Jogos a dühe a színész nőnek ez már nekem is sok!!
Sajnálom nem szívesen lennénk most a helyében..ilyen helyzetet nehéz lehet feldolgozni.
A rossz emberek mindig megtalálhatok a közelbe!
Egyébként jó színésznő és nagyon szép lány ezeken a képeken remekül néz ki.
Jennifer Lawrence először nyilatkozott pucér képeiről
2014. október 13. 19:07
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
2014. október 13. 19:08
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
hogy mennyire igaza van! ez szanalmas undormany vilagban elunk...szerintetek hany ember csnal meztelen kepet?! de az O dontese! Hihetetlenul imadlak Jen peldakepem vagx...♥
2014. október 13. 19:09
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
nagyon szeretem Jennifer mivel mindig csak az igazat mondja és meg van a maga véleménye,és teljes mértékben igaza van a dologgal kapcsolatban!
2014. október 13. 19:18
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Teljesen igaza van! Ez az ő élete, és senkinek semmi köze, ahhoz, hogy mit csinál. Koncentráljon mindenki a színészi pályafutására... ennyi.
2014. október 13. 19:22
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
ez milyen mar borzaszto hogy ilyen emberek is vannak Jen szeretem es nem erdemelte meg ezt
2014. október 13. 19:26
Igaza van Jennifer-nek!Az ő élete,azt csinál amit akar,és senki sem avatkozhat bele!
2014. október 13. 19:49
Teljesen igaza van , de szerintem úgy néz ki mint egy 30 éves 2 gyerekes anyuka , a testvérem is 24 éves de sokkal fiatalosabb mint Jen !!!
2014. október 13. 20:19
|
|
Kriisztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 242 Csatolások: 43 Azonosító: 208954 offline
|
Teljesen egyetértek vele, borzasztó, hogy ilyen világban élünk. Senkinek semmi köze nincs a képeihez, és undorító, hogy az emberek képesek kirakni azokat. Ezeken a képeken viszont gyönyörű.
2014. október 13. 20:40
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Teljesen igaza van!
2014. október 13. 20:40
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Teljes mértékben igaza van!
2014. október 13. 21:16
Teljes mértékben egyteértek Jenniferrel és Nicholassal is..
Nem tudom miért kell beleugatni mindenki magánéletébe...
Nem tudom miért kell beleugatni mindenki magánéletébe...
2014. október 13. 21:20
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Jennifernek nagyon igaza van...
2014. október 13. 21:31
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Én csak annyit tennék hozzá, hogy sok helyen olvastam azt, hogy az emberek az alapján próbálják semmibe venni a felháborodását, hogy felhozzák, hogy a magazin címlapján hogyan pózolt. Ennek viszont semmi értelme. Még akkor sem lenne értelme, ha meztelenül pózolt volna a lapnak. A lényeg nem a meztelenségben van, ahogy a nemi erőszak sem egyenlő a szex-szel. A különbség az, hogy az egyik esetben a saját döntése volt, a másiknál pedig ezt a jogot a lehető legundorítóbb módon elvették tőle, csak azért, mert ezt szórakoztatónak találják. Attól, hogy valaki híresség, nem jelenti azt, hogy nekünk jogunk van az életéhez és a testéhez. Elég sok helyen sérül már ez az emberi joguk így is, úgyhogy álljunk már meg és legalább próbáljuk meg átérezni ennek a konkrét esetnek a súlyát.
Örülök, hogy kimondta azt, hogy nincs miért bocsánatot kérnie. Örülök, hogy kimondta, hogy egy undorító mocsokság volt az egész. Aki ezt nem fogadja el, az vagy a saját lelkiismeretét próbálja elhallgattatni, amiért ő márpedig maximálisan a saját élvezetére fordította más ember megaláztatását, vagy pedig az ilyen emberek nézeteit ismétli, mert ezt tanulta normaként.
Örülök, hogy kimondta azt, hogy nincs miért bocsánatot kérnie. Örülök, hogy kimondta, hogy egy undorító mocsokság volt az egész. Aki ezt nem fogadja el, az vagy a saját lelkiismeretét próbálja elhallgattatni, amiért ő márpedig maximálisan a saját élvezetére fordította más ember megaláztatását, vagy pedig az ilyen emberek nézeteit ismétli, mert ezt tanulta normaként.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: