Lányok - Tóth Andi
Fiúk - ...? Talán Szabó Ricsi, de szívem szerint én azt a srácot vittem volna aki a mentor házban FOB I don't caret éneket! Ő volt a tuti
Cspatok - Pálinka Republic
Tisztalap (milyen hülye név már?) - Benji...mondjuk
25+ - Jonathan
X-Faktor: megvan a 12 döntős
2014. október 17. 22:22
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
2014. október 18. 21:10
Idén is volt elég nézője ennek a számomra primitív borzalomnak,és idén is kiválasztottak 12 hihetetlen tehetséget. Csodálatos. Kiváncsi vagyok,ki lesz a nyertes. Jah,mégsem.
2014. október 20. 17:32
A kedvencem Tóth Andrea, aki egy fantasztikus tehetség. Egyszerűen minden zsigerből jön belőle. Nem erőlködik.
A másik nagy kedvencem pedig Benji. Nagyon örülök, hogy bejutott a versenybe, bár én Alföldi róbert döntésével nem értettem egyet, hogy tiszta lapos versenyzőnek rakta be, de nagyon örülök, hogy bent van! Ő is egy nagyon tehetséges fiú! Amikor hallom, az valami fantasztikus!!!!
A másik nagy kedvencem pedig Benji. Nagyon örülök, hogy bejutott a versenybe, bár én Alföldi róbert döntésével nem értettem egyet, hogy tiszta lapos versenyzőnek rakta be, de nagyon örülök, hogy bent van! Ő is egy nagyon tehetséges fiú! Amikor hallom, az valami fantasztikus!!!!
2014. november 23. 11:13
|
|
Tóth Zsóffiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 97 Csatolások: 30 Azonosító: 213998 offline
|
hajrááááááááááááá Nagy Ricsi <3
2014. december 23. 19:36
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
a tisztalap is újítás volt idén de most már kurva mindegy, úgyis vége xD
2014. december 23. 19:37
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
ja...a végét nem láttam lol. akkor nem szóltam....Bocsi Bogim :c xdddddddd
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: