Bennem azért ott van a félsz..
Remélem egészségesen térnek vissza mindannyian.
Kórházba került Vadon Jani
2014. október 16. 23:54
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
2014. október 17. 10:43
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
legalább nem lett komoly baja!
2014. október 17. 11:57
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Iceman9519 @ 2014.10.16. 23:03)
Ugye tudjátok hogy Afrika egy kontinens és tele van sok országgal amiből csak 3(talán 4) ebola veszélyes? Balázsék a lehető legtávolabb vannak ezektől, néha nem árt a tájékozottság.
Ugye tudod, hogy például Szerbia vagy Spanyolország is elég távol van Afrikától, mégis bevitték ezekbe az országokba a vírust? Semmit nem jelent, hogy "távol van" (főleg a mai világban), ami ráadásul nem is helytálló érvelés, mert nincsenek a lehető legtávolabb. Néha nem árt a tájékozottság, hogy a te szavaiddal éljek.
2014. október 17. 12:17
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Fáj a fejed: ebolás vagy.
Lázad van: ebolás vagy.
Szédülsz: ebolás vagy.
Hánysz: ebolás vagy.
Folyik az orrod: ebolás vagy.
Köhögsz: ebolás vagy.
Éhes vagy: ebolás vagy.
Nem vagy éppen jó hangulatban: ebolás vagy.
Tudom, hogy ez egy nagyon is komoly betegség, de könyörgök, az emberek nagyon nagy része már annyira lement alfába, hogy már MINDENRE ráfogják az ebolát. Szerintem az utóbbi időben több önjelölt orvos került felfedezésre, mint amennyi valóban van a világon...
Tudom, hogy ez egy nagyon is komoly betegség, de könyörgök, az emberek nagyon nagy része már annyira lement alfába, hogy már MINDENRE ráfogják az ebolát. Szerintem az utóbbi időben több önjelölt orvos került felfedezésre, mint amennyi valóban van a világon...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. október 17. 13:24
Idézet (Kazuo @ 2014.10.17. 12:17)
Igazad van,de inkább vizsgáljanak ki mindenkit minden kis betegség miatt,minthogy elküldjék a francba és két nap múlva meghaljon az illető.
2014. október 17. 13:38
Véleményem szerint is pont most Afrikában. Szép. Remélem azért kivizsgálnak majd mindenkit, aki visszajön, még operatőröket is.
Amúgy örülök, hogy jól van!
Amúgy örülök, hogy jól van!
2014. október 17. 14:28
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
ez már vagy 3 napja volt
2014. október 17. 15:22
Idézet (Kazuo @ 2014.10.17. 12:17)
Egyetértek veled,de jobb félni,mint megijedni.
2014. október 17. 16:03
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezt tudtam.
2014. október 17. 18:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó,hogy kivizsgálták alaposan,mert így legalább tudjuk,hogy nincsen komolyabb baja.
2014. október 17. 20:14
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Kazou te úgylátszik nem vagy tisztában az ebola fogalmával.Sajnos már rengeteg tünet arra céloz,hogy ebolánk van.És ez csak természetes,hogy Dél-Afrikában,ahol naponta 1000-en halnak bele efajta betegségekbe itt alaposan kivizsgáltatják,hiszen ezek az ebola tünetei!!!Nem értem miért vagy ezen fenn akadva!! :/
2014. október 18. 08:00
jah szegény.. én inkább azért sajnálom mert a műsoridő 75%-a balázs idétlen szövegeléséből áll, ő pedig csak azért van mellette, hogy őt szórakoztassa, na hogy meg rajta élcelődjön. persze biztos megéri neki a havi x milla, hogy földbe döngöljék...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.