Starity

Megvan az X-faktor első kiesője

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 19. 11:38 #21
nikiiii2
nikiiii2
visszatérő vendég

Státusz"Normalness leads to sadness" - Phil Lester
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 1
Azonosító: 234521
Kár, hogy kiesett a Pálinka Republic... ők jobbak voltak mint
a Bella...
2014. október 19. 11:46 #22
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Csatolások: 0
Azonosító: 209583
Amit ez a Tóth GAbi leművelt az egyszerüen borzasztó.Ez a nő egyre irritálób,gyerekesebb és borzasztób.Amit lemüvelt az elképesztő én már nem biírtam nézni inkább elkapcsoltam annyia irritált fúúúú.Am szerettem a pálinka republicot de Bellát jobban szeretem.
2014. október 19. 11:47 #23
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Am egyáltalán nem örülök hogy Benjit jutatták tovább de jobb volt mint az a nyálas szarzsák Roswood
2014. október 19. 11:50 #24
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Amúy a That Sudrasnak szurkolok mert sookkal jobbak mint ez a nyálas elkényesztettett pénzes ficsúr band a ez a spoon vagy mi a szar TS azért jobb mert nem a kinézettel vagy a helyeségükkel akarnak nyerni hanem a zenei tehetségükkel szal hajrá!!!!!!!
2014. október 19. 11:51 #25
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Jenifer meg egy bképzelt p.csa
2014. október 19. 12:09 #26
- törölt felhasználó -    
Bella jobb volt a párbajnál úgy hogy jogos volt hogy a Pálinka Republic eset ki!
2014. október 19. 12:13 #27
dzsyna95
dzsyna95
új tag

StátuszA derű,az élők halhatatlansága
Hozzászólás: 33
Azonosító: 158640
Én még mindig Gwent sajnálom, hogy nem jutott be, ő volt az egyetlen kedvencem. Benji is jó, de Gwent valamiért jobban megkedveltem. Ja, és a Pálinka Republik most tényleg nem volt túl jó a többi előadásukhoz képest.
2014. október 19. 12:23 #28
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Pont Jenifert, Izabellát meg a Pálinka Republicot (édesistenemezanév) mondtam utolsó háromnak, és lám igazam lett.
Nézzük akkor sorban. A már említett Pálinka Republic aranyos meg minden, hangszerek, jajdejó, csak közben olyan semmilyen az egész, hogy az emberek el is felejtik menet közben őket. Izabella dettó ilyen, totál jellegtelen.
A Tha Shudras esetében nem értem mért kell mindig kitérni arra, hogy jaj remélik nem a külső alapján ítélik meg őket, mikor nyilvánvaló, hogy az embereknek bejön, amit csinálnak.
Jenifer szintúgy semmilyen, ráadásul marhára irritáló, hogy folyton a szépségével jönnek, meg hogy ő a legszebb nő az X-Faktor történetében (őőő, nem). Megcsinált, maníros, a magyarázat meg ott van a bejátszásban erre. Tovább nem is firtatom a dolgot.
Zsófi egészegyszerűen nem szimpatikus nekem, nálam dettó ilyen jó hang, nincs lélek párosítás. Ráadásul eszméletlen szarul öltöztették fel.
Borbély Ricsi szintúgy semmilyen, jól néz ki (már akinek), de úgy egészében inkább irritáló.
Jonathan unalmas, bár a dalválasztása tetszett.
Spoon, a cukifiúkák, pontosan ennyire is emlékszem az előadásukból.
Juli... na ettől a nőtől ki tudnék futni a világból. Annyira mű ez a bájolgása, meg ez a megcsinált hippistílus, hogy valami borzalom.
Szabó Ricsi szintúgy nem fogott meg. Benji jó, de szvsz semmi különleges nincs a hangszínében, olyan átlagos. Mégis van benne valami, ami megfogott, bár lehet, hogy ez nem lesz elég a következő hetekben.
Tóth Andival kapcsolatban eléggé vegyesek az érzéseim. Nem tetszett, hogy kihangsúlyozták, hogy mennyire jódolog otthagyni az iskolát, mert így egy buta libának tűnik. A hangját se szeretem, mert rájátszva énekel, túlkombinálja. Viszont a dalválasztása jó volt. Csak a masnit nem értettem. Remélem nem csinálnak belőle minidívát, és nem lesz egy beképzelt liba. Kár lenne érte.
Nagy Ricsi meg... bevallom, először fel se ismertem a számot. Lehet, hogy nem ő találta ki ezt a változatot, de akkor is jó volt. Szeretem azt a hangszínt, ami neki van.
Sajnálom a Pálinka Republicot, én inkább szórtam volna ki a Jenifert helyettük.
2014. október 19. 12:51 #29
kovacsviki999
kovacsviki999
visszatérő vendég
Hozzászólás: 215
Azonosító: 184269
Benji, Nagy Ricsi és Jennifer a legjbbak smileeee.gif
2014. október 19. 12:57 #30
Fufubaba97
Fufubaba97
visszatérő vendég

StátuszSomebody to die for..(8)♥
Hozzászólás: 416
Csatolások: 5
Azonosító: 137847
Eleve annak a 15 éves kis Andinak kéne kiesnie. Még iskolában a helye. És még örül is hogy hiányozhat..Szánalmas volt a bemutatkozó videója:)
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2014. október 19. 13:02 #31
Sarah96
Sarah96

StátuszCélozz magasra és üss övön alul.
Hozzászólás: 937
Azonosító: 189178
Végig néztem ezt a roppant unalmas és számomra egyhangú élő adást. Itt-ott felkaptam a fejem, hogy talán majd most valami nem megjátszott mű előadást fogok hallani, de erre egészen Nagy Ricsiig kellett várnom. Egyértelműen ő volt az, aki letett valami színvonalasat az asztalra. De Juli meg Jennifer... olyan semmilyenek, csak megjátszottak, hogy az már fáj. Na és a Danics Dóra előadásáról csak annyit, hogy ismét felmerült bennem a kérdés, hogy hogy a fenébe lehettek ilyen süketek azok az emberek, akik őt juttatták ki tavalyi győztesnek.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, lady_girl, diamondflower
2014. október 19. 13:12 #32
- törölt felhasználó -    
Sajnálom őket
2014. október 19. 13:32 #33
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Gondoltam h a bandak nem viszik sokra.
2014. október 19. 13:39 #34
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Egyáltalán nem értek egyet a mentorok döntésével. Ez a csaj egyáltalán nem jó, tök egyhangú. Remélem a következő ő lesz aki haza megy.
2014. október 19. 13:45 #35
Becca26
Becca26
visszatérő vendég

StátuszMost mutasd meg, mit tudsz!
Hozzászólás: 393
Csatolások: 1
Azonosító: 209447
Szegénykék, nagy kedvenceim voltak sad.gif
2014. október 19. 13:51 #36
diamondflower
diamondflower
visszatérő vendég
Hozzászólás: 102
Azonosító: 195288
Én személy szerint örülök,hogy Benji lett a 13.Nem mondom,hogy a rajongója vagyok,de akár a Fiúk,akár a Tiszta lap felhozatalát nézzük,ő az,aki valamennyire meg tudott fogni.Gwennek valóban jó hangja van,de ő még lelkileg nem állt erre készen,még erődödnie kell,kell még neki 1-2 év.

A Pálinka Republik nekem különösebben nem jött be,de szerintem volt náluk rosszabb is. Izabella teljesen jellegtelen.A The Shudrast egyre jobban kedvelem,az egyik legjobbak az idei mezőnyben.Kállai-Kiss Zsófi= törtetsés,"én vagyok mindenség",felmagasztaltság,semmi érzelem,természetesség (pont mint a Danics barátnője,de Zsófinak legalább van hangja).Borbély Ricsi elképesztő módon irritál (nagyjából ugyanaz,mint Jenifer,csak fiúba).Jonathannak jó hangja van,de semmi extra,nekem unalmas.Ilyés Jenifer ugyanaz,mint Danics meg Muri (ezzel mindent álrultam):antipatikus,affektálós,egy őszinte gesztusa nincs és semmi szerethető nincs benne.A hangja sem egy nagy valami,tucat.A Spoon ugyanaz,mint a ByTheWay:néhány szépfiú,akikre a kislányok nyomkodják az sms-eket.Horányi Júliának jó hangja van,de szerintem ez az ártatlan lélek image már sok.Szabó Ricsi tetszett,jó a hangja és még szimpatikus is.A fiúk közül eddig Benji nyerte el leginkább a tetszésemet (és nem azért,mert cuki).Van stílusa,a hangja is jó.Egyenlőre tetszik,amit csinál,aztán majd meglátjuk.Remélem nem lapsodik el.Tóth Andival kapcsolatban nekem tetszik,amit csinál.Nem mondom,hogy a verseny legjobbja,de nekem egyenlőre tetszik.Nagy Ricsi a Belehalokkal meglepett,de valahogy akkorsem szimpatikus a srác.

Szerintem Jenifernek kellenett volna mennie.Amíg ő ki nem esik,addig számomra minden döntés igazságtalan.

Az adásban a legrosszabb produkció pedig a "sztárfellépőjé" volt tongue.gif
Idézet (Sarah96 @ 2014.10.19. 13:02)
Danics Dóra előadásáról csak annyit, hogy ismét felmerült bennem a kérdés, hogy hogy a fenébe lehettek ilyen süketek azok az emberek, akik őt juttatták ki tavalyi győztesnek.

Gigalike meghajolo.gif
2014. október 19. 13:53 #37
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
pálinka republik...hát ez jó
2014. október 19. 14:07 #38
itsMiley
itsMiley
visszatérő vendég

Státusz---
Hozzászólás: 116
Azonosító: 234107
Szerintem nem annyira erős az a mezőny..
2014. október 19. 14:17 #39
niki28
niki28
visszatérő vendég
Hozzászólás: 198
Azonosító: 208861
sajnlom hogy kiestek..:/
2014. október 19. 14:23 #40
Clariity
Clariity
visszatérő vendég

Státuszfake it 'til you make it
Hozzászólás: 345
Csatolások: 5
Azonosító: 213009
Énekesnő annyi van, mint égen a csillag. Nem kell több. Viszont Gabinak igaza van, ezek a fiúk, teljesen jók lettek volna egy - egy falunapra, falusi fesztiválokra. Nagyon remélem, hogy valakinek megesik rajtuk a szíve, és felkarolja őket, hogy aztán meghívják őket szerte az országban falunapokra, esetleg nagyobb rendezvéynekre is. Kár értük, szerintem kiváló zenészek.

Nekem a kedvenceim Nagy Ricsi és a Spoon. A három Ricsi közül ő az aki legjobban megfogott, a fiúk közül még Benji, hihetetlen a hangja. A Spoon pedig nem egy tipikus fiúbanda, nekem senkise hasonlítgassa őket a ByTheWay / OneDirectionhoz, ők egy négytagú zenekar.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok