A cikksorozat ezen részében a tizenegyszeres Grammy-díjas R&B/soulénekesnő, Alicia Keys 5 legsikeresebb videoklipjét mutatjuk be nektek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Alicia Keys
2014. október 18. 23:13
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
No One és az If i Aint Got You a legjobb ❤❤
2014. október 19. 02:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ó, végre egy olyan videoklipes cikk, amibe legalább bele tudok kötni, mert van róla véleményem
Örülök Aliciának, köszi a cikket. "Belekötni" is csak szubjektív, véleményes formában tudok (meg hogy jobban érdekel a tegnapra jósolt idő, mint a Youtube nézettség, de kizártnak tartom, hogy az Empire State of Mind nem a legnépszerűbb
Jó, tudom, hogy Jay-Z dal, de akkor is). Szóval a legsikeresebbek lehet, hogy ezek youtubeilag, de ez tök igazságtalan
A két vitathatatlanul (jó, szerintem...de szerintem nem vitatható
) legjobb klipje a Superwoman (mondanivalóban és esztétikailag) és a You Don't Know My Name (a csajok tudják miért...aki nem, az számomra nem létezik
).
Az Un-thinkable nem rossz klip, (mondjuk most röhögőgörcsöt kaptam azon, hogy CMM játszik benne, mert teljesen elfelejtettem, nagyon régen hallgattam/néztem ezt a dalt/klipet és valahogy olyan röhejes volt) meg az If I Ain't Got You sem, a cikkből ezek a legjobbak, de a másik három szerintem tök jelentéktelen.
A Girl On Fire klipet a saját stílusában a Fire We Make hatszor lekörözi, a Fallin' és a No One meg úgy ahogy van nulla (mármint csak a klipek, nyilván).
Meg még ott van egy Like You'll Never See Me Again, ami szintén jobb az összes klipben említettnél, gondolkodás nélkül.
A két vitathatatlanul (jó, szerintem...de szerintem nem vitatható
Az Un-thinkable nem rossz klip, (mondjuk most röhögőgörcsöt kaptam azon, hogy CMM játszik benne, mert teljesen elfelejtettem, nagyon régen hallgattam/néztem ezt a dalt/klipet és valahogy olyan röhejes volt) meg az If I Ain't Got You sem, a cikkből ezek a legjobbak, de a másik három szerintem tök jelentéktelen.
A Girl On Fire klipet a saját stílusában a Fire We Make hatszor lekörözi, a Fallin' és a No One meg úgy ahogy van nulla (mármint csak a klipek, nyilván).
Meg még ott van egy Like You'll Never See Me Again, ami szintén jobb az összes klipben említettnél, gondolkodás nélkül.
2014. október 19. 07:57
Ez is csak azt mutatja,mennyire tehetséges ez a nő. A személyes a kedvencem,Girl on fire. De Alicia Keys tényleg csodálatos hangal rendelkezik,és örülök , hogy nem csak én gondolom így. A sikereit elnézve én remélem,hogy még a jövőben is termékeny éneksnő lesz
2014. október 19. 10:51
|
|
Kansasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 234515 offline
|
Én sosem hallgattam önszántamból, vagy a rádióban hallottam a dalait, vagy pedig ismerőstől. Semmi kivetnivalót nem találok benne, de egyszerűen nem tartom elég kivételesnek. A dalai számomra semmitmondóak.
2014. október 19. 16:12
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
Falling ♥ No one ♥ Girl on fire ♥If I ain't got you..az nagyon ♥
2014. október 19. 16:36
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az R&B műfajából egyedül Aaliyah és az Ő zenéjét értékelem... A legutóbbi lemezét viszont nem tudom hová tenni. Elmozdult egy kicsit tucat felé. A Girl On Fire itt kicsit gyenge láncszem szerintem, de a klipje az nagyon jó lett. Maga a dal viszont az utóbbi évek EGYIK legidegesítőbbje számomra. Akik csak a Girl On Fire-t ismerik Aliciától azoknak javaslom, hogy tájékozódjanak a hölgy korábbi munkásságáról is...
2014. október 19. 19:27
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nem szeretem a zenéit, van egy-kettő ami elmegy. De ízlések és pofonok
2014. október 20. 09:18
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Csodálatos hangú énekesnő óriási tehetség bár a klipjei többsége nálam sem nyerte el a tetszését.
No one,Girl On Fire, klip tetszik de viszont a Fallin,If I Ain't Got You nem nyerte el a tetszésemet!!
De akkor is remek énekesnőnek tartom az énekesnőt mert szuper hang!!!
No one,Girl On Fire, klip tetszik de viszont a Fallin,If I Ain't Got You nem nyerte el a tetszésemet!!
De akkor is remek énekesnőnek tartom az énekesnőt mert szuper hang!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: