A Grammy-díjas énekesnő turnéjának egyik állomásán mesélt vadonatúj, Los Angelestől nem messze található luxusotthonáról, melyet nemrégiben vásárolt meg csaknem negyedszáz millió dollárért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga több milliárdos luxusvillát vásárolt - képek
2014. október 18. 22:45
Minek neki 12 fürdő?
De amúgy ez a villa egyszerűen csodálatos, már külsőleg nézve is elállt a szavam szóval csak annyit tudnék hozzáfűzni hogy jó neki, bár én is megtehetném. Mellesleg a konyha szerintem a leggyönyörűbb, de a terasz is tetszik.
De amúgy ez a villa egyszerűen csodálatos, már külsőleg nézve is elállt a szavam szóval csak annyit tudnék hozzáfűzni hogy jó neki, bár én is megtehetném. Mellesleg a konyha szerintem a leggyönyörűbb, de a terasz is tetszik.
2014. október 18. 22:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hát egy gyönyörű. Én is laknék benne szívesen
2014. október 18. 22:51
Na most jövök én, és ellentmondok minden pozitív véleménynek, ami erről a házról íródott.
Személy szerint sokkal jobban szeretem, ha egy ház otthonos. Miért kell ilyen b*szott nagynak lennie? Ebben semmi személyes nincs. Ez nem egy otthon, hanem csak egy ház.
Személy szerint sokkal jobban szeretem, ha egy ház otthonos. Miért kell ilyen b*szott nagynak lennie? Ebben semmi személyes nincs. Ez nem egy otthon, hanem csak egy ház.
2014. október 18. 23:00
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Hát én ellaknék benne
2014. október 18. 23:01
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szép nagy ház, igaz én nekem nem kéne ekkora, de, ha Gagának tetszik akkor...
2014. október 19. 00:04
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Öcsém egyedül lakna benne ! Vagy max a párjával minek neki ekkora ház ? Ha az összes rajongóját is meghívná akkor is lenne egy csomó hely .
2014. október 19. 07:25
Szép ház de nem értettem sosem,hogy a sztároknak minek ilyen nagy ház
2014. október 19. 07:41
egy bowling pályát én is elfogadnék
viszont Gaga egyedül él, vagy nem? mert neki szerintem túl nagy ez a hát, inkább az ilyen 3-4 gyerekes családoknak kellene
2014. október 19. 08:00
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
nem rossz nem akar nekem is egy ilyat venni?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: