Máris berendelték az American Horror Story következő évadát
2014. október 17. 21:19
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Ez remek!
2014. október 18. 01:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mattet és Neilt nagyon várom,a z új évadnak örülök, már most elkezdek tippelgetni, hogy ezúttal milyen horrorisztikus témába vágnak bele Ryanék?
ja és a 4-ik évad szuper. Az a bohóc pedig tök félelmetes.
2014. október 18. 14:25
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
áhhhh de jó *-* már a 4.évadot is nagyon vártam és most már a többi részt is alig tudom kivárni..de 5. is lesz..ez az
2014. október 18. 18:20
Olálá..♥♥
Hát ez egy nagyon jó hír,nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a témája:DD♥♥
De ha Jessica nem lesz benne,nem lesz olyan jó,az biztos:(
Hát ez egy nagyon jó hír,nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a témája:DD♥♥
De ha Jessica nem lesz benne,nem lesz olyan jó,az biztos:(
2014. október 18. 22:34
|
|
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline
|
szerintem az 5. évadnak valami állatkert lesz a témája..
D szerintetek?
már nagyon várom a 4. évad többi részét is, mindenhol azt olvasom hogy milyen durva, meg ijesztő, eddigi legsötétebb évad, de szerintem egyáltalán nem para, csak véres. én személy szerint imádom azt a bohócot, egyáltalán nem ijesztő.. csak ha leveszi azt a maszkot.. na akkor már más a helyzet..
D remélem hogy az 5.évadban Evan, Jessica, Taissa és Srah benne lesz.
2014. október 19. 22:58
|
|
ItsEsztiB94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.08. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 233025 offline
|
IGEEEN 5. ÉVAAAD!!!
Én személy szerint Taissat hiányolom az évadból, de helyette látom majd Matt Bomert egy kicsit könnyít a lelkemen.
D
Én személy szerint Taissat hiányolom az évadból, de helyette látom majd Matt Bomert egy kicsit könnyít a lelkemen.
2014. október 21. 16:44
Éljen!! Nos igen ez egy nagyra értékelhető sorozat amit nagyon szeretek rég ♥♥♥
2014. október 23. 09:15
Ez Remek!♥
Nagyon örülök neki,hogy berendelték az 5.évadot,kíváncsian várom már,hogy mi lesz a témája.Nagyon remélem,hogy Jessica benne lesz, nélküle nem lenne olyan zseniális.De azt is remélem,hogy Taissa és Emma is benne lesznek majd a 5.szezonban...Evan meg biztos benne lesz,hiszen ő az eddigi összes élvadban szerepet kapott.♥
Nagyon örülök neki,hogy berendelték az 5.évadot,kíváncsian várom már,hogy mi lesz a témája.Nagyon remélem,hogy Jessica benne lesz, nélküle nem lenne olyan zseniális.De azt is remélem,hogy Taissa és Emma is benne lesznek majd a 5.szezonban...Evan meg biztos benne lesz,hiszen ő az eddigi összes élvadban szerepet kapott.♥
2014. október 23. 14:42
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Egyik legjobb sorozat.
Hála istennek, hogy lesz ötödik évad. *-* A mostani is nagyon jó egyébként.
2014. október 27. 17:47
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
az szép:D remélem az 5. évad kicsit más lesz, például kíváncsi lennék már Jessica Lange-re egy kevésbé erős, központi karaterben..
2014. október 28. 12:02
Nem mondom kicsit f*satós lett az évad, már csak a bohóc miatt is. Még egyik karakter sem váltott ki belőlem kettős érzelmet, mert rettegek is tőle, viszont annyira imádom, hogy azt is elnézem neki, hogy a fél várost kiírtja. Nekem Twisty sztorija sokkal érdekesebb, mint a többieké, szóval sokszor unom magamat, mert az én gyilkos bohócomat nem mutatják.
Matt és Neil miatt pedig még jobban várom a részeket(mondjuk nem jobban, mint Twisty miatt).
Az ötödik évadnak örülök, és remélem, hogy Lange elvállalja, mert ő Kell ebbe a sorozatba, úgy is mondhatnám, hogy ő a sorozat lelke. Bármennyire is imádom Paulsont és Peterst, ők ketten együtt sem bírnák el a sorozatot.
Az ötödik évadnak örülök, és remélem, hogy Lange elvállalja, mert ő Kell ebbe a sorozatba, úgy is mondhatnám, hogy ő a sorozat lelke. Bármennyire is imádom Paulsont és Peterst, ők ketten együtt sem bírnák el a sorozatot.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: