szépfiú,akikre a kislányok nyomkodják az sms-eket.Horányi Júliának jó hangja van,de szerintem ez az ártatlan lélek image már sok.Szabó Ricsi tetszett,jó a hangja és még szimpatikus is.A fiúk közül eddig Benji nyerte el leginkább a tetszésemet (és nem azért,mert cuki).Van stílusa,a hangja is jó.Egyenlőre tetszik,amit csinál,aztán majd meglátjuk.Remélem nem lapsodik el.Tóth Andival kapcsolatban nekem tetszik,amit csinál.Nem mondom,hogy a verseny legjobbja,de nekem egyenlőre tetszik.Nagy Ricsi a Belehalokkal meglepett,de valahogy akkorsem szimpatikus a srác.
Szerintem Jenifernek kellenett volna mennie.Amíg ő ki nem esik,addig számomra minden döntés igazságtalan.
Az adásban a legrosszabb produkció pedig a "sztárfellépőjé" volt
Idézet (Sarah96 @ 2014.10.19. 13:02)
Danics Dóra előadásáról csak annyit, hogy ismét felmerült bennem a kérdés, hogy hogy a fenébe lehettek ilyen süketek azok az emberek, akik őt juttatták ki tavalyi győztesnek.
Gigalike
2014. október 19. 14:23
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Énekesnő annyi van, mint égen a csillag. Nem kell több. Viszont Gabinak igaza van, ezek a fiúk, teljesen jók lettek volna egy - egy falunapra, falusi fesztiválokra. Nagyon remélem, hogy valakinek megesik rajtuk a szíve, és felkarolja őket, hogy aztán meghívják őket szerte az országban falunapokra, esetleg nagyobb rendezvéynekre is. Kár értük, szerintem kiváló zenészek.
Nekem a kedvenceim Nagy Ricsi és a Spoon. A három Ricsi közül ő az aki legjobban megfogott, a fiúk közül még Benji, hihetetlen a hangja. A Spoon pedig nem egy tipikus fiúbanda, nekem senkise hasonlítgassa őket a ByTheWay / OneDirectionhoz, ők egy négytagú zenekar.
Nekem a kedvenceim Nagy Ricsi és a Spoon. A három Ricsi közül ő az aki legjobban megfogott, a fiúk közül még Benji, hihetetlen a hangja. A Spoon pedig nem egy tipikus fiúbanda, nekem senkise hasonlítgassa őket a ByTheWay / OneDirectionhoz, ők egy négytagú zenekar.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.