Violetta új évad a Disney Csatornán
2014. október 14. 18:14
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
de jóó én már nagyon várom:)
2014. október 14. 18:14
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Én már nagyon várom már csak azért is mert lehet rajta röhögni amilyen idétlen néhány karakter. De amúgy imádom a aorozatot.
2014. október 14. 18:21
Milyen izgalmas. Ebben az évadban, miért nem derül ki, hogy Rikárdót, Alejandrót, Eduárdót, Robertót vagy Lorenzót választja és mondjuk akkor nem kéne egész nap a Violettáról hallani?
Ja nem mondtam semmit, mert most megjelenik Pablo és akkor még minimum 3 évadon keresztül hallhatjuk akarva, akaratlanul szegényke szenvedését.
2014. október 14. 18:29
|
|
MartinaSelyFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 219896 offline
|
Már alig várom!!! Nagyon szeretem a sorozatot!!! ♥♥
2014. október 14. 18:29
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
Az embereket lassan már nem maga a sorozat vagy az ezzel kapcsolatos hírek fogják érdekelni, hanem a kommentek, amiket alattuk hagynak. Izgalmasabb azt olvasni, időnként hogyan ugranak egymásnak a fanok, az utálók és esetleg a semleges felek, mint magát a sorozatot nézni
, ugyanis a véleményekben képesek akaratlanul is 1-2 szóban leírni az egész történetet, csupán érvelés szempontjából, így felesleges egyáltalán leülni elé és nekikezdeni. Ennyit erről.
2014. október 14. 18:35
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Meghalok...
2014. október 14. 18:44
Nekem nincs bajom a sorozattal, szoktam is nézni. De itt a kommenteknél nem kéne szidni a rajongókat is.
Egyébként nem csak ennyi szereplő lesz, mármint új szereplő én is úgy tudom.
Egyébként nem csak ennyi szereplő lesz, mármint új szereplő én is úgy tudom.
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Második kommentem. Szánalmasnak tartom, hogy egyesek - neveket nem mondok - a sorozatot, plusz a rajongókat szidják. Mi értelme van? A véleményük attól még nem fog megváltozni, mert Egyesek elítélik azért, amit szeret. Ezt tartom itt a legszánalmasabbnak. Véleményem szerint a színészek egyáltalán nem rosszak, Lodovica - Francesca -, Ruggi - Federico - és Mechi - Ludmila - illetve Alba - Natalia - igen is jól alakítanaka, akár állítja az ellenkezőjét bárki, akár nem. A többi karakter már más kérdés, és erre csak azt tudom mondani; hogyha valakinek nagy a szája, akkor próbálja ki magát a szakmában, vegye tudomásul, hogy csöppnyi tehetsége sincsen, utána dobálózzon sértő és obszcén kifejezésekkel. Nem kívánok a továbbiakban vitát nyitni.
Ruggero Pasquarelli forever.
Ruggero Pasquarelli forever.
Istenem,könyörülj meg!Ne engedje,hogy leadják ezt a baromságot..ennél nagyobb hülyeség nem létezik a világon.
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. október 14. 18:48
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
oh istenem mért büntetsz ilyennel
2014. október 14. 18:53
♥ már várom nagyon:D Egyébként élmény olvasni a sok utáló hozzászólásait.
Komolyan? csak ennyit tudtok?
2014. október 14. 18:54
Milyen érdekfeszítő. Már alig várom [hogy vége legyen az egész sorozatnak].
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. október 14. 18:55
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Még egy utálkozó hozzászólását látom biztos a plafonra mászok!!!!!!!!!Látszódik, hogy egyes emberek nincs fantáziájuk, hogy még nem voltak igazából szerelmesek...Két emberbe mondjuk egyszerre.És ettől még miért kurva?Mert képzeljétek el 16 éves vagyok és én is két fiúba szerettem bele és nem tudok választani.Na hoppá.És szerintem, ha ti is ebbe a helyzetbe kerülnétek, hogy két igen helyes fiú lenne a közeledben, akkor ti sem tudnátok választani!!!Ja és még valami.Miért baj az, hogy Violetta 16 éves koráig nem csókolózott(főleg, hogy eddig kisem tehette a lábát az utcára...)?Képzeljétek még én sem csókolóztam és 16 vagyok.Ez mekkora nagy probléma.....Ráadásul szerintem az első csóknak azzal kell megtörténnie akivel ténylegesen együtt akarsz lenni.És akik 10-12 évesen ezeket írták azok szégyeljék magukat, hogy már a csók témán vitatkoznak!!!
2014. október 14. 19:12
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
jaj,már nagyon várom!!
de Diego nem helyes:s
2014. október 14. 19:13
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Ha nem tetszik, mégis miért is kell elolvasni a cikket/kommentelni a cikkhez/nézni a sorozatot? Azért nézzenek már páran magukba, hogy ez az egész TÉNYLEG az ő véleményük,vagy csak provokációnak szánják... ha nem tetszik,akkor meg ne nézd,ne vegyél róla tudomást... van értelmes csatorna a Disney-n kívül is... lehet hogy erre sok pesszimista," mindenbajomvanavilággal" utáló legyint,hogy áhh,megint egy fanvélemény,DE ha utálod,akkor egyáltalán miért veszed a fáradságot ahhoz,hogy kommentelj hozzá,akkor miért olvasod el a cikket? Próbálj meg elgondolkodni rajta, és sok sikert ha sikerült kitalálni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.