Violetta új évad a Disney Csatornán
2014. október 18. 18:32
Én nem szeretem a Violettát,de mégsem hordom el mindennek...ő nem ártott nektek semmit..de ha tényleg nem szeretik sokan akkor miért foglalkoznak vele?:"))
2014. október 18. 19:17
|
|
Spanyolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 381 Csatolások: 14 Azonosító: 214512 offline
|
Nem szeretnék senki sem megbántani a véleményemmel,de szerintem sem jó sorozat a Violetta. A sorozatban a zenék tök jók,de amúgy a történet...Van szerencsétlen Violetta,aki mindenkinek csak problémákat okoz,és mindig félreérthető helyzetbe kerül egy pasival.Meg van León,aki ott menőzik,hogy "én bízok Violettában" blablabla... Violetta mindig a középpontban van,de mondjuk szerintem Francesca vagy Camilla sokkal jobbak. Ha Violettának valami baja van,akkor mindenkinek elpnaszkodja,hogy,de ha valakinek sokkal nagyobb gondja van(pl.:amikor Francesca nem tudta fizetni a tandíjat),akkor arra tegyen mindenki,mert Violettának baja van. Az egész sorozat tök rossz...
2014. október 18. 20:21
|
|
Dolly2004visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227615 offline
|
Spanyola, igazad van!Annyira nevetséges, hogy semmi nem történik! És annyira szappanopera!Minden részben:
Jaj! nem mondhatom el neki!
El kell mondanod!
Elmondom..
Apa, az a helyzet hogy..
Mi az?
Jaj semmi..
Jaj! nem mondhatom el neki!
El kell mondanod!
Elmondom..
Apa, az a helyzet hogy..
Mi az?
Jaj semmi..
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. október 18. 21:03
|
|
Gabi10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 49 Csatolások: 30 Azonosító: 214430 offline
|
Spanyola és Dolly2004!Szerintem a Violetta jó sorozat.Na,jó igazából a nyelvet és a zenéket szeretem,de mondjuk a sorozat is jó.Persze nem azok a részek tetszenek amikor az ártatlan és szerencsétlen Violettának megint valami iszonyatosan nagy problémája van,hanem jobban szeretem azokat a részeket ami a többi diákkal történik.És még az a probléma,hogy túl sokáig húzzák...De amúgy a színészek nagyon szimpik,de valahogy a sorozat elég...khm...sablon.
2014. október 18. 21:07
Gaálbogi
HA meg szerintetek szar akkor ne nézzétek a világ minden táján megy a sorozat és nektek nem tetszik? Hát gratula de tudjátok hány dijat nyert ez a sori?Fogadjunk nem na mind1 ha pedig nem érdekel titeket honnan tudjátok a sztori meenetét?
Először is csókoltatom a nyelvtan tanárod.
Másodszor attól függetlenül,hogy minden országban adják,még nem fogjuk megszeretni.Szomorú,ha te ezzel tudsz feljönni.A Máricsujjt is ország szerte adták.Szerettük mi ezt egyáltalán ? Attól még nem fog tetszeni.Kezdjük ott,hogy a sztori egy kislányról szól,aki titokban beíratkozik egy zenei gimnáziumba.Apja tiltja a zenétől,nem akarja,hogy olyan legyen mint az anyja.Ezt a kis titkot szépen húzza a sorozat végiég,ami már rohadt unalmas lehetett.Ekkor jön a képbe a kis León meg jó barátja Tomas,mert nekik bejön Violetta.A csajszi addig vacilál köztük,még meg nem öregszik.Konkrétan erről szól a sorozat legalább is az első évad,de sejtéseim szerint a második évad se lesz másabb.
Semmi izgalom nincs benne.Az a tipikus spanyol sorozat.Nyert díjat a Violetta ?
De jó nekik...A Hannah Montanah is mennyi díjat kapott,még se szeretem.Most azért szeressem,mert kapott egy nyavajás díjat ? Értelem,értelem gyerekek
Hogy honnan tudjuk ? Még a sorozatot se kell megnézni,ha elmegy melletted egy kislány már tudod az egésznek a tartalmát.Meg,ha már mindenki erről beszél,hogy milyen 'jó' sorozat persze,hogy megnézi az ember,mert ő is kíváncsi,hogy milyen is.Drága...mindig lesz olyan aki kritizálja azt amit szeretsz,azt akit szeretsz.Szokj hozzá ! Ilyenkor számolj el tízig...és menj tovább.
Idézet
HA meg szerintetek szar akkor ne nézzétek a világ minden táján megy a sorozat és nektek nem tetszik? Hát gratula de tudjátok hány dijat nyert ez a sori?Fogadjunk nem na mind1 ha pedig nem érdekel titeket honnan tudjátok a sztori meenetét?
Először is csókoltatom a nyelvtan tanárod.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. október 18. 21:28
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
MissTiniStoessel : Csak most értem rá válaszolni, tehát, én azért vagyok szánalmas mert megakartam ismerni a sorozatot? Hát drága szívecském az nem szánalom, mert hallom amikor a húgom nézi, igen a műsorra figyeltem mert megakartam nézni, hogy tetszik e.
Más: AKI AZT ÍRJA H VILÁGSZERTE NÉZIK...
igen
A 8 éves testvérem (ismételten) könyörögve kért, hogy a különkiadást nézzem meg vele, hát jól van, túléltem, és mit vettem észre?? 5 ÉVES KISGYEREKEK és a szüleik... Kínos,Jim Szerint a Világ,Született feleségek stb, ezek a jó sorozatok, a világszerte nézhetők. Egy csak egy tucat Dizni mese. Két fillért se ér
2014. október 18. 21:36
|
sztárlexikon XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 231510 offline
|
imádlak Tini
2014. október 18. 23:01
Igazából nem erről szól a Violetta. Tudom hogy mindenkinek csak ezt sikerült leszűrni, és egyesek minden kommentre válaszolgatnak hogy milyen rossz a Violetta. Most komolyan tudom hogy nekem is ezren fognak válaszolgatni hogy nincs igazam, de azért leirom. Én nem vagyok 8 éves mégis nézem. Igen és akkor mi van egy 8 éves szintjén vagyok? Én is ismerem az ABC-s sorozatokat is mint pl. az OUAT vagy az olyanok amikkel nincs tele a boltok polca és mégis tudom szeretni a Violettát is. Ismerek olyat is aki felnőtt létére is szereti. És könyörgöm a sorozat címe Violetta, persze hogy róla szól benne majdnem minden. Miért szóljon az egész Francesscáról ha egyszer Violetta a főszereplő??? Egyébként meg a sorozat arról szólt hogy: Violetta nagyon szeretne énekelni, hangszeren játszani, táncolni, de az apja nem engedi, ami igazából valamilyen szinten érhető is. És ekkor tűnik fel Angie, aki ráveszi hogy iratkozzon be és amikor bekerül szerelmes lesz belé Tomas és Leon is. Violetta Tomassal akar lenni az elején, de mivel még nem sokat tud a szerelmről, néha Leont is szeretné. Nem olyan egyszerű dönteni, ez nem olyan mint amikor ruhák közül kell választani! Aztán Tomas Ludmillához megy, Violetta pedig Leonhoz, de Ludmilla folyton úgy intézi hogy Leon féltékeny legyen és otthagyja Vilut.
Na és most jöhet hogy szánalmas vagyok, meg hogy gyerekes, óvodás, de őszintén szólva nem érdekel mindenkinek van saját véleménye és leirta. De akkor miért kell ekkora veszekedést csinálni azon hogy ki mit szeret?
Na és most jöhet hogy szánalmas vagyok, meg hogy gyerekes, óvodás, de őszintén szólva nem érdekel mindenkinek van saját véleménye és leirta. De akkor miért kell ekkora veszekedést csinálni azon hogy ki mit szeret?
2014. október 19. 12:52
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
fuuuj... fosletta
2014. október 19. 13:00
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.10.18. 21:28)
MissTiniStoessel : Csak most értem rá válaszolni, tehát, én azért vagyok szánalmas mert megakartam ismerni a sorozatot? Hát drága szívecském az nem szánalom, mert hallom amikor a húgom nézi, igen a műsorra figyeltem mert megakartam nézni, hogy tetszik e.
igen
A 8 éves testvérem (ismételten) könyörögve kért, hogy a különkiadást nézzem meg vele, hát jól van, túléltem, és mit vettem észre?? 5 ÉVES KISGYEREKEK és a szüleik... Kínos,Jim Szerint a Világ,Született feleségek stb, ezek a jó sorozatok, a világszerte nézhetők. Egy csak egy tucat Dizni mese. Két fillért se ér
Fuuu
2014. október 19. 13:51
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (MissTiniStoessel @ 2014.10.19. 13:00)
Fuuu
Próbálkozz még
hiába idegeskedsz, a sorozat nem fog megszűnni, mert vannak akik szeretik és akik kíváncsiak rá. Szerintem eléggé szánalmas, ha ennyi idősen az embernek nincs jobb dolga, mint egy általa nem szeretett műsort kritizálni. Még is csak ér 2 fillért, ha már rákattintottál (ezzel is növelve a cikk olvasottságát, köszönjük!) és ennyit kommenteltél, nem?
Menj és foglalkozz a saját kedvenceiddel és tartsd tiszteletben a másikét.
Hajj már megint ez a szánalmas szó.. Az a baj a mai fiatalokkal, hogy nincsenek tisztában egyes szavak jelentésével. (Nem kommentelnék ennyit ha üzibe írtál volna) Más: Honnan veszed, hogy idegeskedek??? Interneten keresztül látod? Én nyugodt vagyok drága szívem, a sori előbb vagy utóbb befog szűnni, úgy mint minden sorozat. Nem a Vilukás cikk miatt jöttem ide, hanem az utálkozói kommenteken nevetni
U.i.: Szerintem eleget foglalkozok a kedvencemmel (Barbi
2014. október 19. 14:05
|
pandamackomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 234108 offline
|
az igen szerintettek a 8 évesek nézik akkor nézd meg a koncertfilmet hogy mennyi tini és feltöt van közöttük de föleg tinik szóval ingábbb ne jártasáttok a pofátokat hogyha közben semmmit nem tudtok róla csak ennyit.
2014. október 19. 14:15
|
pandamackomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 234108 offline
|
jajj öcsém mindenki azt írja le hogy miről szól nem az a fontos hanem az hogy mindenki lenézi a sorozatott de miért? ha nem lenne jó akkor miért lenne anyi rajongoja és nem 8 évesek nézik hanem tinik is rengetegen a koncertfilmben láthattuk is hogy több ezer tini ott ült a sorok között . én nagyon, nagyon szeretem a violetát
2014. október 19. 17:48
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Én 15 évesen Transformers fan vagyok(inkább a rajzfilmeket nézem de a filmek se állnak távol tőlem). Éppen ezért nem szidom a sorozatot,mindenkinek megvan a saját kedvence(bármennyire is irritál ez másokat).
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.