Látványosság lett Harry Styles hányása
2014. október 16. 17:28
Szánalmas és undorító meddig képesek elmenni a bugyuta tinilánykák. Egy kisfiúnak ((merthogy nem férfi az biztos)) táblát állítanak mert odahányt. Mire fel?! Kicsit sem tehetséges és szerény véleményem szerint még csak jóképű sem. Nem értem mit eszik rajta mindenki. A bot lábát? Netán a csontváz testét? Szerintem ideje észhez térnie néhány embernek mert ez unalmas és gyomorforgató.
2014. október 16. 17:28
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4449 Csatolások: 137501 Azonosító: 155975 offline
|
"Itt hányt Harry Styles"
Ez kész
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 16. 17:33
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Ez hülyeség. Harry tuti nem hányt. Persze nincs is róla kép. Meg a barátai biztosan jobban tudják.
2014. október 16. 17:42
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
De igen is hányt. van róla kép, mert a drága paparazzi volt olyan "kedves" és megörökítette.. Már ez is elég morbid... De, amit ezek a rajongók csináltak egyenesen beteges!!!! Gusztustalan. Nincs elég hangos fúj erre... És a facebook-os 1D-s csoportokban mi megy.. Még fel is nyalnák.... KÖNYÖRGÖM... UNDORÍTÓ!!! Igen ivott, igen még nem törvényes.. De azt senki se magyarázza be nekem, hogy Amerikában egy 21 év alatti tini sem iszik, mert belehalok a nevetésbe. De az egy dolog, hogy ivott, és az is, hogy rosszul lett másnap és hányt. Megesik... És vele nem sokszor, szóval nem lehet a szemére vetni a dolgot. De ezt megörökíteni., majd zarándokhellyé tenni... Na, ez az abszolút beteges!! El gondolkodhatna egy két ember.
2014. október 16. 17:42
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Az én hányásomról is lesz majd cikk?
De most úgy őszintén, ki nem szarja le, hogy hényt vagy nem? Nem akarom védeni, de azért egy buli után megesik az ilyen, bár végülis ez lehet, hogy az ő hibája is volt, mert sokat ivott. De azt erős túlzásnak tartom, hogy erről cikk is szóljon, főleg azért, mert nemrég ettem és ez rohadt undorító, már bocs.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 16. 17:44
|
|
Directioner 5SOSFAMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 232742 offline
|
Olvasva a hozzászólásokat megint egy kalap alá vettétek az összes Directionert. Jó nem tagadom télleg van egy kettő elme beteg Directioner. Amúgy meg mivan akkor ha oda hányt? Ez van és kész amúgy meg lehet hogy nem is igaz
2014. október 16. 17:48
Jó, hogy nem mennek el a házába és ragasztják ki a wc ajtajára, hogy "itt szxrt Harry Styles (többször is)". Nevetségesek.
2014. október 16. 17:53
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Legközelebb ha arra járok (xd) én is odahányok, meglátjuk, mi történik akkor... #röhej
2014. október 16. 17:56
Hát nem akarok senkit leszólni, meg bírom a Direction zenéjét is, de ennyire ne legyünk fanok ><
2014. október 16. 18:02
Mindjárt én hányok ide ha ez igaz.
Egyébként ne szidjátok most az összes Directionert. Mert van egy két pszhichés bajjal küzdő őrült fan, de azért a többiek nem ilyen betegek.
Egyébként ne szidjátok most az összes Directionert. Mert van egy két pszhichés bajjal küzdő őrült fan, de azért a többiek nem ilyen betegek.
2014. október 16. 18:09
|
|
I Love 1 Directionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 230034 offline
|
nos,kicsit meglepődtem,hogy harry ilyen hülyeségekre is képes,de egykor nevetséges is az a szép kis táblácska xD ellenbem ezzel harryt nagyon cukinak találom
2014. október 16. 18:12
Hát,ez nyilvánvaló,hogy hányt,de mindegy.Valószínű,hogy ezt mondatják a fiúkkal...
Amúgy meg;ki állít egy hányásnak helyet??Már ott sincs a maradványa!!
Amúgy meg;ki állít egy hányásnak helyet??Már ott sincs a maradványa!!
2014. október 16. 18:12
Hát, én szeretem Harryt, de ez...nem lehet szavakkal elmondani!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.