X-Faktor: megvan a 12 döntős
2014. október 13. 20:51
|
|
GeriSnokeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 227451 offline
|
Nem tudom, ki hogy van vele, de én NAGYON nem tartom fairnek, hogy a zsűrik konkrétan a legjobb énekest választották tiszta laposnak, mert mindannyiuknak az a tervük, hogy 4 versenyző lenyen a sajátja. Ezzel is nagyobb eséllyel indúlva az élő shownak. Gondolok itt elsősorban Benjire és Gwendolinra. Mindketten megérdemelték volna az élő showt.
2014. október 13. 20:55
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
A Tha Sudras-ért szurkolok
bár nem a szívem csücske az X Faktor, kíváncsi leszek mit alakítanak majd
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. október 13. 20:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.10.13. 20:32)
Horányi Júlia=Danics Dóra 2014-es kiadása.
Dehogyis, az Zsófi. Ő a Danics-barátnő, az arcuk is hasonlít, a hangjuk is, és a mindentudó személyiségük is.
Még mindig nem hiszem el, hogy Szikora elküldte Anasztáziát
25 felettiekből Zsófi és Júlia is krvajók, már most tenném őket a döntőbe
Csapatok közül a barbifiúk mészárlásra késztetnek, a Tha Shudras isteni, csak sajnos nem birka-kompatibilis, úgyhogy szerintem hamar kihullanak, pedig
Fiúknál Ricsibácsi jó, a visszatérő nyálgép elmegy, a csávó meg, akire azt mondják, hogy hasonlít Heath Ledgerre -ezzel fizikai fájdalmat okozva nekem- jelentéktelen.
2014. október 13. 21:10
Én sok döntéssel egyeltalán nem értek egyet. Jó lehet hogy itt már nem csak a tehetséget nézik, hanem hogy ki meddig jutna el, ki örvendhet nagyobb népszerűségnek, hogy bekerüljön a döntősök közé.. de én úgy gondolom nem ezek alapján kell döntést hozni...
Benji-t sajnáltam leginkább....hogy lehet hogy helyette az az idióta (szó szerint) Ricsit tették be? (aki tavaly is volt)
Benji-t sajnáltam leginkább....hogy lehet hogy helyette az az idióta (szó szerint) Ricsit tették be? (aki tavaly is volt)
2014. október 13. 21:29
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Én Benjinek szurkolok. Komolyan mondom, az Alföldi hülye, hogy nem válogatta be.
Rajta kívül Horányi Júlia és Tóth Andi, akiket szeretek.
Rajta kívül Horányi Júlia és Tóth Andi, akiket szeretek.
2014. október 13. 21:44
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az a nyáltenger fiúcsapat de gáz már! Minden évben ilyen csöpögős kis idiótákat raknak be, ez kötelező a showba, tini csajok odáig legyenek!
Isten ments, hogy vlami keményebb zenekarok is bekerüljenek! Nem is értem rock zenekarok minek indulnak, ha soha nem juthatnak tovább! Vagy ha valami ilyen stílusú énekesek vannak bent, akkor egy Bon Jovi-Keep The Faithet elkornyikálhat azt csókolom! Tuti van egy lista 2-300 dal abból választhatnak, néha 1-2 új mai dalt, lásd teljes Adéle diszkográfiát!
Isten ments, hogy vlami keményebb zenekarok is bekerüljenek! Nem is értem rock zenekarok minek indulnak, ha soha nem juthatnak tovább! Vagy ha valami ilyen stílusú énekesek vannak bent, akkor egy Bon Jovi-Keep The Faithet elkornyikálhat azt csókolom! Tuti van egy lista 2-300 dal abból választhatnak, néha 1-2 új mai dalt, lásd teljes Adéle diszkográfiát!
2014. október 13. 21:48
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Szavy nagy volt a hozzászólásod! Főleg a bájgúnáros!
Jézusom azok mit csináltak a Kings Of Leon dalból rossz volt hallgatni is! Hála Égnek nem sokat láttam eddig az egészből!
Jézusom azok mit csináltak a Kings Of Leon dalból rossz volt hallgatni is! Hála Égnek nem sokat láttam eddig az egészből!
2014. október 13. 22:10
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Hajrá Benjii !;! <3
2014. október 13. 22:16
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Remélem hogy Gwen lesz a 13.
2014. október 13. 22:21
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Borbély Richárd
2014. október 13. 22:32
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Anasztáziát annyira istenitették és most hol van? Ide jutatta a beképzeltsége.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.