Kétezer dollárt adományozott rajongójának Taylor Swift
2014. október 13. 15:49
Taylor nagyon nagyon kedves <3
Arra azért én is kíváncsi lennék, vajon miért tagadták ki a szülei a srácot. Biztos nem ok nélkül. Ez a pénzösszeg nem túl sok, pont annyi hogy a srác elindulhasson valamerre, egy kis időre albérletbe mehessen, míg talál munkát. Mert nem Taylor kötelessége őt eltartani szóval itt lenne az ideje hogy a srác munka után nézzen és ne egy weboldaltól várja a csodát meg a sok jó embertől mert ők csak segíteni tudnak neki de élete végéig eltartani nem.
Amúgy meg lehet szidni Taylort de akkor is nagyon aranyos, és ez nem csak egy reklámfogás hisz nem is erősítette meg hogy ő utalta a pénzt, tehát nem vágta mindenki képébe.
Arra azért én is kíváncsi lennék, vajon miért tagadták ki a szülei a srácot. Biztos nem ok nélkül. Ez a pénzösszeg nem túl sok, pont annyi hogy a srác elindulhasson valamerre, egy kis időre albérletbe mehessen, míg talál munkát. Mert nem Taylor kötelessége őt eltartani szóval itt lenne az ideje hogy a srác munka után nézzen és ne egy weboldaltól várja a csodát meg a sok jó embertől mert ők csak segíteni tudnak neki de élete végéig eltartani nem.
Amúgy meg lehet szidni Taylort de akkor is nagyon aranyos, és ez nem csak egy reklámfogás hisz nem is erősítette meg hogy ő utalta a pénzt, tehát nem vágta mindenki képébe.
2014. október 13. 16:14
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Világos....
2014. október 13. 16:39
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Taylor Swift egy imádni való nő,mert gyönyörű,kiváló előadó és még jó szívű is!
2014. október 13. 16:52
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ez roppant kedves tőle,viszont én már megszoktam hogy segíti az embereket főleg a rajongóit!
2014. október 13. 17:11
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Sokan szidják Taylort a pasiügyek miatt, de én azt mondom, az magánügy, és sajnos mindenki arra figyel, és kevesen veszik észre, és értékelik, hogy mekkora szíve van. Példás, ahogy az emberekkel bánik, büszke vagyok rá.
2014. október 13. 17:21
|
MichaelMyersúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 230982 offline
|
Szuper!
2014. október 13. 17:28
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Taylor-ról mindig lehetett tudni, hogy nagylelkű és imádja a rajongóit.
2014. október 13. 17:56
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nemár. Én is kéregethetnék a neten, kerítek hozzá egy szép sztorit, aztán nekem is adományoznak. Dolgozni kéne menni.
Amúgy Taylor oldaláról meg tökéletes reklám, hiszen kell a felhajtás neki az albuma miatt.
Amúgy Taylor oldaláról meg tökéletes reklám, hiszen kell a felhajtás neki az albuma miatt.
2014. október 13. 18:15
Adományoz és adományoz. Túl kedves és adakozó ez a csaj.
2014. október 13. 18:43
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Egy aprócska albérletre nincs pénz, de okostelefonra és internetre van... nyilvánvaló.
Egyébként nem mintha Taylor rajongója lennék, de kötelessége talán egész életében eltartani a gyereket? Dehogy. Adott neki egy pénzügyi alapot, a srác most már weboldalszerkesztés helyett elmehetne munkát is keresni, hogy ne kerüljön megint utcára. Bár ahogy elnézem, nem Taylor volt az egyetlen, akiket lehúzott...
Egyébként biztos nyomós oka volt annak, hogy kitagadták, de érdekes módon azt nem reklámozza...
Egyébként biztos nyomós oka volt annak, hogy kitagadták, de érdekes módon azt nem reklámozza...
2014. október 13. 18:50
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
ez szép dolog volt!
2014. október 13. 18:54
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Történnek a sztárvilágban szép történések is, nem csak halálesetek és hackelés
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: