Dalpremier: Taylor Swift - Out Of The Woods
2014. október 15. 19:25
A Shake If Off sokkal jobban tetszett,de ez a dal is nagyon tetszett!!
2014. október 15. 19:52
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Most,hogy őszinte legyek,jobban tetszett mikor countryt énekelt ez az új műfaj szerintem elnyomja a hangját!Valahogy az újabb dalai nem tetszenek annyira mint a régebbiek,de attól még nem azt mondom,hogy szörnyű!A régebbi Taylor jobban tetszett!De én így is szeretlek!
2014. október 15. 22:27
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát fura ez az új stílus tőle,tényleg...
amúgy nem rossz,de ez annyira nem is popos szám
2014. október 16. 09:36
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
A régi dalait valahogy jobban szerettem. :/
2014. október 16. 10:16
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Első hallásra kicsit csalódott voltam a refrént illetően, hogy csak két sor, mert tudom, hogy Tay kitűnő szövegeket tud írni (ami a dal többi részében látható is). Aztán az jutott eszembe, hogy Taylor ugye azt mondta, azt akarta, hogy a dal pontosan úgy hangzzon, mint amit érzett. Na, hát, ha ő csak arra tudott gondolni, hogy "out of the woods' akkor pont így hiteles.
Amúgy az első hallgatás óta legalább ezerszer lejátszottam már, és csodás ez a dal. I.M.Á.D.O.M. <3
Amúgy az első hallgatás óta legalább ezerszer lejátszottam már, és csodás ez a dal. I.M.Á.D.O.M. <3
2014. október 16. 15:33
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Azt már a Shake It Off premeirnél is említettem, hogy nekem a country énekes Taylor a kedvencem, de elégedett vagyok vele most is, az új dalokkal és az új stílussal sincsen bajom.
2014. október 16. 16:37
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Kár, hogy átment pop irányba, annyival jobban állt neki a country stílus főleg, hogy ez a szám közel sem olyan jó, mint a régebbi számai. Gondolok itt a Red, 22, Love Story, Mean, Back To December című számaira, hogy párat említsek, szerintem nem kellett ez a stílus váltás. De bízok benne, hogy lesznek jó dalai, hasonlóak a Shake It Off-hoz, mert az - véleményem szerint - egy nagyon jól sikerült dal lett.
2014. október 16. 16:51
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Szerintem is jobb volt a country stílus, mert abban teljesen egyedit alkotott, nem volt még egy hozzá hasonló előadó. De most már sokkal több konkurenciája van, és jobbára csak tucatszámai vannak. Ez viszont tetszik, bár nem hinném, hogy sokat fogom hallgatni.
2014. október 16. 18:17
|
|
I Love 1 Directionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 230034 offline
|
esküsz szerintem taylor még 10 év mulva is haryt fogja emlegetni.....szerintem ez már nem normális!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: