Starity

Violetta új évad a Disney Csatornán

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 18. 18:32 #141
- törölt felhasználó -    
Én nem szeretem a Violettát,de mégsem hordom el mindennek...ő nem ártott nektek semmit..de ha tényleg nem szeretik sokan akkor miért foglalkoznak vele?:"))
2014. október 18. 19:17 #142
Spanyola
Spanyola
visszatérő vendég

Státusz"Nem gyűlölök, mert bölccsé tett a baj."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 381
Csatolások: 14
Azonosító: 214512
Nem szeretnék senki sem megbántani a véleményemmel,de szerintem sem jó sorozat a Violetta. A sorozatban a zenék tök jók,de amúgy a történet...Van szerencsétlen Violetta,aki mindenkinek csak problémákat okoz,és mindig félreérthető helyzetbe kerül egy pasival.Meg van León,aki ott menőzik,hogy "én bízok Violettában" blablabla... Violetta mindig a középpontban van,de mondjuk szerintem Francesca vagy Camilla sokkal jobbak. Ha Violettának valami baja van,akkor mindenkinek elpnaszkodja,hogy,de ha valakinek sokkal nagyobb gondja van(pl.:amikor Francesca nem tudta fizetni a tandíjat),akkor arra tegyen mindenki,mert Violettának baja van. Az egész sorozat tök rossz...
2014. október 18. 20:21 #143
Dolly2004
Dolly2004
visszatérő vendég

StátuszBelépek, és mi fogad? Nyerj Eboletta titoknaplót!:O Ide se jövök többet...
Hozzászólás: 131
Csatolások: 0
Azonosító: 227615
Spanyola, igazad van!Annyira nevetséges, hogy semmi nem történik! És annyira szappanopera!Minden részben:
Jaj! nem mondhatom el neki!
El kell mondanod!
Elmondom..
Apa, az a helyzet hogy..
Mi az?
Jaj semmi..tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2014. október 18. 20:36 #144
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
Én szeretem a Violettát, de igazából csak a dalok és a nyelv miatt!!! Már nagyon várom!!! smileeee.gif
2014. október 18. 21:03 #145
Gabi10
Gabi10
új tag

StátuszAyer un historia.Hoy un misteries.Mañana es un regalo!
Hozzászólás: 49
Csatolások: 30
Azonosító: 214430
Spanyola és Dolly2004!Szerintem a Violetta jó sorozat.Na,jó igazából a nyelvet és a zenéket szeretem,de mondjuk a sorozat is jó.Persze nem azok a részek tetszenek amikor az ártatlan és szerencsétlen Violettának megint valami iszonyatosan nagy problémája van,hanem jobban szeretem azokat a részeket ami a többi diákkal történik.És még az a probléma,hogy túl sokáig húzzák...De amúgy a színészek nagyon szimpik,de valahogy a sorozat elég...khm...sablon.
2014. október 18. 21:07 #146
- törölt felhasználó -    
Gaálbogi
Idézet

HA meg szerintetek szar akkor ne nézzétek a világ minden táján megy a sorozat és nektek nem tetszik? Hát gratula de tudjátok hány dijat nyert ez a sori?Fogadjunk nem na mind1 ha pedig nem érdekel titeket honnan tudjátok a sztori meenetét?

Először is csókoltatom a nyelvtan tanárod.smileeee.gif Másodszor attól függetlenül,hogy minden országban adják,még nem fogjuk megszeretni.Szomorú,ha te ezzel tudsz feljönni.A Máricsujjt is ország szerte adták.Szerettük mi ezt egyáltalán ? Attól még nem fog tetszeni.Kezdjük ott,hogy a sztori egy kislányról szól,aki titokban beíratkozik egy zenei gimnáziumba.Apja tiltja a zenétől,nem akarja,hogy olyan legyen mint az anyja.Ezt a kis titkot szépen húzza a sorozat végiég,ami már rohadt unalmas lehetett.Ekkor jön a képbe a kis León meg jó barátja Tomas,mert nekik bejön Violetta.A csajszi addig vacilál köztük,még meg nem öregszik.Konkrétan erről szól a sorozat legalább is az első évad,de sejtéseim szerint a második évad se lesz másabb. biggrin.gif Semmi izgalom nincs benne.Az a tipikus spanyol sorozat.Nyert díjat a Violetta ? ohmy.gif De jó nekik...A Hannah Montanah is mennyi díjat kapott,még se szeretem.Most azért szeressem,mert kapott egy nyavajás díjat ? Értelem,értelem gyerekek rohog.gif Hogy honnan tudjuk ? Még a sorozatot se kell megnézni,ha elmegy melletted egy kislány már tudod az egésznek a tartalmát.Meg,ha már mindenki erről beszél,hogy milyen 'jó' sorozat persze,hogy megnézi az ember,mert ő is kíváncsi,hogy milyen is.Drága...mindig lesz olyan aki kritizálja azt amit szeretsz,azt akit szeretsz.Szokj hozzá ! Ilyenkor számolj el tízig...és menj tovább. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. október 18. 21:19 #147
Lalcsicsi
Lalcsicsi
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 214644
Mert ahelyett hogy a szart elhordanank ,tegyunk ra meg egy lapattal ,hogy szagosodjon..... -.-
2014. október 18. 21:28 #148
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
MissTiniStoessel : Csak most értem rá válaszolni, tehát, én azért vagyok szánalmas mert megakartam ismerni a sorozatot? Hát drága szívecském az nem szánalom, mert hallom amikor a húgom nézi, igen a műsorra figyeltem mert megakartam nézni, hogy tetszik e.

Más: AKI AZT ÍRJA H VILÁGSZERTE NÉZIK... rohog.gif igen _nevet.gif A 8 éves testvérem (ismételten) könyörögve kért, hogy a különkiadást nézzem meg vele, hát jól van, túléltem, és mit vettem észre?? 5 ÉVES KISGYEREKEK és a szüleik... Kínos,Jim Szerint a Világ,Született feleségek stb, ezek a jó sorozatok, a világszerte nézhetők. Egy csak egy tucat Dizni mese. Két fillért se ér
2014. október 18. 21:36 #149
sztárlexikon XD
sztárlexikon XD
új tag

Státusz:)
Hozzászólás: 43
Azonosító: 231510
imádlak Tini
2014. október 18. 23:01 #150
- törölt felhasználó -    
Igazából nem erről szól a Violetta. Tudom hogy mindenkinek csak ezt sikerült leszűrni, és egyesek minden kommentre válaszolgatnak hogy milyen rossz a Violetta. Most komolyan tudom hogy nekem is ezren fognak válaszolgatni hogy nincs igazam, de azért leirom. Én nem vagyok 8 éves mégis nézem. Igen és akkor mi van egy 8 éves szintjén vagyok? Én is ismerem az ABC-s sorozatokat is mint pl. az OUAT vagy az olyanok amikkel nincs tele a boltok polca és mégis tudom szeretni a Violettát is. Ismerek olyat is aki felnőtt létére is szereti. És könyörgöm a sorozat címe Violetta, persze hogy róla szól benne majdnem minden. Miért szóljon az egész Francesscáról ha egyszer Violetta a főszereplő??? Egyébként meg a sorozat arról szólt hogy: Violetta nagyon szeretne énekelni, hangszeren játszani, táncolni, de az apja nem engedi, ami igazából valamilyen szinten érhető is. És ekkor tűnik fel Angie, aki ráveszi hogy iratkozzon be és amikor bekerül szerelmes lesz belé Tomas és Leon is. Violetta Tomassal akar lenni az elején, de mivel még nem sokat tud a szerelmről, néha Leont is szeretné. Nem olyan egyszerű dönteni, ez nem olyan mint amikor ruhák közül kell választani! Aztán Tomas Ludmillához megy, Violetta pedig Leonhoz, de Ludmilla folyton úgy intézi hogy Leon féltékeny legyen és otthagyja Vilut.
Na és most jöhet hogy szánalmas vagyok, meg hogy gyerekes, óvodás, de őszintén szólva nem érdekel mindenkinek van saját véleménye és leirta. De akkor miért kell ekkora veszekedést csinálni azon hogy ki mit szeret?
2014. október 19. 11:55 #151
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
fruzsikaaaah annyi8a lényeg hogy tudod miről szól xdd biggrin.gif am nyelvtan órán írok helyes nem itt sorry!!!!!!!!
2014. október 19. 11:59 #152
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
smile3 igazad van!
2014. október 19. 12:52 #153
kovacsviki999
kovacsviki999
visszatérő vendég
Hozzászólás: 215
Azonosító: 184269
fuuuj... fosletta
2014. október 19. 13:00 #154
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.10.18. 21:28)
MissTiniStoessel : Csak most értem rá válaszolni, tehát, én azért vagyok szánalmas mert megakartam ismerni a sorozatot? Hát drága szívecském az nem szánalom, mert hallom amikor a  húgom nézi, igen a műsorra figyeltem mert megakartam nézni, hogy tetszik e.
Más: AKI AZT ÍRJA H VILÁGSZERTE NÉZIK... rohog.gif igen _nevet.gif A 8 éves testvérem (ismételten) könyörögve kért, hogy a különkiadást nézzem meg vele, hát jól van, túléltem, és mit vettem észre?? 5 ÉVES KISGYEREKEK és a szüleik... Kínos,Jim Szerint a Világ,Született feleségek stb, ezek a jó sorozatok, a világszerte nézhetők. Egy csak egy tucat Dizni mese. Két fillért se ér

Fuuu _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif rohog.gif Próbálkozz még biggrin.gif hiába idegeskedsz, a sorozat nem fog megszűnni, mert vannak akik szeretik és akik kíváncsiak rá. Szerintem eléggé szánalmas, ha ennyi idősen az embernek nincs jobb dolga, mint egy általa nem szeretett műsort kritizálni. Még is csak ér 2 fillért, ha már rákattintottál (ezzel is növelve a cikk olvasottságát, köszönjük!) és ennyit kommenteltél, nem? biggrin.gif Menj és foglalkozz a saját kedvenceiddel és tartsd tiszteletben a másikét.
2014. október 19. 13:51 #155
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Idézet (MissTiniStoessel @ 2014.10.19. 13:00)
Fuuu  _nevet.gif  _nevet.gif  rohog.gif  rohog.gif  Próbálkozz még biggrin.gif hiába idegeskedsz, a sorozat nem fog megszűnni, mert vannak akik szeretik és akik kíváncsiak rá. Szerintem eléggé szánalmas, ha ennyi idősen az embernek nincs jobb dolga, mint egy általa nem szeretett műsort kritizálni. Még is csak ér 2 fillért, ha már rákattintottál (ezzel is növelve a cikk olvasottságát, köszönjük!) és ennyit kommenteltél, nem? biggrin.gif Menj és foglalkozz a saját kedvenceiddel és tartsd tiszteletben a másikét.

Hajj már megint ez a szánalmas szó.. Az a baj a mai fiatalokkal, hogy nincsenek tisztában egyes szavak jelentésével. (Nem kommentelnék ennyit ha üzibe írtál volna) Más: Honnan veszed, hogy idegeskedek??? Interneten keresztül látod? Én nyugodt vagyok drága szívem, a sori előbb vagy utóbb befog szűnni, úgy mint minden sorozat. Nem a Vilukás cikk miatt jöttem ide, hanem az utálkozói kommenteken nevetni rohog.gif biggrin.gif Ha újra írnál ne itt tedd hanem privátban! megköszönném! 110.gif

U.i.: Szerintem eleget foglalkozok a kedvencemmel (Barbi wub.gif ) és elég észrevehető unsure.gif
2014. október 19. 14:05 #156
pandamackom
pandamackom
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 234108
az igen szerintettek a 8 évesek nézik akkor nézd meg a koncertfilmet hogy mennyi tini és feltöt van közöttük de föleg tinik szóval ingábbb ne jártasáttok a pofátokat hogyha közben semmmit nem tudtok róla csak ennyit.
2014. október 19. 14:15 #157
pandamackom
pandamackom
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 234108
jajj öcsém mindenki azt írja le hogy miről szól nem az a fontos hanem az hogy mindenki lenézi a sorozatott de miért? ha nem lenne jó akkor miért lenne anyi rajongoja és nem 8 évesek nézik hanem tinik is rengetegen a koncertfilmben láthattuk is hogy több ezer tini ott ült a sorok között . én nagyon, nagyon szeretem a violetát smileeee.gif
2014. október 19. 15:29 #158
lányok
lányok
új tag

StátuszLOL XDD
Hozzászólás: 43
Azonosító: 230026
Nagyon jó cikk lett
2014. október 19. 17:48 #159
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Én 15 évesen Transformers fan vagyok(inkább a rajzfilmeket nézem de a filmek se állnak távol tőlem). Éppen ezért nem szidom a sorozatot,mindenkinek megvan a saját kedvence(bármennyire is irritál ez másokat).
2014. október 19. 18:36 #160
Dolly2004
Dolly2004
visszatérő vendég

StátuszBelépek, és mi fogad? Nyerj Eboletta titoknaplót!:O Ide se jövök többet...
Hozzászólás: 131
Azonosító: 227615
Jó sorozat, bár azt ahogy korábban is írtam, kicsit idegesítő!smileeee.gif
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok