10 meglepő sztárbarátság
2014. október 17. 16:16
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Mindig meglepetést okoznak.
2014. október 17. 16:54
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Azta! Nagyon sokon meglepődtem, mint pl Johnny-Marilyn
Adele-Jennifer , Adam-Anna.. De örülök, hogy sok sztár-barátság van
Ez nagyon OFF lesz, de :Justinbieber13 kommentje nagyon gusztustalan! Aki valójában nem is ő, mert feltörték a profilját és egy elmebeteg írkál róla! -.- Nem kellene ezeket letiltani???
Adele-Jennifer , Adam-Anna.. De örülök, hogy sok sztár-barátság van
Ez nagyon OFF lesz, de :Justinbieber13 kommentje nagyon gusztustalan! Aki valójában nem is ő, mert feltörték a profilját és egy elmebeteg írkál róla! -.- Nem kellene ezeket letiltani???
2014. október 17. 17:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Dina012 @ 2014.10.17. 15:13)
Jót nevettem ezen a "Hollywoodban nincsenek barátságok, csak ismeretségek, amik annak vannak feltüntetve. De nem több egyik sem egy kis se..nyalástól. "
Mintha ők nem emberek lennének. Oké, hogy híresek, oké, hogy világsztárok, és más a munkájuk, de istenem, ők is húsból és vérből vannak, szerintetek ő nekik nincsenek barátaik? Ha nem is ezek közül a felsoroltak közül (bár némelyik az biztosan igaz, pl Adamék és Johnnyék meg még Jenniferékét tudom elképzelni nagyon) , de azt hiszitek az egész életük erről szól? Csak reklámfogáson? Nem állítom, hogy nincsen ilyen, Mert BIZTOS, hogy van. És lehet, hogy pont ezek közül is akad. De ne gondoljátok már, hogy ezek az emberek Hollywoodban nem ápolhatnak , ha igazi barátságot nem is, de normális barátságot. Találkoznak egymással állandóan a nagy rendezvényeken, és biztosan akad, akik imádják egymás munkásságát, már csak ezért is jól kijönnek. Tudom, hogy nagyon jól hangzik ez a "csak reklámfogás és seggnyalás" című dolog, de ne gondoljátok már, hogy ők nem lehetnek jóban és nem lehetnek barátok reklámfogás nélkül. Mindegyik hasonló dolgokon megy keresztül, ezáltal biztosan ráakadnak arra a személyre, aki ezt megérti és ki lehet vele beszélni.
Szóval hangsúlyzom még egyszer, nem azt állítom, hogy nincsenek reklámfogásos barátságok, SŐT, tudom én is, hogy van, mert megéri nekik azért. Viszont ez, hogy azt állítjátok, hogy egy darab igazi barátságon alapuló kapcsolat nincs köztük, ezt én cáfolnám. Hisz ők is emberek. Nem kell már rögtön általánosítani, csak mert van ilyen. #myopinion
Mintha ők nem emberek lennének. Oké, hogy híresek, oké, hogy világsztárok, és más a munkájuk, de istenem, ők is húsból és vérből vannak, szerintetek ő nekik nincsenek barátaik? Ha nem is ezek közül a felsoroltak közül (bár némelyik az biztosan igaz, pl Adamék és Johnnyék meg még Jenniferékét tudom elképzelni nagyon) , de azt hiszitek az egész életük erről szól? Csak reklámfogáson? Nem állítom, hogy nincsen ilyen, Mert BIZTOS, hogy van. És lehet, hogy pont ezek közül is akad. De ne gondoljátok már, hogy ezek az emberek Hollywoodban nem ápolhatnak , ha igazi barátságot nem is, de normális barátságot. Találkoznak egymással állandóan a nagy rendezvényeken, és biztosan akad, akik imádják egymás munkásságát, már csak ezért is jól kijönnek. Tudom, hogy nagyon jól hangzik ez a "csak reklámfogás és seggnyalás" című dolog, de ne gondoljátok már, hogy ők nem lehetnek jóban és nem lehetnek barátok reklámfogás nélkül. Mindegyik hasonló dolgokon megy keresztül, ezáltal biztosan ráakadnak arra a személyre, aki ezt megérti és ki lehet vele beszélni.
Szóval hangsúlyzom még egyszer, nem azt állítom, hogy nincsenek reklámfogásos barátságok, SŐT, tudom én is, hogy van, mert megéri nekik azért. Viszont ez, hogy azt állítjátok, hogy egy darab igazi barátságon alapuló kapcsolat nincs köztük, ezt én cáfolnám. Hisz ők is emberek. Nem kell már rögtön általánosítani, csak mert van ilyen. #myopinion
Nyilván van ellenkező példa is, de szerintem egy igazi jóbarát, mindig 'kéznél' van és nekem itt hézagos a történet. Ezek az emberek annyit utaznak, hogy sokszor maguk sem tudják milyen városban ébrednek fel. De vegyük csak Snoopot meg Beckhamet. Még csak nem is egy kontinensen élnek. Kötve hiszem, hogy vasárnaponként összejönnek grillezni Snoop hátsó udvarában, miközben megbeszélik kivel mi történt a héten ... Valószínűleg aki ezt nem látja be, nem veszi észre, annak más fogalma van a barátságról, haverságról és ismerettségekről, mint nekem. Nekem nem barátom az, akivel egy évben 3x találkozok, beszélek, még ha hasonloan gondolkodunk, megértjük egymást, tudjuk hogyan érhetjük el egymást szükség esetén - akkor se.
2014. október 17. 17:03
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a barátság egy sokkal erősebb köteléket jelent. 2 hasonló/eltérő fél kölcsönös tiszta érzelmeken alapuló társas viszonya, amibe nem tartozik a szex(!), amit ápolni és folyton fenn kell tartani, ahhoz, hogy működni tudjon. Éppen ezért kell nevetnem, ahogy ezek a sztárok néhány vakuvillanás erejéig kenyszeresen, kamumosollyal összeállnak és pózerkednek, pedig nem tudnak egymásról semmit sem.
Köznapi emberek szintjén is max. csak a pubertás kor végéig hiszel az önzetlen, tiszta, (nem kéz kezet mos) barátság fogalmában. A pesszimizmus oka sajnos tapasztalat.
Köznapi emberek szintjén is max. csak a pubertás kor végéig hiszel az önzetlen, tiszta, (nem kéz kezet mos) barátság fogalmában. A pesszimizmus oka sajnos tapasztalat.
2014. október 17. 17:09
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Wow vannak itt furcsácska párosok de a barátok nem mindig egyformák külsőre!!
Itt nem számít a külső sem a bőrszín ami nagyon jó dolog!!!
Az ellentétek vonzzák egymást!!
Bee-nek és Jay-z-nek a baráti társaságuk is közös nagyon cukik együtt!!!
Itt nem számít a külső sem a bőrszín ami nagyon jó dolog!!!
Az ellentétek vonzzák egymást!!
Bee-nek és Jay-z-nek a baráti társaságuk is közös nagyon cukik együtt!!!
2014. október 17. 18:28
Adele-JLaw és Anna-Adam-pároson meglepődtem, de szerintem ők tényleg barátok, és nemcsak azért, hogy reklámozzák magukat. Kim-Demi és Katy-Harry-párosok barátságát nem tudom elképzelni, egyszerűen nem megy. Előbbi biztos, hogy csak marketingfogás.
2014. október 17. 18:41
Sokról fogalmam sem volt, de van egy olyan sejtésem, hogy néhány csak marketingfogás.
2014. október 17. 19:05
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Justin Bieber13 ez undorító.
Én ezekről nem is tudtam pedig én az ilyeneket általában tudom
Én ezekről nem is tudtam pedig én az ilyeneket általában tudom
2014. október 17. 19:29
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
meglepődtem én is egyes barátságokon
de jó,ha jóban vannak
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: