Violetta új évad a Disney Csatornán
2014. október 14. 16:47
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Már nagyon várom
2014. október 14. 17:01
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Istenem. A húgom nézte, egyszer-kétszer odaültem és néztem vele. Komolyan mondom majdnem leestem a székről miközben néztem. Igazából szerintem Violetta egy kurva csak ezt így nem merik mondani. Azért gondolom, hogy az mert amíg egy évadon keresztül azon izélt, hogy kit válasszon, azt még eltűrtem. De még a másodikban is ezt csinálja az már unalmas. Az egész évad egy tiszta sablon, mindegyik Disney sorozat már eleve egy azon alapszik. Mintha amúgy nem lenne más történet. Bárhová megyek vásárolni, minden mennyiségben Violetta mosolyog vissza rám - természetesen műmosollyal.
2014. október 14. 17:10
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Én is néztem belőle pár részt de nagyon hamar meguntam. Csoda volt, ha valami új dalt is lejátszottak (valami okból innen azóta is a kedvencem a Habla si puedes) és nincs semmi mondanivalója! Ezt mutatják a gyerekknek?? Vagy ezt a nagyobbaknak szánták? Mert az biztos hogy a "vajon kit válasszak?"-nál többet egy gyerek sem tud belőle tanulni! Legalább régen a Hannah Montana-nak volt értelme, amiből a kicsik tanulni tudtak a barátságról meg hasonlókról. ENNEK NINCS SEMMI MONDANIVALÓJA!
Amúgy a ruhák benne meg egyenesen borzalmasak: szalagok és masnik....és így öltözik egy 17 éves. Kicsit azért nehéz azt elhinni hogy egy 17 éves lány most csókolózott először...
Amúgy a ruhák benne meg egyenesen borzalmasak: szalagok és masnik....és így öltözik egy 17 éves. Kicsit azért nehéz azt elhinni hogy egy 17 éves lány most csókolózott először...
2014. október 14. 17:11
Vivel nevemből tudhatjátok imádom a VIOLETTÁT.
Szóval már alig várom.
Szóval már alig várom.
2014. október 14. 17:14
|
krisztata2222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 234446 offline
|
Ha lehetne már most végignézném az egész évadot.
2014. október 14. 17:16
|
krisztata2222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 234446 offline
|
Alig várom!!!!!!!!!!!!
2014. október 14. 17:25
|
|
ancsikakubikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 221513 offline
|
már alig várom
2014. október 14. 17:40
|
|
Viktória0221új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 226144 offline
|
Komolyan emberek most minek szóltok hozzá ha nem szeretitek? Sokan itt úgy szidjátok de, hogy miért? Könyörgöm nem kötelező nézni. -.- Gondolom ezt a cikket inkább azoknak írták akik szeretik a sorozatot. Meg ha a sorozatban nem lenne mindig dráma akkor nem is lenne érdekes. És a másik meg az, hogy nem pont a 7-8 éveseknek találták ki, DE ők is természetessen nézhetik. Ez a sorozat inkább a tizen éveseknek szól. Amúgy miért kell le K*rvázni? A k*urva az utcán van és pénzt kér. És különben is ízlések és pofonok! :}
2014. október 14. 17:56
Na jó ez nem igaz... tudom hogy én is sokszor szólok hozzá olyanokhoz amiket nem szeretek, de komolyan miért kell ezer sort írni ha egyszer nem szeretitek a sorozatot? Addig oké hogy valaki megírja hogy nem fogja nézni, de miért kell a rajongókat is szidni. Én is kapásból nagyon sok embert feltudnék sorolni akiket utálok, de mégis maximum magát a sztárt szidom, de nem a rajongókat. Én igenis várom a sorozatot, ahogy már előttem is mondták nem kötelező nézni én mégis nézni fogom, de akit nem érdekel az ne nézze. Magát Violettát miért kell már szidni? Ő csak egy karakter könyörgöm nem igazi.
2014. október 14. 17:56
Hát,az biztos,hogy érdekesebb lesz,mint az 1.De néha már nagyon irritáló,hogy nem tud dönteni.....
2014. október 14. 18:04
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Kérlek Istenem...ne hagyd hogy leadják ezt az ultra béna sorozatot...egy rész néztem belőle végig.Az is egy évnek tűnt...semmi mondani valója nincsen...csak arról szól hogy egy csaj kettő fiúba szerelmes...nem valami izgalmas:/
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: