Adam Lambert mindig kiállt az egyenlőség mellett, mint vezető LMBT személyiség, és most privát koncerttel népszerűsítette a szeretetet és a békét rajongói és újságírók előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert még keresi a szerelmet
2014. október 17. 20:54
Cicusmicus8,gratulálok a válaszodhoz. -.-"
A cikkhez hozzászólva: értékelem,hogy Adam felmeri vállalni a melegségét és remélem,hogy meg fogja találni az igazit.
Nem értem az embereket,miért kell rasszistának lenni? Most az mindegy,hogy melegségről vagy származásról van szó.Csak azért tartjuk a női-férfi kapcsolatokat normálisnak,mert az életben mindig is így volt,a kezdetektől fogva,de ettől még mindenki ember,a származásától,kinézetétől,szexualitásától függetlenül.
A cikkhez hozzászólva: értékelem,hogy Adam felmeri vállalni a melegségét és remélem,hogy meg fogja találni az igazit.
Nem értem az embereket,miért kell rasszistának lenni? Most az mindegy,hogy melegségről vagy származásról van szó.Csak azért tartjuk a női-férfi kapcsolatokat normálisnak,mert az életben mindig is így volt,a kezdetektől fogva,de ettől még mindenki ember,a származásától,kinézetétől,szexualitásától függetlenül.
2014. október 17. 20:55
Idézet
csodálatra méltó ember
büszkék lehetünk rá hogy felvállalja magát 
Egyetértek teljes mértékben.
2014. október 17. 20:59
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Adam egy csodálatos énekes, és egy csodálatos ember is! ♥ Bár több hozzá hasonló híresség lenne!
2014. október 17. 21:02
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Teljesen igaza van!
2014. október 17. 21:03
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
én nem sokat tudom adamről, de szerintem jó hangja van...
2014. október 17. 21:10
Teljesen egyetértek vele. Kár, hogy sok híresség felszínes - ő viszont őszinte, és ezt értékelni kell. Szomorú, hogy sokan elítélnek valakit a hovatartozása, bőrszíne vagy származása miatt. Pedig Adam egy csodálatos ember. ♥
2014. október 17. 21:23
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon szeretem Adamet, egy nagyon rendes ember, nem értem, hogy miért ítélik el csak azért, mert meleg.
2014. október 17. 22:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Nekochan01 @ 2014.10.17. 20:54)
Cicusmicus8,gratulálok a válaszodhoz. -.-"
A rasszizmusnak köze nincs ehhez.
A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
Én most is csak azt tudom felvetni, főleg hogy Freddie van emlegetve, hogy ő a hálószoba titkai kiteregetése nélkül és a témán való lovaglás nélkül tudott az lenni aki. Jelenkor énekesei, színészei miért nem tudnak így tenni? Tegyék a dolgukat énekeljenek, színészkedjenek, zenéljenek, a többit tartásk meg maguknak vagy annak akit érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. október 17. 22:33
|
|
Banánturmiiixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 207131 offline
|
_ToTo_ ezt a meleg celebekre érted vagy csak úgy általában?
2014. október 17. 23:21
Szeretem Adamben hogy róla nem azért vannak itt cikkek mert rosszat tett. Mindig kedves és rendkívül barátságos és nem úgy próbál híres maradni, hogy a magánéletének minden részletét megosztja a világgal.
2014. október 18. 06:22
Nagyon sokan elítélik a másikat emiatt.Pedig nem szabadna.Mert Adam is egy csodálatos ember és még sokan mások.
2014. október 18. 09:13
IMÁDOM!
nagyon jószívű, kedves ember, nem lehet rá rosszat mondani!
És gyönyörű hangja van!
nagyon jószívű, kedves ember, nem lehet rá rosszat mondani!
És gyönyörű hangja van!
2014. október 18. 10:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Adam csodálatos ember, jószívű és kedves
Irigylem a rajongókat, akik találkozhattak vele
Elég kínos, hogy valaki nem érti, hogy a melegség nem 'betegség' -.
Elég kínos, hogy valaki nem érti, hogy a melegség nem 'betegség' -.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.