Lady Gaga több milliárdos luxusvillát vásárolt - képek
2014. október 19. 15:59
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Hűűűűűűű!Wow!Ez kell nekem!!!
2014. október 19. 16:49
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Szép ház, de nem értem, hogy minek ekkora? Még ha él is vele valaki, ez akkor is pazarlás. Inkább venne egy szép, sokkal kisebb luxus házat ami olcsóbb. Mert lehet, hogy sztár, de a pénz is egyszer elfogy, plusz nem énekelhet élete végéig.
2014. október 19. 17:05
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nem is olyan rossz...
És beköltözteti majd ide fél Afrikát?
2014. október 19. 17:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
aki megteheti:D
gyönyörű
gyönyörű
2014. október 19. 17:58
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Hát, aki megengedheti magának... De egyet nem étrek: Aki híres, sokat utazik, turnézik, ide-oda kell mennie, az minek vesz ekkora hatalmas házat - villát, bocsi - mikor így alig lesz ideje, amit benne tölthet? Bár ki ne akarna ilyen házikót, szerintem praktikusság, és logika szempontjából is meg lehet vizsgálni.
2014. október 19. 18:05
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Csak nekem logikátlan, hogy miért van 21 fürdő, ha csak öt háló?
Mivel nem vagyok Gaga rajongó, nem tudom, de ez a nő lovagol egyáltalán? Mert ha nem, akkor a lovarda is felesleges... De nem szólok bele, arra költ amire akar, még akkor is, ha támogathatná a szegényebbeket, de a pénzzel még akkor is óvatosan kell ánni, ha sok van. Egyszer el fog fogyni, ugyanis - bár Gaga jól tartja magát - nem énekelhet a végteleségig. Talán csak én kombinálok túl, és térképezem fel túl részletezve a lehetőségeket, az élet útjait (amiből sok van), de mi történne, ha olyan baleset érné, ami véget vet a karrierjének? Akkor nincs több zsé éneklésért. Nem azért, nem akarom, hogy ez törénjen, de azért én belegondolok ilyenbe is. Ez olyan, mint mikor egy sportszerető ember a sportra fekteti az életét, arra építi a karrierét, nem gondolva rá, hogy annak egy rossz mozdulat véget vethet.
2014. október 19. 18:20
@AvrilSmile csak 12(!!!) fürdő van
WOW*-* nekem nagyon tetszik a ház..csinálhatna olyan mint Taylor,hogy fanokat hív a házba...
WOW*-* nekem nagyon tetszik a ház..csinálhatna olyan mint Taylor,hogy fanokat hív a házba...
2014. október 19. 18:31
|
|
Dolly2004visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227615 offline
|
Persze mindig csak az idióták lesznek a gazdagok, és ennyi erővel pedig mondhatnánk azt is, az idióták kapnak villát.És ők még csak nem is gondolnak arra, hogy a temérdek pénzükkel amivel nem tudnak mit kezdeni,ne luxusvillákat vásároljanak, hanem azokat támogassák, akik luxusvilla helyett húszan nyomorognak egy fűtetlen, omladozó épületben...
2014. október 19. 19:15
|
|
AvrilSmile |
|
Hupsz.
Igen, 12 akartam írni.
2014. október 19. 19:25
Ez aztán nem semmi!! Ez ikken!
(igen ikken írtam ez az én kis szövegem a sok közül.)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: