Adam Lambert még keresi a szerelmet
2014. október 18. 11:21
Hihetetlenül imádom őt,nagyon tiszteletre méltó tőle,hogy felmerte vállalni,hogy saját neméhez vonzódik!!És nagyon irigy vagyok a rajongóra,akik már találkoztak vele:(<3
2014. október 18. 12:38
Idézet (Gaálbogi @ 2014.10.18. 10:24)
Nem igazán rajongok a melegekért Adam Lambertet pedig kifejezetten utálom (és nem azért mert meleg) szal leszarom
Senki sem mondta, hogy szeretned kell a melegeket... És ha már úgyis [idézlek] "lesz*rod", akkor minek nézed meg a cikket és írsz kommentet?
2014. október 18. 12:51
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
ooo
szivesen elmennék én is egy koncertjére
biztos jó volt a hangulat
nah és még találkozni is vele
uh! ... nah azt is szivesen bevállalnám
nah és még találkozni is vele
2014. október 18. 13:26
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Miért kell elítélni valakit azért, mert a saját neméhez vonzódik? Neil Patrick Harris is meleg, mégsem váltak el tőle a rajongói... istenem. ;'33
Adam-re térve: egy remek ember, fantasztikus hanggal, őszinteséggel és rengeteg szeretettel megáldva. Kívánom neki, hogy megtalálja az igazit, és, hogy a karrierje ugyanígy íveljen! [ [ sok elmúló tinisztárocska példát vehetne róla... ] ]
Adam-re térve: egy remek ember, fantasztikus hanggal, őszinteséggel és rengeteg szeretettel megáldva. Kívánom neki, hogy megtalálja az igazit, és, hogy a karrierje ugyanígy íveljen! [ [ sok elmúló tinisztárocska példát vehetne róla... ] ]
2014. október 18. 15:29
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Az én álláspontos szerint, jobb ha valaki tényleg meleg, mintha nem az, de úgy viselkedik, úgy néz ki, egyáltalán: olyan. Engem sose tudott zavarni, hogy Adam a saját neméhez vonzódik, szerelem volt első hallásra (If I Had You, vagy Mad World, nem is emlékszem pontosan), és sosem akadtam fenn a magánéleti dolgain, mert egy, nem tartozik rám, kettő, hülyeség is lenne ez alaőján ítélni meg. Éljen soká Adam!
2014. október 18. 17:43
Nem tudom miért vannak egyesek kiakakadva csak mert meleg.Ne legyünk már ennyire gyerekesek. Mintha probléma lenne az,hogy valaki heteró,de most komolyan. Szerintem Adam,szinte már így tökéletes és nem utolsó sorban így teljesen önmaga, és mindenki megérdemli,hogy önmaga lehessen.
2014. október 18. 17:48
Idézet (Gaálbogi @ 2014.10.18. 15:29)
RockMe nem a melegeket ítélem el hanem Adamot nem bírom mert olyan kamu az egész srác
Kamu? Ne haragudj, most jót nevettem.
2014. október 18. 19:51
|
|
GlamQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 610 Azonosító: 204053 offline
|
Annyira büszke vagyok rá, hogy részt vesz az ilyen projektekben és támogatja a rajongóit.
Csodásan adta elő a dalokat, nagyon édes volt.
Viszont olvasgattam itt egy-két megjegyzést, és néhány emberre igencsak ráférne egy kis eligazítás.
Értem én, hogy nem szerethet mindenki mindenkit.
Azt is megértem, hogy sokaknak nincs mit kezdeniük magukkal, tehát unalmukban az interneten nézelődnek.
Azt is fel tudom fogni, hogy nem érdekel egyeseket, hogy bizonyos világsztárokkal mi történik.
Éppen ezért:
1. Ha nem kedvelsz valakit, ne mászkálj a profiljára, oldalaira, cikkeire csak azért, hogy obszcén, sértő megjegyzéseket hagyj. Senki sem kéri tőled, hogy szeresd az illetőt, mert a szimpátia nem megvásárolható vagy kikövetelhető dolog. Viszont tiszteld már meg az előadót, a rajongóit, vagy általában bármelyik közembert azzal, hogy nem járkálsz vissza hozzá elmondani, hogy te nem szereted. Senkit sem érdekel, zavaró és csak te leszel tőle szánalmasabb.
2. Ha ennyire időmilliomos vagy, keress valami jobb hobbit. Például ahogy elnézem, egy-két kommenthuszárra ráférne egy illemtankönyv és egy helyesírási szótár fellapozása. Ne alázd meg magad még jobban azzal, hogy a tudatlanságodat villogtatod.
3. Ha nem érdekel, akkor minek vagy itt? Starity - Sztárok. Tőled. Neked. Ez az oldal neve és szlogenje. Olvass azokról, akikre kíváncsi vagy, és ignoráld azokat, akik nem a kedvenceid. A normális emberek ezt teszik.
Viszont olvasgattam itt egy-két megjegyzést, és néhány emberre igencsak ráférne egy kis eligazítás.
Azt is megértem, hogy sokaknak nincs mit kezdeniük magukkal, tehát unalmukban az interneten nézelődnek.
Azt is fel tudom fogni, hogy nem érdekel egyeseket, hogy bizonyos világsztárokkal mi történik.
Éppen ezért:
1. Ha nem kedvelsz valakit, ne mászkálj a profiljára, oldalaira, cikkeire csak azért, hogy obszcén, sértő megjegyzéseket hagyj. Senki sem kéri tőled, hogy szeresd az illetőt, mert a szimpátia nem megvásárolható vagy kikövetelhető dolog. Viszont tiszteld már meg az előadót, a rajongóit, vagy általában bármelyik közembert azzal, hogy nem járkálsz vissza hozzá elmondani, hogy te nem szereted. Senkit sem érdekel, zavaró és csak te leszel tőle szánalmasabb.
2. Ha ennyire időmilliomos vagy, keress valami jobb hobbit. Például ahogy elnézem, egy-két kommenthuszárra ráférne egy illemtankönyv és egy helyesírási szótár fellapozása. Ne alázd meg magad még jobban azzal, hogy a tudatlanságodat villogtatod.
3. Ha nem érdekel, akkor minek vagy itt? Starity - Sztárok. Tőled. Neked. Ez az oldal neve és szlogenje. Olvass azokról, akikre kíváncsi vagy, és ignoráld azokat, akik nem a kedvenceid. A normális emberek ezt teszik.
2014. október 18. 20:24
|
|
I love you13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 210355 offline
|
Csodállak Adam!!!
Felnézek rád!!!
Felnézek rád!!!
2014. október 18. 20:31
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (GlamQueen @ 2014.10.18. 19:51)
Annyira büszke vagyok rá, hogy részt vesz az ilyen projektekben és támogatja a rajongóit.
Csodásan adta elő a dalokat, nagyon édes volt.
Éppen ezért:

Éppen ezért:

Osztom!
2014. október 18. 21:15
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
nagyon bírom ezt a csávót!:3
2014. október 19. 10:57
|
|
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 415 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline
|
Ettől szeretem ennyire<3
Nyíltan vállalja magát,aki nem fogadja el,annak kaktuszt a seggébe MOST ^^
Imádlak Adam :3 <3
Nyíltan vállalja magát,aki nem fogadja el,annak kaktuszt a seggébe MOST ^^
Imádlak Adam :3 <3
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.