Akusztikus dallal jelentkezik Selena Gomez
2014. október 11. 09:33
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Csak annyit mondok:
Juhú!!
xD :
Juhú!!
2014. október 11. 09:37
Régebben sokkal nagyobb Selena rajongó voltam, mostanra már talán a Jelene-dráma miatt is veszített a szimpátiájából. Annyira gyenge hangja van akusztikusan...
2014. október 11. 09:38
@Bella Pearl: Ő az, aki "éneklésből" keresi a kenyerét és nem mi. Ő az, aki rivaldafényben él és nem mi. Mi, a hallgatók vagyunk a közönsége, azok akik minősítik. Ennyi, nem több.
Ha már mindenkit szánalmasnak nevezel, gondolkodj el azon ki az, aki nem bírja a negatív kritikát. Számomra az a szánalmas, hogy egy kislányt felemeltek a semmiből mert annak cuki volt a pofikája holott se az énekléshez, se a színészethez nem konyít(ott).
Ha már mindenkit szánalmasnak nevezel, gondolkodj el azon ki az, aki nem bírja a negatív kritikát. Számomra az a szánalmas, hogy egy kislányt felemeltek a semmiből mert annak cuki volt a pofikája holott se az énekléshez, se a színészethez nem konyít(ott).
2014. október 11. 10:20
Szerintem nagyon lett a dal. A filmet is kíváncsian várom, remélem tényleg sikeres lesz nem úgy, mint a többi!!
2014. október 11. 10:22
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Nincs is jó hangja
2014. október 11. 10:23
|
|
attilaLannerthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 234304 offline
|
de jo lett
2014. október 11. 10:23
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.10.11. 08:18)
Egy újabb béna s semmirekellő Szalonka dal
Hát ja
2014. október 11. 11:18
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
Lényegtelen, hogy valaki milyen verzióban énekli fel a számot, vagy mekkora volt a klipjének a költségvetése. Ez egy videóklip, a benne található számot ugyanúgy feljavították, módosították. Majd ha élőben elénekli jól, akkor derül ki, hogy tud-e énekelni, ebből a VIDEÓKLIPből ugyanis nem fog.
2014. október 11. 11:46
szerintem Selenának azért van hangja és ez a Ben Kweller ha nem is olyan szép nagyon jó hangja van! nekem nagyon tetszik a szám, jó lett de igen én is meghallgatnám hogy mennyire különbözik az élőtől.
2014. október 11. 11:58
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Kifejezetten utálom Selena Gomezt, de ettôl elvonatkoztatva egy kellemes kis dal lett, ami igenis hallgatható, és még ha nem is dobtam egy hátast, hogy -woow micsoda hangja van mégis-, egész szép hangszínt megütött. A klipp a legkevésbé sem hozott lázba egyedül William H. Macyt figyeltem benne.
2014. október 11. 12:01
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Sosem bírtam a csajt. Semmirekellő, és nem becsüli meg a rajongóit. Hangja nincs, színészkedni nem tud, álltatja magát Jusztinával, és az egészet azért csinálták, hogy nagyobb legyen a figyelem. Egyesek bármit megtesznek, hogy a figyelem középpontjában lehetnek. Ez pedig egy videoklip, ahogy az előttem szólók is mondták. Tisztán hallatszik, hogy fel van javítva, Szellentő hangját nem is lehet hallani, Bendegúz pedig valami borzalom. És őt nevezzük mi énekesnek. Innen is látszik, milyen mélyre süllyedt a zeneipar.
2014. október 11. 12:07
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Selenának SEMMIT se kell bebizonyítani..ő egy baromi tehetséges énekesnő/színésznő és aki ezt nem meri beismerni egyszerűen csak féltékeny rá hogy mennyire szép, kedves, okos és tehetséges..és igenis IMÁDJA a rajongóit..! és ez a szám is ugyanannyira jó mint a többi dala.
<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: